Şimdi Ara

SATILIK ZOTAC GTX 680 4 GB EKRAN KARTI SIFIR-900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ZOTAC GTX 680 4 GB ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR TOPLAMAK İÇİN ALDIM,TÜM PARÇALARINI TOPLADIM FAKAT YURTDIŞINA İŞİM ÇIKTIĞI İÇİN (DUBAİ'YE) VE UZUN SÜRE GELEMEYECEĞİM İÇİN TOPLADIĞIM TÜM PARÇALARI SATIYORUM HEPSİ FATURALI VE VATAN BİLGİSAYAR GARANTİLİDİR.ÜRÜN SADECE DENENMEK AMACI İLE KULLANILMIŞ VE GERİ KUTUSUNA KONMUŞTUR SIFIRDAN HİÇ AMA HİÇBİR FARKI YOKTUR.ARKADAŞIMDA AYNISI VAR ZATEN ONDAN GÖRDÜM ALDIM BU MODELİ,TÜM OYUNLARI ULTRA DA OYNATIYOR.ŞUANDA SIFIR FİYATI 1619 TL'DİR DAHA 2 YIL GARANTİSİ VARDIR.FİYAT KESİNLİKLE PAZARLIKSIZ VE SONDUR 900 TL
    [size=4]
    Samsung Galaxy S3 ile takas düşünülebilir...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 31 Aralık 2012; 17:15:54 >

• Hayırlı Satışlar.

Vatan Bilgisayar gibi fiyatı yüksek olan bir mağazada bu ürün 1.130 TL' ye satılırken üstelik SIFIR ve isme faturalı bir durumda sizin ikinci el bir ürünü 900 TL ye yazmanız biraz tuhafıma gitti.

Bu yazdıklarım tabii ki kendi fikrim fakat ikinci el bir ürün alacaksam sıfırı ile arasındaki fiyat farkını gözeterek alırım . Sizin istediğiniz fiyatın cazip bir tarafı bana göre yok maalesef.

Siz satıcı konumunda 900 TL istemişsiniz. Bende Alıcı Konumunda 700 Tl veriyorum.

İyi Satışlar , İyi Forumlar
  • benden de 750 ytl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holybold

Hayırlı Satışlar.

Vatan Bilgisayar gibi fiyatı yüksek olan bir mağazada bu ürün 1.130 TL' ye satılırken üstelik SIFIR ve isme faturalı bir durumda sizin ikinci el bir ürünü 900 TL ye yazmanız biraz tuhafıma gitti.

Bu yazdıklarım tabii ki kendi fikrim fakat ikinci el bir ürün alacaksam sıfırı ile arasındaki fiyat farkını gözeterek alırım . Sizin istediğiniz fiyatın cazip bir tarafı bana göre yok maalesef.

Siz satıcı konumunda 900 TL istemişsiniz. Bende Alıcı Konumunda 700 Tl veriyorum.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

benden de 750 ytl..

fiyat sondur
  • quote:

Hayırlı Satışlar.

700'e bulursan 2 tane de ben alayım.

@Ali_80 fiyatın gayet iyi hocam, hayırlı satışlar. sana tavsiyem; ilanının "sadece 2. el bölüm kuralları dahilinde yorumlara açık" olarak aç ve gereksiz mesajları anında sildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Hayırlı Satışlar.

700'e bulursan 2 tane de ben alayım.

@Ali_80 fiyatın gayet iyi hocam, hayırlı satışlar. sana tavsiyem; ilanının "sadece 2. el bölüm kuralları dahilinde yorumlara açık" olarak aç ve gereksiz mesajları anında sildir.

yok hocam sorun değil.herkes istediğini yazabilir.birtek akıllı onlar ya bırak öyle sansınlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alcak adam alir zaten felsefe yapmaz fiyat guzel iyi satislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

alcak adam alir zaten felsefe yapmaz fiyat guzel iyi satislar

teşekkürler
  • sıfırı 1100 lira olan bir kartı şirket adına fatura ettiren biri mantıken yuzde 18 i kadar düşüğe alır... oda 900 liraya geliyor ;)
  • Valla fıyat bence cok ıyı. 4gb versıyonu gayet başarılı bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

sıfırı 1100 lira olan bir kartı şirket adına fatura ettiren biri mantıken yuzde 18 i kadar düşüğe alır... oda 900 liraya geliyor ;)

bak bakıyım kdv bizden fiyatı kaç liraymış?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60103-10p-gtx680-gddr5-4gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60393

satılan kendi malınız olmayınca sallaması kolay değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

sıfırı 1100 lira olan bir kartı şirket adına fatura ettiren biri mantıken yuzde 18 i kadar düşüğe alır... oda 900 liraya geliyor ;)

bak bakıyım kdv bizden fiyatı kaç liraymış?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60103-10p-gtx680-gddr5-4gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60393

satılan kendi malınız olmayınca sallaması kolay değil mi?

hocam haklısınız bişey demiyorum... ben sadece konuda bir arkadas bişeyler yazmıs bence haklı yazmış... sonucta sıfırından fazla para istemediginiz sürece ben niye link koyayım...

benim gibi şirkete fatura kestirebilecek biride 900 liraya alır diyorum sadece... garanti kartım var 10 taksitte alırım fatura geri iadesinide şirketten alırım aynı hesaba gelir...

uğraşmak istemeyen için bastırır parasını sizden alır...

• herkes şirkette çalışmıyor, herkes sizin sahip olduğunuz imkanlara sahip değil, farkında olmadan arkadaşın ilanını baltalıyorsunuz.
  • @El Mukteda ;

Hocam düşünceli yorumlarınız için teşekkürler

Arkadaşlar herkez istediği yerden istediği şekilde alabilir.
    Benim son fiyatım budur.
    Refaranslarımla da nasıl bir kullanıcı olduğum az çok bellidir.
    İyi günler.
  • üff karta bak takip
  • Arkadaşlar lütfen ilan hakkında gereksiz yorumlar yapmayınız.

Hayırlı satışlar dilerim
  • quote:

herkes şirkette çalışmıyor, herkes sizin sahip olduğunuz imkanlara sahip değil, farkında olmadan arkadaşın ilanını baltalıyorsunuz.

Allah razı olsun.saolun desteğiniz için
  • rica ederim, hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAKAZLI

Valla fıyat bence cok ıyı. 4gb versıyonu gayet başarılı bir model.

kesinlikle öyle,far cey 3,battlefield 3 vs gibi oyunları denedim ultra ayarlarda fanı dahi çalışmadı,şuanda bu kartı bırakın zorlamayı,zorlamaya yaklaşacak bi oyun göremiyorum şuanda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.