Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18111. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 106 Misafir (24 Mobil) - 90 Masaüstü33 Mobil1 iOS
5 sn
363.217
Cevap
6.187
Favori
63.031.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1240 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Arkadaşlar yayla gibi D segment Tesla diyorsunuz fp diyorsunuz haklısınız ama bu otomobiller hem iri hem de aşırı ağır. 2 ton altında bu segment civarında otomobil yok. Ortalama C segment benzinli otomobiller 1.2 1.4 ton civarı. Frenaj sorunu olmaması mümkün mü allah aşkına? Sadece 400 500 kg pil ağırlığı ekleniyor. Kamyonet ya da iri bir 4x4 Suv ağırlığına geliniyor. Ayrıca yerden yüksek tasarım itibarıyla sürtünme kat sayısı kötü( yanal rüzgarlardan nasibini bolca alacaktır), ağırlık merkezi yüksek( pil ağırlığı ile diğer Suv türevlerine göre nispeten makul olsa da). Bu yönüyle özellike sert viraj içinde frene basmak büyük risk. Piller hafifleyip, kasalar fizik kurallarına meydan okumayan ebatlara çekilene kadar bu sorunları göreceğiz bence.

Mali olarak da bu fiyata Bu fiyata D segment otomobil alıyorsunuz diyen arkadaşlar, bir şeylerden kısılıp da o fiyata getirildiğini sanıyorum atlayabiliyorlar.

Tesla üzerinden yorum yaptım ama hemen hemen her elektrikli model için frenaj eksiği bahse konu. Matt Watson Bey bu konuda bolca surat ekşittiği videolar çekmekte. Premium adledilen markaların fiyaskolarını da görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acquiles A kullanıcısına yanıt

elektronik şansınızı bilemiyorum...kötüyse...banddan tek hatalı araç iner sizi bulur SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025  doğrudur...teslanın bunu çözmesi lazım..fren bu hayati konu..

• smoke2efreet S kullanıcısına yanıt

bir önceki kasada sorun yok..aynı ağırlık vs..ilk geri dönüşlerde tesla sensörün hatalı konumu nedeniyle fren hidrolik sıvısını yanlış okuduğunu söyledi..ama sorun yazılımsal olsada hissedilen mekanik..ayağınızın altında fren yok..bayağı sorun..eğer servisin söylediği gibiyse tüm jüniperlerde olması lazım...işin ilginç yanı tr dışındaki jüniperlerde yok bu problem..bakalım merak ettik takip ediyoruz..

Bilemiyorum bende de 1865 kg lık Countryman elektrikli var ama virajlara falan normal hızlarda girdiğimde bir sıkıntı yaşamıyorum. Elbette diğer aracım F30 3 serisi kadar agresifliğe gelmiyor ama zaten o şekilde kullanılmamalı yüksek araçlar ister benzinli ister elektrikli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 31 Mayıs 2025; 12:41:19 >
  • Haziran da zam gelir mi ? Yada hangi markalara gelecek var mı istihbarat

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
  • ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

bambaşka bir araba da koysam aynı tepkiyi vereceğinizi bildiğim için ha ha demekle yetiniyorum.

hayırlı günler.

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Max %2 gelir

Hocam çıkın deyin ki; "çirkin seviyorum, kusurlar beni cezbediyor. Sizinle aynı estetik algısını paylaşmıyorum. Hatta herhangi bir estetik algısını da taşımıyorum."

Ve konu kapansın. Bitsin şu siyah ördek yavrusuna zulüm!

Bende katiliyorum şu arabanin yolda bedava gidecegini bilsem tercihim olmaz .Aracin elle tutulur bir yani yok onu guzel arkasi cirkin desen oda yok aracin neresinin nereden gelip nereyle baglandigi belli degil tam bir simetri hatasi .🤣 amatabi zevk meselesi beğenenlerde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 31 Mayıs 2025; 13:4:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hayir yanlis arabayi koyup onun ustunden goy goy yapiyorlar.

Dogrusunu koydum en azindan dogru araba uzerinden goy goy yapsinlar. :)

Nasil olsa haftada bir geleneksel "cok cirkin", "bedava verseler almam", "yakit uretse surmem" ci arkadaslar gelip egleniyorlar, bırakalım eglensinler sevaptır:)

Sahsen bu arkadaslarin abarttigi kadar da cirkin olmadigini düşünüyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Mayıs 2025; 13:9:37 >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi kimi dış görünüşe kimi markaya kimi sorun çıkarmadığına kimi yakıt durumuna vs vs göre tercihini yapar.
    Mesela Benim için yakıt olayı önemliydi bunu aldım. Ayrıca Nedense bana çirkin gelmiyor) gerçi benim için Aracın dış görünüşü son sırada neticede arabayı gece koynumuza alıp hallenmicez ))
    Gönül isterki volvo s90 mersedes falan alalım ama dediğim gibi herkesin önceliği ve imkanları farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19721974 -- 31 Mayıs 2025; 13:10:55 >
  • Kullandığımız markayı modeli taparcasına savununca böyle eleştiriler geliyor.

Astra L var bende de, astra hakkında yazılan herşeye cevap yazmıyorum, aracı delicesine savunmuyorum.

• Şu forumu çirkinliği su götürmez Jazz çöplüğüne çeviriyorsunuz

Dünyada bu kadar konuşulmamıştır bu efsanefi yakıt üreten araba

• Al gene ben kabahatli oldum kronolojik olarak geriye donun bakin kim ne demis firsatcilik yapmayin

• 19721974 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes kendince hakli zaten ben bireysel fikrimi soyledim bazi arkadaslar gibi herkesin onun dedigini hemfikir olarak kabul etmesini beklemedim. Oguzhan Ugurun bir videosu vardi kirmiziya zorla yesil dedirttigi gibi bazi arkadaslar inadina guzel iste guzel diyeceksin yapisinda ve bunu sadece Jazz konusunda degil baska konulardada yapiyor ben ona karşi yorum yaptim yanlis anlasilma olmasin herkesin arabasi kendine güzel en dandigi olsada kendi malin kendi malindir en guzeli sana o gelir.

Hocam siz Honda markası ve Jazz modelinin avukatı mısınız?

Ya da kendinize öyle bir misyon mu yüklediniz?

Jazzla ilgili ne konuşulsa yukarıda üzerinize alınıyorsunuz?

Şu anki güncel fren sorununun ağırlıkla ilgisi yok. Fren sıvısı kabının tasarımı ile ilgili sorun olduğu söyleniyor. Ayrıca bu kasada yeni bir fren tasarımı yaptı tesla. Keşke yapmasalardı

• acquiles A kullanıcısına yanıt

O sorunu ilk yaşayanlardan biriyim. araba günlerdir serviste. sadece 5 km kadar kullanabildim. Fren tutmadı. Olay gerçek yani

• Gozcupasa G kullanıcısına yanıt
    Adam jazz icin konu açip wp kurmus simdi baktimda jazzin icinden geçmis herseyini incelemiş ondan savunuyor bende dedim bu kadarda değil yani :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.