Yeni dönem başladı bundan sonra ötv matrah güncellemesinde artık indirim değil bindirim bekleyeceğiz demekki.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18675. sayfa)

-
-
Nisan ayında aldığım aracın ÖTV’si 75 e düşmüş ileride almayı düşündüğüm modeller %100’e elektrikli 25’e vs çıkmış. Gel de sövme küfür etme zor tutuyorum bir şey yazmamak için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm milleti araba firmalarının elinde oyuncak yaptılar. Firmalar istediği gibi at koşturuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ÖTV nin peşinden kur gizlice yaklaşıyor. Tahminim yakın zamanda kurdan sebepli hatrı sayılır zamlanmalar yaşanabilir ve böylece %70-80-90 damı kalsam tartışmaları da sonlanabilir. Matrah konusunda arafta kalmışlar radara alınmalı kısa dönemde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanlar birbirini suçlamaya ne kadar da hevesli...
Zammı yapan devlet, firmaların ne kabahati var?
Devlet daha çok vergi alacağım diyor, insanlar firmalara sövüyor...
-
Firmalarda az değil hocam. Milletin kafası zaten karışmış durumda, firmalar da bunu fırsata çevirmek için gerekeni yapacaktır. Hangi aralıkta daha çok kar varsa kendini oraya yamamaya çalışacaktır. Bu full donanımlaysa full donanım getirecek, baz donanımlaysa da baz donanım pazarlayacaktır.
taigo life 1555e alındı beyaz renk . bulunduğum ilden aldım
-
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum, sırada karbon emisyon vergisi var.
-
Hangi bayiden aldınız?
Dövizdeki %5-6 atışı yansıtmamaları olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taigo Tcross Life paketleri hala %80de, düşme olmamış, sadece manuelleri %75e inmiş
-
Yanisi, zam yapacaklar. iyi niyet! olarak, sipariş verenlerin araç baz fiyatını aynı tutacağız demişler çünkü. Belki de SR artık gelmeyecek, LR getirecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
408 gt fiyatları aynı 2100 dediler
Üç haftadır Tesla için koşuşturuyorduk olmadı. Tahmin ediliyordu aslında keşke hazırda bulunan ioniqlerden alsaydık. Yazık oldu.
Her ay kenara para atayım da arabayı değiştireyim diye düşünenler yapılan zamlara yetişemiyorken bir de ÖTV işi çıkıyor. Trajikomik bir ülke olduk iyice..
Canım ülkemin güzel insanları sahibinden kullanmayı iyi biliyor. Fiyat güncellemelerinin hızı doğuş oto ile yarışır.
-
ÖTV %10 iken şarj imkanı olmayan bile acaba diyordu. Bu kesim rahatladı, maceraya atılmak zorunda kalmadı.
Egea fiyatı nin düşme ihtimali var mı
Ben memnunum, benim açımdan tek beğenmediğim yanı dizel citroen c-elysee'den geçtiğim için yakıtı. Onun dışında konforu, sessizliği, yarı otonom sürüş özelliği vs. gibi konularda beni gayet tatmin etti araç. Bugün yayınlanan ötv güncellemesi ile benim aldığım fiyata alma ihtimaliniz var bu arada.
-
%5-6 bu gün mü arttı. Halen çok karlı bir şekilde satıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X