Teğmen
26 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

Aşağıdaki görseldeki sisteme sahibim, ek olarak sonradan ssd ve sıvı soğutuculu işlemci soğutma almıştım. O zamanın kalburüstü sistemiydi ve şimdilerde benzer sistem almak isteseniz 40bin TL’lere çıkmak gerekiyor. Yarı maliyetle performans arttırabilir miyim yollarını arıyorum.

Oyun oynadığım için ilk aklıma ekran kartını yenilemek geldi. 1070 Ti yerine 3070 Ti alsam diye düşündüm. Bunu yaparsam başka ekipmanları da yenilemem gerekir mi? Araştırmadan alıp zincirleme reaksiyon başlatırsam, maliyet kontrolden çıkar diye çekiniyorum. Aklıma bir tek power supplyı da yenilemem gerektiği geliyor.

Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

Herkese günaydın,

Her sene aldığım 1-2 orijinal oyundan biridir 2k15. Bunun nedeni kadroları aralarda çıkan patchlerle değil, her gün güncellemeleridir ve her gün o gün NBA'de oynanan maçları oynayabilmenizdir. 1 gün önce gerçek hayatta biri sakatlanırsa, bu hemen o takımın kadrosuna yansır örneğin.

Oyunu cumartesi alıp, indirdim ancak gözüme çarpan bazı sıkıntılar var;

- NBA Today'de her gün o günün maçları güncellenir ancak hala 6 Ekim maçları gözükmekte ve güncellenmiyor.

- Maç sırasında spiker sesi net ama onu dışındaki sesler çok derinden geliyor. Belki gerçekçi salon efekti katmak istemişlerdir ancak bazen asisti kimin yaptığını bile anlayamayabiliyorsunuz.

- Oyun açıldı ana menüye geldiniz, müzik çalmaya başlamıyor. Ancak bir alt menüye geçerseniz müziği duyabiliyorsunuz.

- Menüler arası geçişlerde belli bir süre takılıp ondan sonra geçiyor.

- Oyun için max. grafiklerde oynuyorum. Oynama açısından sıkıntı yok ancak bazen hakem topu oyunu sokmak için bekliyor ve sizde beklemek zorunda kalıyorsunuz. Bazen de kamera açıları şaşırabiliyor. Serbest atış yaparken potayı göstermeyebiliyor.

- Oyunun net üzerinden birileri ile kapışma sistemi eskisine göre çok hızlı. Dediğim gibi max. ayarlarda bile kasmıyor online oyun (eski 2k'larda grafik ayarlarını baya düşürürdüm). Ancak daha garibi bazen online oyuna başlamadan önce takım seçme ekranında oyun kolunu görmüyor ve bir takımı otomatik seçiyor. Tabi karşıdaki hemen seçim yaparsa sizde istemediğiniz bir takımla ve klavye üzerinden oynamak zorunda kalıyorsunuz. Ben direk çıkıyorum maçtan ve bu çıkış size mağlubiyet olarak yansıyor.

Bunlar ve benzeri sıkıntıları olan varsa ya da çözümünü bulanlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi günler dilerim.
Dün yapılan açıklamaya göre 14 Ağustos CET 18:30'da;

WoD Cinematic ve Çıkış tarihi açıklanacak.

Amerika'da olduğu için katılamasak da, çıkış tarihini öğrenmek açısından heyecanlı bir bekleyiş olacak. Tarih hakkında spekülasyonlar var çünkü katılımcıların hepsine beta key verilecekmiş. Bu da en erken eylülde çıkacağına işaret.

Blizz'in çıkış tarihini 2 ay önceden açıkladığını düşünürsek 14 Ekim (önceki expansion başlangıçlarında olduğu gibi salı gününe denk geliyor) tarihi kötü bir tahmin sayılmaz.

Cinematic konusuna gelince; Lich King'ten beri doğru düzgün cinematic göremedik. Cata'daki yetersiz ve Panda'daki komedi cinematicten sonra WoD ortamına yakışır bir cinematic bekliyoruz.

