Şimdi Ara

Sıfır aldığım araçta hankook marka lastik çıktı, sizce değiştirmeliyim mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Yeni aracınız hayırlı olsun, lastikler konusunda kafanıza takmayın, formulaya katılmıyoruz, gayet kaliteli bir üretim aracınızdaki lastikler. Huzurla kullanın.

Alıntıları Göster
    Cevaplar ve yardımlarınız için teşekkürler. Kesinlikle değiştirmiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 17 Şubat 2012; 13:52:06 >
  • quote:

Yeni aracınız hayırlı olsun, lastikler konusunda kafanıza takmayın, formulaya katılmıyoruz, gayet kaliteli bir üretim aracınızdaki lastikler. Huzurla kullanın.

Alıntıları Göster
    yarışlara falan katılmayacaksanız bencede gerek yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    michellin alma fransız malı
    eğer sessizlik ve konfor istiyorsan nokian al daha konforlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

Cevaplar ve yardımlarınız için teşekkürler. Kesinlikle değiştirmiyorum:)

zaten değiştirme düşüncesi nerden çıktı anlamadım,kullanmadan etmeden ismi marka değil,karizmatik değil diyemi değiştirmek istediniz.bu önyargı olayını sevmiyorum.

hankook dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olan g. kore malı bütün dünyada beğenilen gayet kaliteli bir lastiktir.benim yeni aldığım araçtada hankook vardı.2 aydır kullanıyorum gayette güzel hemde ankaranın gördüğü en sert kış şartlarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

michellin alma fransız malı
    eğer sessizlik ve konfor istiyorsan nokian al daha konforlu

Alıntıları Göster
    Ben bahara Hankook Kinergy Eco alıcam değiştirmenize gerek yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    hankok iyidir iyi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yahu millet parayı ağaçtan mı topluyor anlamadım ki

Ey Allah'ım...

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşım hankook marka lastik değişirmi hiç miclhini bosver alma iki gün sonra pişman olursun bu lastik iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

micheline energy saver kadar vasat bir lastik yok.... Yağmur performansı sıfır. Hankook katkat daha iyidir energy saverdan ....

continental öneririm... yada turanza 300 er lastik dedigin bunlar.

lastik alırken çok araştırmıştım en sonunda michelin energy saver ve bridgestone turanza er300 arasında kalmıştım, sonuç olarak 2008 yazında fiyatı daha uygun olduğundan 130X4=520 TL'ye 185/65/15 turanza almıştım... 3,5 sene geçti, 42.000 km yol yaptı 4 lastik, rotasyon da yaptırmadık hiç

halen çok memnunuz...
  • quote:

Alıntıları Göster
    hankook öyle kötü bir marka değil bu yıl DTM de resmi lastik tedarikçisi oldular kore kökenli bir firma bir zamanlar ünlü tunning firması Hamann ile de çalışıyordu.
     Sıfır aldığım araçta hankook marka lastik çıktı, sizce değiştirmeliyim mi?

• quote:

Bugün teslim aldığım aracımda hankook marka lastikle mevcut. 205 55 r16

Size arkadaşlar bu lastikleri değiştirmeli miyim?

önem verdiğim nokta, lastik sesi yani sessizlik...

aklmdan geçen michelin energy saver veya primacy hp...

bugün michelin bayisine sordum... 4 adet michelin lastik 1000 tl, hankonkları 350 liraya geri alıyor... yani fark 650 tl

görüşleriniz lütfen...

Daha öncede mesaj yazmıştım Benimde sizinle aynı problemim var Lastikleri sahibinden.com üzerinden satışa çıkardım ve dün itibariyle 550 tl ye sattım Şu anda kar lastikleri var 1-1,5 ay vaktim var lastik bakmaya başladım Sizde bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

bugün michelin bayisine sordum... 4 adet michelin lastik 1000 tl, hankonkları 350 liraya geri alıyor... yani fark 650 tl

görüşleriniz lütfen...

Daha öncede mesaj yazmıştım Benimde sizinle aynı problemim var Lastikleri sahibinden.com üzerinden satışa çıkardım ve dün itibariyle 550 tl ye sattım Şu anda kar lastikleri var 1-1,5 ay vaktim var lastik bakmaya başladım Sizde bir gelişme var mı?
    satınaldığınız aracın üzerinde Hankook marka lastikler varsa, kullanın gitsin. neden değiştirme yoluna giderek zarar ettiğinize ben şahsen anlam veremiyorum.

Hankook da en az üstte bahsi geçen diğer lastik markaları kadar kaliteli ve imaj sahibidir.

Ha bana şu derseniz anlarım; ''ben arabamın ve üzerindeki tüm aksam ve aksesuarların tam benim istediğim gibi olmasını istiyorum.''

İşte o zaman tamam derim, haklısınız. Arabanızı modifiye de edebilirsiniz, cam filmi de taktırabilirsiniz, spoyler vb de taktırabilirsiniz.

Lastik için ise şunu derseniz yine anlarım; ''benim yol şartlarım şöyle, aracı kullanım alışkanlıklarım böyle.. e o zaman benim ihtiyacım olan lastik X marka, Y desen vb..''

Yani eğer üstte belirttiğim hassasiyetleriniz yoksa, bırakın paranız cebinizde kalsın derim :)

herkese selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FormulaX Store

satınaldığınız aracın üzerinde Hankook marka lastikler varsa, kullanın gitsin. neden değiştirme yoluna giderek zarar ettiğinize ben şahsen anlam veremiyorum.

