< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18109. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
Benim gozlemim Civic bir kasa agresif bir kasa mulayim dizayn ediliyor.
Bir onceki kasa agresifti, bu mulayim.
Siradaki gene agresif olacaktır diye dusunuyorum.Yeni crv gayet güzel ve agresif aslında, hrv de fena değil civic ve jazz aceleye gelmiş olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
honda civic güzel araba ama artık miadını doldurdu. teknolojsi gelişmeli.. makyajlısına da baktım daha fazla güvenlik olmalıydı. sen japonsun bi elin muskı bile geçemiyosun. otonomu öğrenmen lazım honda.
bu arada pazarda parelkende satışlarda en zon nisan 2025 yayınlanmış . Otomobil kategorisinde ;
2024 nisanda 1331 honda satılmış, 2025 Nisanda ise 834. Honda bu sonbahar kampanyaları göreceksiniz mecbur yapacak öyle fazla havalara girdirilmesine gerek yok.
-
Civic neyse de jazz'ın tasarımı üzerinde hiç düşünmemişler bence . 2005 model araç gibi duruyor
Bu motor bunca yıllık motor değil, 3 silindirli motoru kulanmaya başlayalı çok olmadı. Söylenen çok farklı km’lerde ortaya çıkabildiği.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Grandland aracında mı tahrik hatası alınıyor? Bmw de cok defa duymuştum ama opel grandlandda ilk defa duydum. + 1900 veren bayi var mı? 2500den aşağı inmiyorlar diye biliyorum hatta inmedikleri için hbrit modeline yönelen arkadaş var.
Valla geçenler de trafikle gördüm hiç görmezdim evlerden ırak böyle çirkin bir araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kasayi ben daha gormedim trafikte, sizler masallah ucer beser goruyorsunuz yerini soyleyin bende göreyim arkadaslar.
Bu kasa 100 tane sattiysa satti cok pahaliydi .2023te de makyajlandi zaten
Hani laf sokacaksiniz tamam da biraz emek harcayip guncel kasasi üzerinden laf sokun komik oluyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Mayıs 2025; 7:24:7 >
Çok çirkin aşırı çirkin
Türkiyemiz içinde yaşamasak aslında cennet,cennet
-
Her markanın çıkardığı yeni modele, makyajlı kasasına hemen atlamamak lazım zaten. En azından 3-5 ay beklemek lazım problem var mı yok mu diye.
-
katiliyorum, en fazla matrah guncellenme riski var o zamanda secenekler cogalar diye dusunuyorum. ama ariza riski benim icin paradan daha onemli zamanim yok cunku
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün sarı siteden aldım 1485 e 7200 km de
2 ayrı yerde exper yaptırdım ))
Araba Cidden benzini kokluyor bakırköyden ataşehire kllima en düşük seviyede açık 100 km /2.8 ortalamayla geldim ))
bu çirkin araba bayilerde 1650 tl ama yok. haziranda kesin 1700 olur))
Bu arada hanım onu bana ver sen benim i20 yi al demeye başladı))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19721974 -- 31 Mayıs 2025; 9:44:14 >
Hayirli olsun gule gule kullanin wp grubuna da bekleriz
Aynen, eski Tesla Sr da rüzgar sesine, kesilmeyen trim seslerine kadar varmış, yenisi çıkınca eskinin tüm defolarını saymaya başladılar.
