Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (702. sayfa)

373.484
Cevap
6.283
Favori
64.610.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Para olmalı Insignia alınmalı, sunroof standartsa excellence güzel fiyat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Sen hangi ülkede yaşıyorsun hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarch

astra hb enjoy ve dynamic 1.6 cdti otomatik verdiğiniz fiyat nedir?
    astra hb Enjoy 1.6 136 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) 142,000

Dynamic 1.6 136 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) 149,000
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    175 bine İnsignia mı alınacak adamlar a4 cam tavan geri görüş cruise kontrol dinamik havalı süspansiyon sdrive a4 araçları 188 den aldılar

• Doğuş ile görüştüm kampanya belli olmuş ancak bilgi vermiyorlar, en yakın bayiyi yönlendiriyorum size dedi.

• SilverAgent S kullanıcısına yanıt
    hemen anında bir yorum geliyor tebrik ederim. 155,000 tl ye millet honda civic aldı. o zaman neden cıkıp ta hemen a4 demediniz birde 188 e verdikleri a4 dizel otomatik miydi ?
  • geberit kullanıcısına yanıt
    Plakası takılıp kullanılmıyor ki çekiciyle çekiyor galerisine koyuyor. Araç alan kişiler için çoğu zaman ikinci el tercih etmeme sebebi sorunlarla uğraşmamak ve ne olacağını bilmemek. 20 kmdeki arabada fabrika çıkışı hariç sıkıntı olmaz zaten.

• Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    DiZel otomatik kadar az yakan 150 HP 4 silindirli Turbo motor.Ortalama yakıt tüketim şehir içinde 6.2 lt.Neden İnsignia alıp 7 litre dizel yakayım

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

• 5008 hdi allure elegance 191 k fiyatla ilgili cok fazla ozelden mesaj atan arkadas oldugu icin genel olarak herkes gorebilsin diye buraya yaziyorum fiyat vergi levhasi icin gecerli 3 farkli bayiden aldim fiyati bayi ile alakasi yok peugeot turkiye ile ilgiki motor ve sanzuman degisecegi icin ellerindeki 5008 stogunu eritmek istiyor ayrica ilkte degil onceki sayfalarda 3008 allure elegance 200k alindi yazmisti arkadas ayni yontemle satiliyor prime edition ve qctive icin yapmiyorlar elde kalanlar icin yapiliyor benim dusuncem 2019da major degisiklik olacak her iki modeldede gelmesinede epey az kaldi sebep bu bence fiyatlar bana özel degil vergi levhasi icin teklif isteyin varsa sizede verecekler grip kontrollu modelleri vermiyorlar 5008 icin ben sahsen 5008 tercih etmedim aldinizmi diye soran arkadaslar icin arac ici klasmanina gore basik ve dar geldiginden, arkada 3 kisi 180 cm boyda kafaniz tavanda gitmek cok sevimli degil.xtrail icin kapora vermistim geldi arac teslim alin dediler kendi insiyatifimle 2 hafta erteledim teslimati durum budur 5008 alacagim ben diyenler bayilerle fiyat teklifi icin gorussunler elinde 5008 var olan bayi sizin adiniza yukariya teklif sunmayabilir bu sadece bu markayada ozel degil

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor opelin tüm modelleri özellikle GM olanları motor taş gibidir ama her zaman her araçtan 2 litre fazla yakar ,zamanla hdi olacak motorlar o zamanda yakış azalacak ama kalitede düşecek.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    He hee Toyota.. Bi bitmediniz anasını satayım.

Yaşadığım yer Ümraniye ve Kavacık iş yerim geriği hergün fsm köprüsünden kavacığa dur kalk gidiyorum ortalama hızım sürekli

30-40 arası

• Maslak Doğuş'u Aradım

A3 Sedan 1.6 TDI 180.400 TL

A4 1.4 Design 230.000 TL

Diğer alt modellerden ellerinde kalmamış. Bir kaç araç var onlarda satılınca araç kalmayacakmış.

Anlamadığım tek nokta o zaman devlet neden bunlara 6 ay süre verdi. Birde gümrükteki 100 bin araç ne zaman bitti. Gümrükten döviz ile çektilerse o zaman Dolar ve Euro ne zaman yükseldi de düştü.

Kafamda deli sorular
    Hocam astra dizel otomatikle karşılaştırma İnsignia dizel otomatik büyük gövde ile karşılaştır .Senin astra ile 7.2 yaktığın yerde o 8 litre yakar

• Malum galeriye gittim 200k dynamic kredi oranı cok yükselti 121 bin geri ödeme çıktı.

235 e sport olan a4 ü 100 bin 00 faizle aldık.

Cumartesi daha düşer diye almadığım iç kahverengi olan araba satılmıştı bütün siyahlar bitmişti. Manhattan gri aldık bizde millet alıyor.

A4 yeni nesil şık araba. En boş 3008 171 bin istiyorken bu fiyatlar normal ayrıca galericilerin böyle araç alıp saklaması sinir bozucuydu

Uğraşamadık daha fazla.

BMW yi aradım 193 binlik arabalar saatler içinde bitti şuan 230 vs dedi eski kasa bmw asla etmez.

Size kolay gelsin beyler.

• TRescon kullanıcısına yanıt
    A3 sedan fiyatına A4 verdiler hocam geçen ay 188 bine haberiniz olsun.bayilere bakın design pakete geçmek isteyen ve kaporosunu geri alan olabilir .A4 e binersiniz a3 parasına .En son Kartal doğuş oto yiğit beyde vardı 188.500 e manhattan gri kaldıysa kaçırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Bu mesaj silindi.
    Koleos güzel araba ama biliyorsunuz ki renault-nissan ortak ürünü bu araç. Yani x-trail ile koleos aynı araç diyebiliriz. Dikkat ederseniz şanzıman, motor, koltukların elektrikli olup hafızalı olmaması, sadece şöför camının tek dokunuşla açılır olması vs. vs aynı.

2. el piyasasında da xtrail koleosdan oldukça iyi olduğundan şahsen ben önermem. Gerçi xtrail gibi koleos da bayilerde yok, havanda su dövmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverAgent

DiZel otomatik kadar az yakan 150 HP 4 silindirli Turbo motor.Ortalama yakıt tüketim şehir içinde 6.2 lt.Neden İnsignia alıp 7 litre dizel yakayım

Yeni insignia dizel sahibiyim. 450 km oldu alalı. Motor alışma devresinde ve şehir içi tüketimim 5,9 litre antalyada. Hangi 7 litrelerden bahsediyorsunuz?

• mrkb kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.sport paket Harika fiyat müthiş.

Ben 188 e a4 dynamic aldım spor paketin 235 e düşeceğini bilseydim bekler bunu alırdım.Kısmet artık.

50 binide attım faize bekleyecek aylık 1000 lira veriyor onlada benzin alıp binicem 😀

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Yuh be benim corsa bile 2 tarafta tek dokunma Tipi hoşuma gitti ,nissan zaten renaultun o yönden sorun yok ,nissan alsam daha çok üzülürüm şahsen.
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.