Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.488
Cevap
276
Favori
566.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Faturayı baz alıyorlar kaç yıl geçerse geçsin faturadaki miktarı geri ödeyecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Hocam bu konuda sizi kendileri mi bilgilendirdi yoksa sizin araştırıp bulduğunuz bir bilgi mi?

Türkiye'de yeni cihaz işi bitti sayılır. Firmalar %90 para iadesi yapıyor nedeni ekonomi.Bu gün 10.000tl aldığım ürün 3 ay sonra 14.000tl oluyor. Ürün zamlandığı için direk aldığınız ücret den iade gerçekleştiriyorlar. Yeni bir yasa çıkacaktı iadeler artık fatura üzerinden değil ürünün güncel satış fiyatında olacak diye sonuç ne oldu bilmiyorum.

Inventusa sordum başka seçeneğim var mı diye ellerinde stok yokmuş ki gerçekten de yok hocam. Ne zaman stoğa gireceği de belli değil tabi. O yüzden para iadesi istedim. Fakat aldığım kartta şuan borç olmadığı için 6 ay boyunca her ay taksit fazla bakiye olarak yatacak ben de onu nakite geçirticem arayıp. Garip oldu böyle biraz. Fakat şöyle bi durum var. Genelde dediğiniz hep oluyor ama ben ocak ayında 27500e almıştım şimdi 28e vatan satıyor. Daha sonrasında 26ya falan satıldı galiba ben pahalı almış olabilirim o zaman. Fakat tekrar alır mıyım hayır. Artık bi süreliğine rafa kaldırdım sim işini. 1-2 seneye simagic ya da farklı bir markayla set kurup tekrardan dönebilirim umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 18 Eylül 2025; 20:43:4 >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Stok yoksa bir şekilde tedarik etsinler hocam ver THH'ye al hakkın olanı. Dava uzun sürse bile önemi yok zaten sizin para tamamıyla yatana kadar da kaç ay geçecek kim bilir. Ya da Vatan'dan yeni set alınıp iade yatan tutar taksite bağlanabilir :D

Böyle sorun yaşayıp tadına varamadan sim işinin sizin için bitmesi üzücü olmuş.

Ancak dilerseniz, değişim talebinizi sistemimizde beklemeye alabiliriz. Ürün stoğa girdiğinde sizinle tekrar iletişime geçerek süreci devam ettirebiliriz.

Şöyle bi şey de varmış. Şimdi ben bunu beklesem belki 2 ay sürecek. Bi de 8 aydır elimde olan cihazı 1 ay kullandım 7 ay yattı yani. Soğudum açıkcası biraz tekrar aynısını almak içimden gelmiyor artık. Ben zaten değişimden cihaz alsam kaça satabilicem yani o da var. Taksitle de olsa 27500ü geri almak daha mantıklı geldi

EDIT: Iadeyi onayladım. Ordan gelcek parayla pcye upgrade yapıp 6’ya bölmüştüm onu öderim ne bileyim. Yeni bi Xbox kolu alıp dirt, f1 oynamaya geri dönme zamanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 19 Eylül 2025; 16:52:50 >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt

27500 almak daha mantıklı hocam. Gidip simagic falan alın biraz daha ekleyip. Siz baya pahalıya almışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.