Şimdi Ara

Sıfır aldığım araçta hankook marka lastik çıktı, sizce değiştirmeliyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün teslim aldığım aracımda hankook marka lastikle mevcut. 205 55 r16

Size arkadaşlar bu lastikleri değiştirmeli miyim?

önem verdiğim nokta, lastik sesi yani sessizlik...

aklmdan geçen michelin energy saver veya primacy hp...

bugün michelin bayisine sordum... 4 adet michelin lastik 1000 tl, hankonkları 350 liraya geri alıyor... yani fark 650 tl

görüşleriniz lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 16 Şubat 2012; 22:50:02 >

• Aracınız nedir?
  • micheline energy saver kadar vasat bir lastik yok.... Yağmur performansı sıfır. Hankook katkat daha iyidir energy saverdan ....

continental öneririm... yada turanza 300 er lastik dedigin bunlar.
  • arac hyundaı mı?
  • hankok kotu marka degil.
  • VW Jetta'larda hankok çok görüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

micheline energy saver kadar vasat bir lastik yok.... Yağmur performansı sıfır. Hankook katkat daha iyidir energy saverdan ....

continental öneririm... yada turanza 300 er lastik dedigin bunlar.

energy saver vasat mı?
    yumuşak konforlu bir lastik. su tahliyesi gayet yeterli. yağmurlu havada şimdiye kadar sıkıntı çıkartmadı. kaldı ki arabanın orijinal energy saver lastiklerini (07 yılının ilk ayı üretimi) geçen yaz değiştirdim. efendi kullanımda gayet ömürlü. b sınıfı içeriye lastik sesi alan araçlar için ideal. yalıtımı daha iyi araçlar için sert lastik tabiki daha iyi olacaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hankonk lastik kullanan oldu mu? sessiz midir?
    istanbul şehir içi için primacy hp daha performanslı araçlar için mi sizce? benim araç sonuçta 1.6 dizel... saver daha mı mantıklı olur pimacy ye göre?

araç golf 1.6 tdi DSG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 15 Şubat 2012; 23:52:34 >
  • hankonk lastik de sessiz bir lastik dediğiniz an benim için olay biter, hankonk a devam ederim.

tabiki frenleme , tüketimde de vasat altı olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 15 Şubat 2012; 23:54:57 >
  • Vasat bir lastik değil, hyundai vw bol bol verir hankook lastikleri.
    Aldığınızda değiştirelim demiş olsanız büyük ihtimal değiştirirlerdi, ama gerek olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Vasat bir lastik değil, hyundai vw bol bol verir hankook lastikleri.
    Aldığınızda değiştirelim demiş olsanız büyük ihtimal değiştirirlerdi, ama gerek olduğunu sanmıyorum.

ben teklif etmedim, ama bir arkadaşım focus için fazlaca ısrar ederek 400 lira karşılığı değiştirmişti..

ama siz şimdi böyle diyince , teklif etsem ücretsiz değiştirilir mi idi acaba diye düşünmeye başladım...
  • Kalsın
  • Ne gerek var, tamam ben de en az sizin kadar ses konusunda takıntılıyımdır ama yazık günah be yaa... Ayrıca şu andaki lastikleriniz 20bin km yapmış energy saver dan daha az ses yapar, bundanda emin olun. 15-20bin km kullanın, lastikler sertleşmeye başlayınca içinize sinmezse değiştirirsiniz.
  • Cokderin bir konu bu lastik isi daha oncede yazdim ben
  • Geçen hafta aynı başlığı bende açtım Benimde sıfır km golften aynı ebat aldığım jant ve lastikler hankook geldi Gelen lastik ventus prime2 serisi olarak geçiyor Araştırdığımda ödüllü bir lastik olduğunu gördüm Şimdi kar lastikleri olduğundan yorum yapamıyorum ama bu aralar gelen vw araçlarda hep hankook var Yine sıfır km polo alan bir arkadaşta da hankook vardı fakat ben golfteki modelin desenini daha çok sevidm Birde golfteki gelen lastik V serisi hız lastiği Aklımda tereddütler vardı fakat en son vw test etmeden kötü bir lastik koymaz araca diye düşündüm Ağustos ayında 37000 tl ye aldığım aracımın üzerinde continental geldi Geçen hafta 72000 tl ye alınan golf te hankook geldi İlginç bir durum
  • Otomobil firmalari bir cok markayla anlasir tek markaya bagli kalmaz

Benim aracta michelin var
    Babamin aracinda dunlop
    Yengemde honkonk

Ama bazen bayiler kendiside lastigi degistirir bunu vwde yapiyor renoda bayinin sucu bu tamamen
  • Şimdi değiştirme bence, 0 lastiği ölü fiyata alıyorlar, kötü lastik değildir Hankook bence orta kalite, ben olsam 25000-30000 kullanır öyle değiştirirdim ama asla daha fazla kullanmazdım...
  • Yokohama var bende sesli ama performans lastigi.
  • degiştir , hem lastikçi hem alacagın lastik firması hemde senin çıkmaları alan kar etsin ekonomiye can verin ...
  • ben alırım :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.