Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
10.491
Cevap
276
Favori
567.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazondan ts-xw sipariş ettim 8500e, ben aldıktan sonra 10600 yaptı ürünün fiyatını, 2-3 hafta sonra geleceğini iddia ediyor firma ama bakalım.

Gelbura aynı ürüne 12bin fiyat çekmiş.

ayrıca amazonda f1 wheel add on ve t8pa 2000 lira bandında şu an. f1 add on gelburada 4bine yakın.

amazonda bir thrustmaster atağı var ama bakalım umarım bazı firmaların tekelini kırar. 128 dolarlık ürünü 3bin liraya ittirmeye devam ederler yoksa bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 2 Haziran 2020; 14:45:46 >
    Umarim cunku burdaki saticilar meydani bos bulmuslar kazik moduna gecmisler. Urunler thrustmaster in global guvencesinde takilmayin soylediklerine ic piyasadakilerin. Yalniz boyle diyorum ama thrustmaster actigim teknik ticket a gunlerdir cevap vermiyor covid var diyerek. Bu zamanlarda muhattap bulmakta zorluk cekilebilir.

Orijinalden alıntı: thiler

Amazon.com.tr de T150 satıyorlar fiyatı 2.280 TL.Ürünü Roma dan gönderiliyor.Fakat güvenemedim.Görüşleriniz nedir ?
    Bu bilgi için teşekkürler. Bu fiyata hicbir yerde bulamamıştım. Pro modelini sipariş verdim sayenizde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    --
  • Arkadaşlar sıfır paketinde ilgilenen olursa satılıktır. Amazon Almanya'dan alınma
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyata bir "base" bulmak mümkün değil mi? Direksiyon için ucuz yollu bir çözüm veya 3D yazıcı ile bir çözüm bulmam pekala mümkün ama bir türlü base bulamadım bütçeme uygun. Base'i sağlam G29 bulsam, onun üzerine inşa edeceğim en kötü.

Orijinalden alıntı: Antocio

Uygun fiyata bir "base" bulmak mümkün değil mi? Direksiyon için ucuz yollu bir çözüm veya 3D yazıcı ile bir çözüm bulmam pekala mümkün ama bir türlü base bulamadım bütçeme uygun. Base'i sağlam G29 bulsam, onun üzerine inşa edeceğim en kötü.
    bossbilişimde bir adet tx servo base var. 2400dü en son fiyatı. gayet uygun.

ancak tx servoların kullanım ömrüne çok iyi demiyorlar. ona göre değerlendirin.

edit: tükenmiş ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 5 Haziran 2020; 14:24:20 >
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    stoktaki bir üründü, konuştum ben ertesi gün kargolayacaklardı vazgeçmeseydim.

yurtdışından gelen ürünlerde beklettiğini duydum ama para iadesi gibi konularda sorun yaşayan duymadım. benim de daha önce yüksek meblağlı bir alışverişim olmuştu iadede sorun yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marquin kullanıcısına yanıt
    Halt etmis onu diyen. T300 den tek farki 1080 degil onun yerine 900 derece olmasi. ETS cilere birsey demem ama kamyon surmek icin Thrustmaster almsyacagim icin gayet memnunum. Allah nazardan saklasin ne guc kaybi ne bir sey var tx servomda. Ama ozellikle Ps4 fanlari biraz camur atarlar urune pc Xbox uyumlu oldugu icin yoksa gonul rahatligi ile alinir. T150 ile alakasi yok ve sistem T300 ile ayni sadece T-GT ve Ts-XW 6 newton guc verir Tx,T300 ler 4,4 newton guc verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 6 Haziran 2020; 13:24:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Funboylar itinayla bloklanır, bu yaştan sonra uğraşamam hiçbirinizle. Malı mülküyle övünen uzak dursun.
  • www.ortombo.com.tr
    Thrustmaster TS-PC RacerFerrari 488 Challenge Edition Edition Yarış Direksiyonu + Tlcm pedal + vitesbundle outlet
    https://www.ortombo.com.tr/urun/thrustmaster-ts-pc-racerferrari-488-challenge-edition-edition-yaris-direksiyonu-tlcm-pedal-bundle-outlet

2 gün önce 7800 civarıydı fiyatı, kullanılmış ürüne 1200 lira zam yapmış ortombo. malum gelbura'da ts pc stoğu bitmiş.

herkes tuttuğunu öpüyor, tabi herkes bunları bi kenara yazıyordur umarım.

edit: sıfırı fanatec'in kendi sitesinde 1800 euro olan ürünü, 4900 euroya satıyorlar ayrıca. vergi, kargo falan 3000 euro tutuyor demek ki.
    www.ortombo.com.tr
    Fanatec Podium Racing Wheel F1
    https://www.ortombo.com.tr/urun/fanatec-podium-racing-wheel-f1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 6 Haziran 2020; 15:57:34 >

• evet hocam dün geldi.

• Selamlar. Sigma profilden kokpite takmak için koltuk nerden bulabilirim?. Çıkma koltuk olarak mi aliyorsunuz yoksa bunun için ayrica mi satılıyor?

• korhan4045 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Selamlar. Sigma profilden kokpite takmak için koltuk nerden bulabilirim?. Çıkma koltuk olarak mi aliyorsunuz yoksa bunun için ayrica mi satılıyor?
    herhangi bir gamer koltuğu kullanabilirsin, süspansiyon ya da ayak kısmını söktükten sonra çoğu zaten yarış koltuğu kafasında.

süspansiyonu sökünce altta vida delikleri de oluyor, bu şekilde sigmaya bağlayabilirsin.

SEZGİNLER OTO DÖŞEME
    0507 676 7691 Semih

Orijinalden alıntı: korhan4045

evet hocam dün geldi.
    Hocam herhangi bir vergi çıktı mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.