Şimdi Ara

Sıfır aldığım araçta hankook marka lastik çıktı, sizce değiştirmeliyim mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araba lastiğine don lastiği muamelesi yapmayı bırakalım bence artık,

hergün benzeri konu açılıyor x marka lastik iyimi kötü mü,

hankook dediğin markanın hiç yoksa 20 modeli vardır, en iyisi ile en kötüsü arasında 3-4 kat fiyat oynar.

model belirtilmeden sorulan sorulara verilen cevapların yarısı yanlış kalan yarısı hayal ürünüdür.

Don lastiği olmadığı için zaten marka bu kadar önemli. Daha mı iyi olurdu hangi don lastiği daha iyi tartışılsa, burası otomotivle ilgili bölüm, haliyle lastik markaları konuşulacak.

ne kadar boş bir cevap olmuş.

He seninki çok dolu, forum kulak vermiş sana lastik tartışmalarını yasaklayacaklarmış.

sen bir daha oku benim ilk yazdığımı bence,

belki ikincide anlayabilirsin. olmadı 3 , 4...

Bir daha okumama gerek yok, gayet anladım arkadaşım, karşındakini salak yerine koymadan yorum yapmayı öğren önce, ama bahsettiğin anlama probleminin sende olduğunu düşünüyorum.
    Gayet mantıklı olarak marka üzerinden yorum yapılabilir, nasıl ki Bmw her türlü Fiat'tan kalitelidir bu da o hesap. Sadece lastik için değil herşeyde bir markanın pahalısı ucuzu olur ama genel olarak daha üst seviyede markalar vardır.
    Bu dediğimden bunu anlamayıp ta, ya da belki anlayıp nasıl laf sokarım diye düşünürsen senin yaklaşımına ters gelen bir yorum olunca, haliyle böyle gereksiz bir tartışma oluyor.

ya tam okumadığını, ya yanlış anladığını ummuştum ama "200 liralık michelin bile 400 liralık hankook'dan iyidir, çünkü michelin" gibi sakat paradigma üzerine fikir inşa etmiş olman çok daha kötüymüş.

Ben marka genellemesi yaptım, gerçekten okuduğunu anlamıyorsun.
    Konu ne Golf'e 205-55-16 Hankook lastik takılması. Gayet açık ki, VW cimrilik yapmış, sen inanıyor musun bu lastiğin ekstra bir model ve fiyatının yüksek olduğuna, konuyu herşeyden bağımsız nasıl algılayabildin?
    Neyse boşver, hala iğneleyici sözlerle laf sokmaya çalış sen. Yorum yapacaksan da adam gibi yap, ne kadar zor olsa da dene.

• quote:

Konu ne Golf'e 205-55-16 Hankook lastik takılması. Gayet açık ki, VW cimrilik yapmış, sen inanıyor musun bu lastiğin ekstra bir model ve fiyatının yüksek olduğuna, konuyu herşeyden bağımsız nasıl algılayabildin?
    Neyse boşver, hala iğneleyici sözlerle laf sokmaya çalış sen. Yorum yapacaksan da adam gibi yap, ne kadar zor olsa da dene.

ben özetle model verilmeksizin marka üzerinden anlamlı bir tartışma yapılamaz demişim, düşüncemi dile getirmişim, kimseye cevap vermemişim, alıntı yapmamışım, vw hankook michelin falan dememişim, bu şekilde açılan konuların manasız olduğunu, anlamlı bir sonuç veremeyeceğini söylemişim, genel bir değerlendirme yapmışım.

konuyu açan sen olmadığına göre söylediğim şeyin muhatabı değilken tutmuşsun durduk yerde bana sarmışsın, şimdi de yok insanları küçümsüyorsun iğneliyorsun diye mağdur edebiyatı yapıyorsun, vw'nin taktığı lastiğin kaliteli olduğuna inanıyor musun diyerek olayı nesnellikten uzaklaştırıp farazileştiriyorsun,

inansam ne olacak , inanmasam ne olacak, gerçeği mi değiştirecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 16 Şubat 2012; 20:52:15 >

• Bence o fiyat farkına araç alt yalıtımı yaptırın ziebart falan çok daha iyi olur

golf 6 zaten yalıtımı çok iyi bir araç bence hiç gerek yok kaya gibi değildir sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 16 Şubat 2012; 20:57:59 >
  •  Sıfır aldığım araçta hankook marka lastik çıktı, sizce değiştirmeliyim mi?
  • Cruzelarda da genelde sanırım hankook oluyor. Bana Allah'tan continentalle geldi. Bence sırf ses için gerek yok. Yol tutuş ve fren performansı iyiyse değiştirmenize gerek yok. Eskiyince değiştirirsiniz. Öyle ahım şahım bir sark olacağını sanmam. 5-10 km yavaş kullanın yeter. Tabi 150den aşağı beni kesmez diyenlerdenseniz bilemem ama ben otoyolda bile 120yi geçmem. Genelde 110-115 giderim.
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler...

