9.000₺ ye yurtdışı garantili aldığım msi gaming x rtx 3060 sıfır kartımı yaklaşık 1 gün kullandım, çok güzel bir kart, fakat kasanın çok dar olması nedeni ile kasa dışına takmayı düşündüm ve internetten son sürüm bir riser aldım. Gerekli kurulumu yapıp pc yi açarken yanık kokusu aldım ve pc yi kapadım, ardından riser yenidir ondandır dedim, daha sonra tekrar açtığımda fanların çalıştığını fakat ekrana görüntü gelmediğini farkettim. sürücü dür vs derken her yolu denedim fakat hiçbir şekilde görüntü alamadım. riser falan baktım olmuyor, dedim normal açayım, eskisi gibi Anakarta doğrudan taktım ve fan dönüyor lakin görüntü alamıyorum, Anakartta vga ışığı yanıyor, bios pilini çıkarıp taktım, ram, kablolar söküp taktım hiçbir çözüm olmadı, en son da gidip başla bir Anakarta taktım, onda da aynı şekilde vga ışığı yanıyordu ve görüntü alamıyorum. sanırım kart yandı, riser mı bozuktu nasıl yandı hiçbir fikrim yok, tek ümidim umarım içinde bir sigorta vs yanmıştır da tamir edilebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |