Şimdi Ara

SIMCTY Buildit - Bilgi,Paylaşım,Gelişim [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
5
Favori
9.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Devil

En iyi şehir kurma oyunu, internet istememesi güzel, umarım arkadaşın bahsettiği zorluk oyunun klasik zorluğudur, coin satmak için yapılmışsa oynanmaz.

edit: klasik simcity ile alakası yok, tarla oyunlarıyla aynı mantık, çok kasmamak lazım.

Hocam bende istiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

arkadaşlar bir sorum var. ben bir çok malzemeyi hem de uygun fiyatla satışa koydum. daha sonra da hepsne reklam yaptım ve hepsi şu an satışta ama 3 gündür bir tanesi bile satılmaz mı. hayır para da bittiği için satıştan kaldıramıyorum. 3 gündür de satılmıyor. ayrıca normal depomda doluyor yavaş yavaş. mecburen hiçbir sey üretmiyorum. ama bu iş çok can sıkıcı. benden pahalı satılanlar gidiyor benim ürünler kaldı öyle. sanırım bu oyunda ciddi bir hata.

Benimde öyle oldu bir tanesini kaldırdım bende yerine metal koydum 1 e onun için gelenler diğerlerinide aldılar daha önce neden almadılar anlamadım herhalde arkaya falan düştü reklamda olsa.
  • quote:

arkadaşlar bir sorum var. ben bir çok malzemeyi hem de uygun fiyatla satışa koydum. daha sonra da hepsne reklam yaptım ve hepsi şu an satışta ama 3 gündür bir tanesi bile satılmaz mı. hayır para da bittiği için satıştan kaldıramıyorum. 3 gündür de satılmıyor. ayrıca normal depomda doluyor yavaş yavaş. mecburen hiçbir sey üretmiyorum. ama bu iş çok can sıkıcı. benden pahalı satılanlar gidiyor benim ürünler kaldı öyle. sanırım bu oyunda ciddi bir hata.

Ne sattigina bagli satilma durumu eger kamera vb. Satiyorsan satilmasi lazim. odun demir filan fazla alinmaz ama onlari satmaya calisiyorsan biraz zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 13 seviyem var ama oyunda gelişmek gerçekden zor zaman istiyor bir hile aradım küçük bir oynama yapayım diye baya bakındım ama hiç bulamadımda
  • interne paketi olanlar yüklemesin wifi den oynayın neti iciyor sanki :)

• Oyun benim takozda baya kasınca silmek zorunda kaldım. Ama oyun bu tarz oyunlar içinde bana göre açık ara en iyisi, aynı zamanda çevrimdışı oynanabiliyor. Hepsini geçtim oyun Türkçe.

Yüklemeyi düşünen arkadaşlar tereddüt dahi etmesin, ama kısa süreli bir oynanışı olduğunu düşünüyorum. Başlarda bağımlılık yaratıyo gibi gözükse de bir süre sonra acayip soğuyorsunuz. Pc versiyonunu hiç oynayamasam da(çok para çok) bu oyunun müptelası olan arkadaşları pek kesmeyebilir. Sonuç olarak hayday, simcity karışımı gibi bir şey.

• Beyler ben Facebook ile bağlamıştım oyunu arkadaşlarımın şehrine gitmek için. Daha sonra benim şehiri düzenliyim dedim planını yolları falan kırdım taşıdım evleri yeniden yaptım. Bu sefer elektirik kesintisi, su kesintisi falan birşeyler dedi bende yeniden başlamak için oyunun verilerini sildim şimdi yeni şehrimi yapıyorum ilerlettim biraz Facebook ile girmek istiyorum tekrar ama eski veriler yüklenecek şuan ki ilerleme silinecek diyor. Facebook a girip simcity uygulamasını kaldırdım yine aynı şeyi söylüyor ne yapmalıyım ? Şuan ki şehrimin silinmesini istemiyorum.
  • Dostum egzoz sebze mobilya kurek gibi urunler var ve hepsi ederinin altinda. Yer de kalmadi hic para da yok kaldirmabk icin. 3 gundyr kilit vaziyette duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

Beyler ben Facebook ile bağlamıştım oyunu arkadaşlarımın şehrine gitmek için. Daha sonra benim şehiri düzenliyim dedim planını yolları falan kırdım taşıdım evleri yeniden yaptım. Bu sefer elektirik kesintisi, su kesintisi falan birşeyler dedi bende yeniden başlamak için oyunun verilerini sildim şimdi yeni şehrimi yapıyorum ilerlettim biraz Facebook ile girmek istiyorum tekrar ama eski veriler yüklenecek şuan ki ilerleme silinecek diyor. Facebook a girip simcity uygulamasını kaldırdım yine aynı şeyi söylüyor ne yapmalıyım ? Şuan ki şehrimin silinmesini istemiyorum.

