Muhtemel her bölgede var.
mobil uygulamada kargo bugün ücretsiz. ( 200 TL üzeri sanırım) Çipura 800-1000 gr olanın kilosu 129 lira.
makarnada aldım. nuhun ankara da çoğunda 1+1 var. normal 20 liraya 2 tane almış olduk.
25 lira üzeri indirimlerden işinizw yarayan varsa onlardan da eklersiniz. sadece kargo bugün değil salı gelecek. varsın olsun.
GÜNEŞTE KURUYAN BALKON CAM FİTİLİ HESAPLI DEĞİŞTİRME
Balkonları kapamak amacıyla yapılan açılır kapanır temperli camlardan yapılan sistemleri bilirsiniz. Bende bir balkona yaptırmıştım. Fakat 2 sene geçmiyor platik fitiller kuruyup kırılıyordu. Bunlara değişik harfler veriliyor H, Y gibi. Önce pimapenci bir usta ile görüştüm hallederiz dedi. Maliyet 3-4 tutar dedi:)) Tamam dedim bi düşünelim. Daha sonra plastiklerden kırılmayan birini aldım ve İstanbul Sultanbeyli de Tema alüminyum diye bir yer buldum. Bende ki ölçü 1.47 cm diydi. Toplam 14 parça vardı. Alüminyum ve plastik bu malzeme 6 metrelik satılırmış onu öğrendim. Yani 1 taneden 4 adet çıkıyordu. Tanesi 100 liradan 4 tane aldım ve orada demir testeresi ile kestim ve araca da sığmış oldu. 2 tane de arttı.
Bunların içinde yapıştırıcı bant yok. Temperli camların da eni 8 milimetre. Oralara sığacak kadar çift taraflı bantlardan ince şerit olarak kestim ve aldığım parçaları da üzerine oturttum. Süper oldu. Maliyet yakıt dahil 500 lira. Yapmak isteyen yapabilir. eski platik olan ve yeni halini ekledim
Ankastre, gazlı ocak , zaman ayarlı tavsiyesi
güvenlik anlamında sorun çıkarmayacak, gazlı ve yüzeyi cam olmayan uçuk fiyatlı markalar dışında ankastre ocak tavsiyeleriniz bekliyorum. Vestelin bir modelini gördüm bir de siemensin. Ama siemens her göz içn ayrı zaman planlaması var mı çözemedim. Sanki yok gibi. teşekkürler
ACİL YARDIM - FATURASIZ TARİFE ARIYORUM - TURKTELEKOM
Bir hattım her yöne 300 dk 1 gb internet olan HESAPLI1GB Faturasız tarifeydi. mesj geldi bu olmuş 32 tl..
diğer hattım ise her yöne FIRSAT2GB tarifesiydi.. Her yöne 1000 dk sı vardı. Bu da 27 tl idi. Bu tarife artık YOK diyor.
Bunun yerine bana tarife verebilecek olan var mı? Kullanıcı 30 yaş üzerinde . Gizli dünya kadar tarifeleri var deniyor ama sitelerinde yok. 30 TL civarında ve üçlü paket olarak ve en az her yöne 750 dk..
Çok teşekkürler
xp yüklü cihazda bios pili değiştirdim ama saat 1980 tarihe gelmeye devam etti. bios da zaman ayarı için bir yer zaten yok bunda.
tek çözüm ayarlarda tarih ve saat özellikleri böğümünde var.
Bir internet saat sunucusu ile eşleştirme... buraya kadar tamam
görünen
time.windows.com serveri... bunun destek artık zaten yoktur çalışmaz
diğeri de
time.nist.gov
bu da çalışmıyor.
Bunun günzeli ve kullanabileceğim bir başka server linki verirmisiniz? bi de öyle deneyeceğim.
hp compax nx6310 xp sistemli s tuşu problemi
tarihi severmisiniz ben çok severim ve xp yüklü bu laptop gerçekten çok hızlı ve seviyorum.
Bu laptopun sorunu çok uzun zaman önce S tuşu basmamaya başladı. Programlardan da fazla anlamam. Basmamaya başladığı zaman remap denilen yani tuş görevini başka tuşa devretme dahil birçok uğraşı vermişimdir ama sonuç alamadım. O tür yüklediğim programları da hep silip attım.
Geçenlerde bir tane nx6110 buldum ve hemen klavyeleri değiştirdim.
Her iki klavye de acaba çalışır mı diye denedim ve oldu. Bizim çalışmayan S tuşlu klavye nx6110 da da çalışmadı. yeni taktığım klavyeyi de word programında denemeye başladım. İlginç olan S tuşuna basınca dong diye bir ses çıkıyor ve yazdığım satır başına gidiyor. Ben acaba geçmişte bu klavyeyi başka klavye ile değiştirdim de farkına varmadım. Ya da bu klavyeye satır başına git fonksiyonu mu verdim anlamadım gitti.
Bios dan mı acaba bişeyler karıştırdım diye de düşündüm ama sanmam.
Çözüm için en basit ne yapabilirim.
Teşekkür ederim
whatsapp bildirim sesi kısma
çözüldü. SİLİNEBİLİR. teşekkürler
samsung a10s whatsapp yüksek ses sorunu
çözüldü. silinebilir...
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.407
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 39.734 (Bu ay: 353)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 184 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar