Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 509 (Bu ay: 0)
İlan Sayılaındaki Düşüş Sebebi?
Merhaba malum platformda araç ilan sayısı her gün düşüş gösteriyor. Çok değil 2 hafta önce neredeyse 400bin iken şu an 356bin binek araç ilanı. Adana otokoc elinde bir sürü araba vardı şu anda sadece 3 ilan var mesela. Acaba bir duyum falan mı var kredi kampanyası vb. Her gün 3/4bin ilan kalkıyor. Satıştan ziyade başka bir nedenden ötürü olduğunu düşünüyorum. Bu duruma dair bilgisi olan var mı acaba
Arkadaşlar 2014 Astra j HB 1.4T Cosmo Otomatik aracımı yarın ilana koyacağım kısmetse. Yerine başlıkta adı geçen iki modelden birini almayı düşünüyorum. Aracı 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Sadece arka çamurluklar kuşak altı sürtme kaynaklı boya. Tramersiz.
Araç değiştirme sebebim daha genç bir arabaya geçiş yapmak, biraz da elimdeki aracın değerini yükseltmek. Limitim 400BİN TL.
Araçlar otomatik ve en fazla 60/70bin km bandında olması koşuluyla motor seçenekleri fark etmeksizin araç bakıyorum.
1.0 veya 1.2 TSI yahut da 1.6TDI.
İlgilendiğim leonlar makyajlı kasa olması geniş ekran ve full led ve daha genç olması yönüyle beni cezbediyor.
Ama bir taraftan da golf malzeme ve yalıtım işçilik gibi konularda öne çıkıyor.
Sizlerin de fikirlerini almak isterim. İyi günler
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıl 73bin km başlıktaki aracın otomatik versiyonunu kullanıyorum. Beni bir kere dahi üzmedi, severek kullanıyorum. Üzerinde landirenzo turbo evo lpg kit var aldığım gün taktirmıstım. Daha önce de aynı aracın sport paket düz viteslisini 60bin km aynı lpg kiti ile kullandım ikisinde de standart bakım dışında sanayiye uğramadım. Ayrıca A14NET motorlar lpg ye tam uyumlu bunu bizzat kullanarak test etmiş oldum. Aracın lpg ye geçtiğini hiç anlamadım ve lpg den dolayı da filtre dışında lpg ustalarına hiç uğramadım. Neyse teferruata girmeyeyim fazla.
Malum lpg nin Avantajınin kalmamasından dolayı biraz da artık araba yüzü gözümde eskidiğinden değiştirmek istiyorum. Toplamda 6 yıl kullanmış oldum.
Aklımdaki tek model golf 7.5 1.0 comfortline otomatik. Yılda en fazla 15bin km yapılacak arabayla. 240bin TL civarlarına makyajlı orta paket almayı düşünüyorum. Aklımdaki modelle ilgili sizlerin düşünceleri nelerdir sormak istedim.
Lütfen kullanıcı deneyimi olan üyeler yorum yaparsa çok sevinirim. Dizel ya da atmosferik kesinlikle düşünmüyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Core i9 11900K Geekbench'te SC 1900 Barajını Geçti
Tek çekirdekte bu puanı geçen ilk işlemci olmuş. Selefine göre yüzde 35 iyileştirme harikulade. Detaylar linkte.
Intel 14nm'nin suyunu çıkardığı kadar da verim almış, tebrik etmek lazım. Sanırım son 14nm üretim işlemci ailesi bunlar. Rekabet bizler için bir nimet. İntel son dönem fiyat politikasına devam ederse piyasaya çıktığında yüksek ihtimalle AMD fiyat kıracak.
Kaç Watt Güç Kaynağına İhtiyacınız Var(Gamersnexus)
|
Core i7 2600K'dan Sonra Hangi İşlemci
|
Galaxy S8 Plus Duos VoLTE Aktifleştirmek İçin CSC Değiştirmek?
|
|
Inventus ve Corsair
|
|
Meslek: Öğretmen
ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM; MÜŞAVİR(telefon sattım)//SELBAL(ses sistemi sattım)//EASTWOOD1981(kulaklık aldım)//amd_ati(Ekran kartı aldım)//ahmet1040(ekran kartı sattım)//ahmet3453(hoparlör aldım)//artemisbd(telefon aldım)//erdemziya2(telefon sattım)//sultanomar(ekran kartı sattım)//metinolampx(laptop sattım)//|-BlackBerry-|(laptop sattım)//xxxcem(Anakart+İşlemci sattım)//spleenish(Ram Sattım)//FRAGILE(4670 aldım)//wehby(W610i sattım)//AdReNaLiNe(PSU sattım)ve zamanında alışveriş yapıp hatırlamadığım bir çok kullanıcı... |
1e9a1565f4f0aeedefb3851f836067a7B.jpg |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.856
İkinci El Bölümü Mesajları: 383
Konularının görüntülenme sayısı: 42.057 (Bu ay: 481)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.400 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware