< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18108. sayfa)

-
-
Evet firmanın sorunu nasıl çözdüğü önemli. İkame araç vermeyen markalar bile varmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her yıl için 20 bini geçmemeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün Ankara'da sıfır elektrikli araçlar için gezdim.
MG Herter bayisinde MG4 comfort luxury paket sıfır araç yok. Bu yılın son çeyreğinde 2025 model araçlar gelecekmiş. Şu an piyasadaki tüm ikinci el araçların 2023 model olduğu söylendi. Sadece xpower paketi vardı fiyat sormadım.
BYD Efe bayisinde Dolphin için indirim-kredi-kampanya yok. Liste fiyatı üzerinden nakit satış yapılıyormuş.
TOGG V1 versiyonundaki sıfır faiz bu ay için bitmiş. Haziran için ne olacağı belirsiz ilk hafta kampanyalar belli olur dendi. T10F model yaz sonu-sonbahar gibi gelirmiş.
-
C4X Max ve Omoda arasından seçim yapardım.
-
ayın ilk zammı honda dan herhalde
jazz/ crostar 1607-1693
civic: 2110-2260
hrv: 2113-2476
type-r : 4633
crv: 4890
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Mayıs 2025; 23:28:43 > -
Crv fiyatı şaka mı hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Type r i normal karsiladiniz yani :)
Nispeten. Ama o da çılgın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda, Türkiye'yi kafasında bitirmiş.
-
Toyotanin es donanim /motor araclari da cok farkli değil ustelik cogu yerli uretim oldugu halde.
Skodaninda
Wv ninde
Psa haric herkes turkiyeyi kafasindan silmis o halde :)
Tesla juniper alma fikrimi bir sureligine erteleme karari aldim, yeni gelen araclarda fazlaca problem var uretimde belliki bir sikinti var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 31 Mayıs 2025; 0:6:54 >
Aslında avrupa yollarına çıkanlarda bu tip problemler pek belirtilmemiş. Bize gelen partilerde toplu sıkıntı var. Bir ihtimalle araçların türklere gideceğini duyan bir kaç alman işçi komplo kurmuş olabilir mi acaba bir kaç aracın fren hidrolik sıvısını tam koymayarak?
Gram alakası yok. Kullanmadığın araca ok atma. Nissannreno ortaklığında aracın en sorunlu yeri motordu. Çünkü motoru reno veriyordu😂
Parça dayanaklılığı ve alt yapısı çok iyidir nissanın. Ama gidin yerli bir corolla alın aracın en iyi bölümü motor olduğunu görürsünüz. Çünkü 30 yıllık motoru kullanıyorlar sonra sorunsuz oluyorlar😂
Ez cümle yerli corolla, civic hatta farazi yerli mb, bmw olsa alınmaz. Corolla alan arkadaşım yurt dışına ihraç giden bazı modellerinin kaliteli olduğunu söylemişti. Benim imkanım olsa safkan subaru veya mazda alır gerçek kalitenin tadına varırdım. Bunun tadına varanlar bu markaların 2.ellerine baksınlar servisi yokmuş parçası 1sene sonra gelirmiş dinlemiyorlar. Araçları bilen temizini bulan hemen alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sizinle ayni şeyi soyluyorum zaten, neden kizdiniz anlamadim.
Ben baska yerine birsey demedim bende motordan dert yandim :)
Ben reno motorlu nissan almam , hangi modelinde orjinal nissan motoru kullaniyor onu bilmiyorum onu alabilirim :)
Hayirli gunler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Mayıs 2025; 0:15:3 >
Tayland üretimi teneke civic için istenen paraya bak
es donanim turkiye de uretilen ek vergisi de olmayan ustelik atmosferik motorlu corolla da yaklasik bu fiyata ac bak sitesine. Daha haziran zammi da belli olmadi ustelik.
Keza skoda octavia da bu fiyata.
Sorun arabalarda degil sanki?
Orası nuhakkak ama civic son kasa ile f/p den çok uzaklaştı, bir önceki kasası alınabilir fiyat ve orijinal tasarımıyla çok sattı. Şimdi hem çirkin hem pahalı. Son 3 kasayı da kullanmış biri olarak yazıyorum. Yazık ettiler japon efsanesine
Toyota 1.5 motorlarda ciddi sorunlar rapor ediliyor. Toyota sağlamlığından eser yok.
Benim gozlemim Civic bir kasa agresif bir kasa mulayim dizayn ediliyor.
Bir onceki kasa agresifti, bu mulayim.
Siradaki gene agresif olacaktır diye dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X