Face ile bağlandığında sormuyomu ? Bu köy ile devam etmek istermisiniz diye ona hayir demen lazım. Tabi çıkarsa oyle bi ekran ama cikmasi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

Beyler ben Facebook ile bağlamıştım oyunu arkadaşlarımın şehrine gitmek için. Daha sonra benim şehiri düzenliyim dedim planını yolları falan kırdım taşıdım evleri yeniden yaptım. Bu sefer elektirik kesintisi, su kesintisi falan birşeyler dedi bende yeniden başlamak için oyunun verilerini sildim şimdi yeni şehrimi yapıyorum ilerlettim biraz Facebook ile girmek istiyorum tekrar ama eski veriler yüklenecek şuan ki ilerleme silinecek diyor. Facebook a girip simcity uygulamasını kaldırdım yine aynı şeyi söylüyor ne yapmalıyım ? Şuan ki şehrimin silinmesini istemiyorum.

Face ile bağlandığında sormuyomu ? Bu köy ile devam etmek istermisiniz diye ona hayir demen lazım. Tabi çıkarsa oyle bi ekran ama cikmasi lazım

Dostum ona hayır diyorum bu sefer face ile bağlantı olmuyor. O sıkıntı işte face de eski oyuna bağlı olan veri duruyor ama ben o şehri batırdım, yeni şehirden devam etmek istiyorum.

• quote:

Biraz bakindim ama cozumu pek yok gibi herkes heni facebook hesabi acin demis ama o da berbat bi cozum. Bir de soyle bir link buldum ama isini gorur mu bilmem. baska bi oyun icin yazmislar. Ama en son asamadaki engelle kismini secmezsin. Ne kadar isini gorur bilemem denersen sonucu yazarsan sevinirim.

Marmaragundem.org - Genel içerikli güncel bilgiler
    Facebook Farmville Hesabını Silme Yöntemi
    http://www.marmaragundem.org/facebook-farmville-hesabini-silme-yontemi.html

• Offline oynuyorsanız telefonun gününü ileri alın sonra gelsin paracıklar

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Offline oynuyorsanız telefonun gününü ileri alın sonra gelsin paracıklar

bnu denedim ben, onlineye geçince, offlinede yapılan şeyler online hesaba geçmiyor.

400k altn kasmştm o yöntemlede onlineye geçince gitti
  • quote:

Dostum egzoz sebze mobilya kurek gibi urunler var ve hepsi ederinin altinda. Yer de kalmadi hic para da yok kaldirmabk icin. 3 gundyr kilit vaziyette duruyo

Hocam sebze ve mobilya kapış kapış satılır. Ben paranın çoğunu sebzeden yapıyorum hem de maksimum fiyattan koyarak. Senin mallar arkalara düşmüştür. Yeni bir sebze ve mobilya koyup reklam yap. Onları almaya gelenler diğerlerini de alır. Ama sana tavsiyem globalden ucuza depo parmakligi düşürüp maksimum fiyattan satman. Yaptığın paraya sen bile inanmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Offline oynuyorsanız telefonun gününü ileri alın sonra gelsin paracıklar

bnu denedim ben, onlineye geçince, offlinede yapılan şeyler online hesaba geçmiyor.

400k altn kasmştm o yöntemlede onlineye geçince gitti

bende de aynı şey oldu bunun için online oynamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

quote:

Biraz bakindim ama cozumu pek yok gibi herkes heni facebook hesabi acin demis ama o da berbat bi cozum. Bir de soyle bir link buldum ama isini gorur mu bilmem. baska bi oyun icin yazmislar. Ama en son asamadaki engelle kismini secmezsin. Ne kadar isini gorur bilemem denersen sonucu yazarsan sevinirim.

http://www.marmaragundem.org/facebook-farmville-hesabini-silme-yontemi.html

Yok olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 30 Aralık 2014; 19:39:13 >

• Bu oyunu baska oynayan yok mu forumda yav

• nasıl olmuş şehrim

• 9.seviyedeyim limanı falan aldım bakalım şimdi nasıl olacak koca belediyeyi 10k ile yönetiyoruz para kazanması bu kadar zor olmamalı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.