Yeni juniperdeki fren sorunuyla ilgili kimi kullanıcılar aracın burnu aşağıya doğru olursa sıvı azalıyor fren tutmuyor diyor,yani tamda yokuş inerken tutmayacak
Kimi kullanıcılar da fren ilk günden beri sertti diyor, sorun büyük ve hayati ,konsol dalgalanmasından sonra bu çıktı ama bu çok tehlikeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 31 Mayıs 2025; 9:33:55 >
3 silindir ve genel bağlamda düşük hacim, yüksek güç pazarlaması çok yoğun yapılıyor. Tüketici de 1.0 3 silindirli motordan 110 beygir güç alıyorum, öyleyse 1.0 yeterli, 1.5 4 silindire gerek yokmuş diye düşünüyor. ( 20 25 sene önce bir hevesle bilgisayarlara overclock yapıp, hızı çok artıyor ow yeah diyip anakartları yakan arkadaşlara selam olsun!) Sayısı azalan elemanların her birine ek yük bindirmiş olursunuz. Bu düpedüz maliyet düşürme, alenen firmaların kar hırsından kaynaklanıyor. Verimlilik, sürdürebilirlik vb. kelimelerle pazarlanması da hemen uzaklaşmamız gerektiğini bağırıyor aslında. Çağ dışı denen 4 silindirli 1.8 lt atmosferik motorlarda hiç sorun duymuyorken daha birkaç yıllık 3 silindir 1.5 lt motor sorunlarının ayyuka çıkması tesadüf değil. Toyota Türkiye milyonlarca üretimde milyonlarca silindir tasarruf edecek. Bunu da çıkacak sorunların giderilmesinde kullanıp, üstüne artırabilecektir. Bunun fizibilitesi yapılmamış olamaz. Ne yazık ki artık ülkemize bakış avrupa standardından, asya ülkeleri ayarına inmiş durumda. O yüzden iç pazarda erişilen ürünlerin ekserisi de böyle. Vergi sistemindeki mantık hatası ve tekil hacim üzerinden belirlenmesi de bir faktör.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok iyiymiş. Bu ara ben de niyetlenmeye başladım bakalım. Ama Tiggo 7 pro max da fena değil gibi
Ben yakın zamanda içten yanmali ve elektrikli tüm araçlarda matrahlarin güncelleneceğini düşünüyorum. Otomobil markalarının genel müdürleri sıkıntı yaşadıklarını belirtiyorlar. Haberlerde hep matrahların değiştirlmesi gerektiğini söylûyorlar. Egea, Megane bile %80 ÖTV diliminde. 3-5 ay önce 700-800 bin TL'ye verilen baz paket 1.4 Fire Egea'ya kim 1 milyon TL verir. Aynı durum Clio, Megane gibi araçlarda da geçerli. 1,3 milyon TL'ye baz paket Clio ya da 1,7 milyon TL'ye baz paket Megane alır misiniz? Şu an satışları yerli üretim oldukları için ÖTV muafiyetli satışlarından. Bir de şirketler, filolar indirim avantajı, veegi avantajı vb. olduğu için tercih ediyorlar. Hyundai ve Toyota gibi yerli üretim yapan markalarda da durum benzer. Yani matrah güncellemesi risk değil tam tersine fırsat. Kur artışından dolayi bir üst dilime girmesi riskinden bahsediyorsunuz sanırım. O şekilde bir durum oluşursa tahminim matrah güncellemesini daha erkene çekeceklerdir. Guncellemezlerse TOGG da etkilenir.
-
İyide toyotadaki 3 silindirli atmosferik bildigim kadari ile asiri guc olayı yok yani
Satışlar düşüyor mu? Hayır.
ÖTV geliri artıyor mu? Evet
Şimşek : O zaman niye matrah artıralım :)
Kim verir dediğiniz paraları (ki haklısınız) birileri veriyor. E kimin verdiği çok önemli değil açıkçası. Devir "fakirler düşünsün" devri..
Ha şuna katılıyorum, egea dan %80 ÖTV alınırken premium bir evden, tesla da vs %10 ÖTV almak çok adalatsiz. Adet düşük iken Cok sırıtmadi ama şu an iş başka yere döndü.. %80 ler düşmeyecegine gore, %10 artacaktır.. Ama şu an değil, kur vs sebebiyle kendiliğinden %40 a geçmesini bekleyecektir yönetim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Mayıs 2025; 11:20:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X