En az iki ay daha SoO'ya devam !

Mesajı onayladıktan sonra aynı konunun açıldığını gördüm ama direk İngilizce "kopyala+yapıştır" olduğunu görünce, silme gereği görmedim.
Günaydın herkese,

Bu konuda sıkıntı yaşayan var mı bulamadım forumda ancak 10 gündür multiplayera giremiyorum. Sırf MP için orijinal aldım oyunu. Campaign'i bitirdim sonra 1-2 gün MP oynadıktan sonra bir daha giremez oldum.

Bilgisayarım oyunu rahat kaldıracak seviyede, internette de sıkıntı yok oynamaya devam ediyorum diğer online oyunları ancak o kadar para verdiğim CoD: Ghost'u oynayamıyorum. Activision forumlarına baktım, bu sıkıntıyı yaşayanlar var ancak mantıklı bir açıklama yapan yetkili yok sağolsun.

Aynı derdi olup da çözen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi günler...
Arkadaşlar herkese merhaba,

Son günlerde WoW'un geleceği hakkında bir sürü başlık açıldı. Merak ettiğimiz cevapların çoğunu Blizzcon'da bulacağız gibi gözüküyor. Burada Blizzcon hakkında duyduklarımız ve Blizzcon'da açıklanan konular hakkında konuşalım, dertleşelim, kurtlarımızı dökelim.

Not: Lütfen "warrior açtım dpsim kötü, paladinim var hangi spec olsun, hesabım var çok para eder, abii wow bitti öldü yaa, hala wow oynayan var mı puahha, HS beta keyi olan var mı beyler" vs. gibi mesajlarla başlığı amacından saptırmayalım.
Bir şirkette 5 aya yakındır çalışmaktayım ve şirket her 3 ayda bir prim adı altında bir maaş daha veriyor. Ben kişisel nedenlerden dolayı ayrılmak istiyorum ve prim gününe kısa bir süre var. Şimdi istifa edersem primim yanar mı yoksa o 3 aylık dönem içinde ne kadarını hak ettiysem o kadarını öderler mi ?
Arkadaşlar 2009 model 1.4 eski kasa Fiestam var. Depo 140 TL'ye doluyor ve yaklaşık 550 km gidiyor. Gazlı sisteme geçmek mantıklı mıdır sizce ? Mantıklıysa hangi markayı tavsiye edersiniz. Çoğu yerde Ford deyince BRC adı geçiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar geçenlerde bir sistem toplayayım dedim ama maliyet olarak biraz sıkıntılı bir durum oluştu. Bende genelde oyun oynadığım ve işlemcimden az çok memnun olduğum için sadece ekran kartını değiştirmeye karar verdim. Şu an ASUS 8600GT kullanıyorum. Anakartım PCI Express x 16 destekliyor ancak PCI Express 2.0'a sahip ekran kartı takarsam sorun çıkar mı ? Bu konuda tavsiye edeceğiniz bir ekran kartı var mı? Şimdiden teşekkür ederim...

İşlemci : AMD X2 64 6000+
Anakart :http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-m57sli-s4_10.html
RAM: 2 GB
Slm donanımhaberciler...

Telefonları araştırırken Samsung' un M8800 modelini gördüm ve çok beğendim. WiFi eksiği dışında her şeyi var ( 8 MP kamera, g sensor vs. ) Samsung' u yakından takip edenlerin bu telefon hakkında yorumlarını bekliyorum. Görüşürüz...

http://www.gsmarena.com/samsung_m8800_pixon-2535.php

linkte özellikleri var...
Sevgili PESsever donanımhaberciler... Ben de orjinal oyu0n yok (PCde oynuyorum) ama kadroları güncellemek istiyorum bunu nasıl yaparım ? Sayfalarca yazı var patch kısmında hangisi işe yarar bulmak zor oluyor. İndirmek için bir link atarsanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
Hakkında
Hakkımda:

Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 18.193 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.