model prima ventus 2 ( K115 )

bu modeli bilen var mı?
  • quote:

quote:

ben özetle model verilmeksizin marka üzerinden anlamlı bir tartışma yapılamaz demişim, düşüncemi dile getirmişim, kimseye cevap vermemişim, alıntı yapmamışım, vw hankook michelin falan dememişim, bu şekilde açılan konuların manasız olduğunu, anlamlı bir sonuç veremeyeceğini söylemişim, genel bir değerlendirme yapmışım.

konuyu açan sen olmadığına göre söylediğim şeyin muhatabı değilken tutmuşsun durduk yerde bana sarmışsın, şimdi de yok insanları küçümsüyorsun iğneliyorsun diye mağdur edebiyatı yapıyorsun, vw'nin taktığı lastiğin kaliteli olduğuna inanıyor musun diyerek olayı nesnellikten uzaklaştırıp farazileştiriyorsun,

Ne mağdur edebiyatı ya, saçma sapan yazıp durma, buradaki yorumların muhatabı da tüm forum üyeleridir, sadece konuyu açan değil. Sen ergen gibi ne anlamsız konular yeaa diye yazarsan ister istemez cevap yazan olacaktır, artık uzatma kes.

• quote:

quote:

quote:

Ne mağdur edebiyatı ya, saçma sapan yazıp durma, buradaki yorumların muhatabı da tüm forum üyeleridir, sadece konuyu açan değil. Sen ergen gibi ne anlamsız konular yeaa diye yazarsan ister istemez cevap yazan olacaktır, artık uzatma kes.

tamam birader, sen markalar üzerinden genellemeler yaparak yorumlarına devam et benden de uzak dur.

• hankook olunca ne oluyor?
    ben alaman arabasıyım yakışmadı ayaklarıma mı diyor!

var benim arabada, 2.5 yıl 25.000km oldu. sorun morun yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

Bugün teslim aldığım aracımda hankook marka lastikle mevcut. 205 55 r16

Size arkadaşlar bu lastikleri değiştirmeli miyim?

önem verdiğim nokta, lastik sesi yani sessizlik...

aklmdan geçen michelin energy saver veya primacy hp...

bugün michelin bayisine sordum... 4 adet michelin lastik 1000 tl, hankonkları 350 liraya geri alıyor... yani fark 650 tl

görüşleriniz lütfen...

Muhtemelen lastiğin Hankook Ventus Prime 2 K115. Bu lastik ödüllü; özellikle de konfor ve sessizlik açısından en iyi lastiklerden bir tanesi. Alman Volkswagen firması Golf ve Jetta'lara o lastiği koyuyorlar araçların daha konforlu ve sessiz olması açısından. Büyük şehirlerde bu modeli bulabilirsin. Sakın bahsettiğin lastiklerle değiştirmeye kalkma

• 350 ye mi geri alıyor... Ben 370 vereyim hocam adres neresi ?
  • İlk 3 sene Hankook Ventus Primeler güzeldir. Energy Saver'dan kat kat iyidir. Ama daha sonra taş gibi oluyorlar. Değiştirilmesi gerekiyor.
  • 3 Sene önce arkadaşımın aldığı TSI(160) Golf'tede bu lastiklerden gelmişti, yanakları kolay balon yapıyor sanırım kısa sürede balon yapmıştı ön 2 lastik, zaten çok geçmedende Bridgestone Potenza S001 aldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Hagkonk

Hongkok

Hankok

Bakalim daha neler gorcez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Hagkonk

Hongkok

Hankok

Bakalim daha neler gorcez...

:)
    Yahu aklima geldiler yine cok guldum

:)))

Hakkok hankok gagkok hokok... :))
  • @19can84 valla iyi sabır varmış

@gorele 2000 hankook kullanıpta şikayet edeni duymadım
    Ancak 19can84 ün de belirttiği gibi model nosu da onemlı ki sen de editleyip yazmışsın modeli.
    Arkadaşların aracına bir bakayım. Yakın zamanda kia sportage alan bir arkadaşım var.
    Yanılmıyorsam lastikler hankook idi. Bindiğimde hiç lastik sesi duyduğumu hatırlamıyorum ama kontrol ederim.
  • Yeni kasa Opel Astra dada HANKOOK görmüştüm...
  • iyi lastiktir, sadece serttir biraz.
  • K105 genel olarak iyi bir lastiktir ancak,benim takıldığım konu michelin lere istediği 1000tl ve sizin lastiklerinize verdiği 350tl.

Satıcı gerçekten fazla uyanık bir kişi imiş.

Bu arada bu lastik özellikle bir önceki jetta ve focus 2 lerde devamlı kullanılan bir model.Astralarda s1 evo lar,cruze larda k415 ler,yeni elantralarda k425 kinergy ler,fiesta s1 evo ve k715 ler ve sakınılması gereken model olan k406 optimo lar caddy lerde standart ekipma olarak geliyor ki ,dediğim gibi tek zayıf kalan model bu son olan dır ki 14-15 yıllık bir mazisi var.

Uzman verilerine göre 650tl verip değiştirmenize deymez.Sonuç olarak güle güle aracınızı 650 tl vermeden güvenle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 17 Şubat 2012; 12:22:16 >
  • Yeni aracınız hayırlı olsun, lastikler konusunda kafanıza takmayın, formulaya katılmıyoruz, gayet kaliteli bir üretim aracınızdaki lastikler. Huzurla kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.