Hankook da en az üstte bahsi geçen diğer lastik markaları kadar kaliteli ve imaj sahibidir.

Ha bana şu derseniz anlarım; ''ben arabamın ve üzerindeki tüm aksam ve aksesuarların tam benim istediğim gibi olmasını istiyorum.''

İşte o zaman tamam derim, haklısınız. Arabanızı modifiye de edebilirsiniz, cam filmi de taktırabilirsiniz, spoyler vb de taktırabilirsiniz.

Lastik için ise şunu derseniz yine anlarım; ''benim yol şartlarım şöyle, aracı kullanım alışkanlıklarım böyle.. e o zaman benim ihtiyacım olan lastik X marka, Y desen vb..''

Yani eğer üstte belirttiğim hassasiyetleriniz yoksa, bırakın paranız cebinizde kalsın derim :)

herkese selamlar

Alıntıları Göster
    2006 yılında aldığında yeni aldığım ford connectte hankook lastik vardı....Özellikle yol tutuşundan çok memnundum.lastikler yere sanki
    uhu ile yapışçasına gidiyordu.tam hatırlamıyorum ama bir haylide km yapmışlardı...çatlama vs hiç olmadı..sesliklik konusundada beni hiç rahatsız etmediler.
    bance hiç değiştirme....
    şu an da yokohama kullanıyorum bunlarda çok iyi hiç bir sorun yok...Michelin''e kucak dolusu para vereceksin de ne olucak uçuracak mı seni..üstelik
    mıchelin lastikler türkiye yollarında daha kısa ömürlü olur çünki kauçukları çok yumuşak....

• quote:

micheline energy saver kadar vasat bir lastik yok.... Yağmur performansı sıfır. Hankook katkat daha iyidir energy saverdan ....

Energy saver vasat haa??

Buna gülerim. Sessiz, fren mesafesinde ciddi iyi, suda kolay kolay kaymayan bir lastik. Yağmurda el frenini asılmama rağmen bir türlü arkası kaymıyor. Geçende kuru iken, yola çıktım, yağmur hafif atıştırmış yollar hafif ıslak idi. Duru lastik ıslak zeminle karşılaşınca anında kayar bu yüzden uzun bir mesafe kat ettim. Farkında olmadan viraja sert girdim. 4teker kaydı 1sn içinde kendini toparladı. kaymaya başlayınca tek yaptığım gazı köklemek oldu. Orada başka lastik olsa ya refluja çarpacaktım ya da ters şeride girecektim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 28 Şubat 2012; 17:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Energy saver vasat haa??

Buna gülerim. Sessiz, fren mesafesinde ciddi iyi, suda kolay kolay kaymayan bir lastik. Yağmurda el frenini asılmama rağmen bir türlü arkası kaymıyor. Geçende kuru iken, yola çıktım, yağmur hafif atıştırmış yollar hafif ıslak idi. Duru lastik ıslak zeminle karşılaşınca anında kayar bu yüzden uzun bir mesafe kat ettim. Farkında olmadan viraja sert girdim. 4teker kaydı 1sn içinde kendini toparladı. kaymaya başlayınca tek yaptığım gazı köklemek oldu. Orada başka lastik olsa ya refluja çarpacaktım ya da ters şeride girecektim...

Alıntıları Göster
    2 yıl 30 bin rahat gider ,paranıza yazık sakın değiştirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

2 yıl 30 bin rahat gider ,paranıza yazık sakın değiştirmeyin.

Alıntıları Göster
    benin 2007 jetta'da fabrika çıkışlı Honkook ventüs lardan var araç 30.000 km de gerçi şu an kışlık lastik var üzerinde ama Hankook lardan memnunum, 350 ye hankkoklar alınır bu arada
  • quote:

görüşleriniz lütfen...

4 michelin lastik 800 tl şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

benin 2007 jetta'da fabrika çıkışlı Honkook ventüs lardan var araç 30.000 km de gerçi şu an kışlık lastik var üzerinde ama Hankook lardan memnunum, 350 ye hankkoklar alınır bu arada

Alıntıları Göster
    ayrıca hankok patlasa devamını zor bulursunuz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Lastiklerinizi alabilirim Çok ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Lastiklerinizi alabilirim Çok ciddiyim

Alıntıları Göster
    2009 da aldidim Kia Rioda da Hankook vardi yalniz ben arkadaslarin bahsettiginin aksine hic memnun degildim ama benim dikkat ettigim konu sessizligi vs degil fren performansi ve yol tutusuydu ki dedigim gibi bu konuda hic memnun kalmadim. Ama bendekinin modeli de dandik olanidir muhtemelen zaten 19.500 TL ye alinan aracin ustunde kaliteli lastik beklemek hayal kurmak olur. Aracta 14" kapakli jant vardi 3000 km sonra hem lastik tabanini genisletmek adina hem de goruntu adini jantlari 15" alasim jantlarla degistirdim. Haliyle lastikleri de degistirdim. Sonradan da iyi ki degistirmisim dedim ama sizin aracin ustundekiler benimkiler kadar dandik model degildir diye dusunuyorum. Tabi degistirip degistirmemek size kalmis birsey. Eger sadece ses icin degistirmek istiyorsaniz ben de o kadar paraya yazik etmeyin derim ama yol tutusu vs. sizi tedirgin ediyorsa ne kadar para harcarsaniz harcayin bu cope atilmis para degildir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.