Şimdi Ara

Sıfır aldığım araçta hankook marka lastik çıktı, sizce değiştirmeliyim mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • michelin energy saver ın ömrü kısadır yalnız...
  • Hankook marka lastiklerimi yaklaşık 6 ay önce aldım ve inanılmaz memnunum kesinlikle değiştirmeyi düşünmeyin. Kumho michelin bridgestone lassa marka lastikleride kullanmış biri olarak ben lastiklerimden çok memnunum.
  • O bu degilde yılların Opel fanı gorele2000 volkswagen almış. Artık ölsemde gam yemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

K105 genel olarak iyi bir lastiktir ancak,benim takıldığım konu michelin lere istediği 1000tl ve sizin lastiklerinize verdiği 350tl.

Satıcı gerçekten fazla uyanık bir kişi imiş.

Bu arada bu lastik özellikle bir önceki jetta ve focus 2 lerde devamlı kullanılan bir model.Astralarda s1 evo lar,cruze larda k415 ler,yeni elantralarda k425 kinergy ler,fiesta s1 evo ve k715 ler ve sakınılması gereken model olan k406 optimo lar caddy lerde standart ekipma olarak geliyor ki ,dediğim gibi tek zayıf kalan model bu son olan dır ki 14-15 yıllık bir mazisi var.

Uzman verilerine göre 650tl verip değiştirmenize deymez.Sonuç olarak güle güle aracınızı 650 tl vermeden güvenle kullanın.

k715 iyi mi kötü mü ?
    2011 de ilk 5 de

conti ile karşılaştırılması
    http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/s175_65_R14_vergleich_2011.aspx?id1=1902&id2=1905&id3=0&testid=91

• Enerji saver en çok kaydıran lastik haberin olsun. Hankkook ventus prime 2 ise lastiğin sakın ola degisim yapma. Testlerde michelin den daha iyi not alan bir lastik. Yok ben illa degistiecem diyorsan Goodyear eagle asimetrik 2 veya nokian zg2 almanı öneririm.
    Baya bir araştırma yapmıştım.
    Edit: asimetrik belki o ebatta olmayabilir alternatif olarak conti spor contact 5 onerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterumutsirvan -- 16 Ekim 2012; 15:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Performans ve yol tutuş istiyorsan pirelli

Konfor ve sessizlik istiyorsan michelin

Çok doğru tespit. Ama bi ilave pirelli için uzun ömür. Tam 72000 km. yol yaptığım Pirellil P 6 larımı 4 mm. diş derinliği civarında değiştirdim, halen apartman görevlimiz kullanıyor. Hiç de sakin ve dikkatli araba kullanmamama rağmen. Artı bir özelliği de sudaki performansıdır. Başka lastikle kuru yolda ani su birikintisine girdiğinizdeki çekme ve savrulmayı P 6 da yaşamazsınız. Michelin in yumuşaklığı ve konforu çok iyidir.
  • nette gezerken golf 7 aracımın üzerinde gelen ventus prime 2 serisi için araştırma yapıyordum ki ödüllü ve testlerde de gayet başarılı bir lastik olduğunu öğrendim ;

The Results
    As always, the results at the top were extremely tight, sometimes with only the subjective feel distinguishing one tyre from the next.

1st: Hankook Ventus Prime2
    Total: 80.2 / Dry: 18 / Wet: 37 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 9.2
    Positive: Best aquaplaning result, strong grip on dry and wet roads
    Negative: A little unstable during the wet handling tests

2nd: Nokian Hakka Blue
    Total: 81.2 / Dry: 18 / Wet: 38 / Rolling Resistance: 7 / Comfort: 9 / Overall: 9.2
    Positive: Fastest laptimes in the dry and wet
    Negative: Increased rolling resistance, average aquaplaning results

3rd: Pirelli CINTURATO P7
    Total: 79.2 / Dry: 18 / Wet: 36 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 9.2
    Positive: One of the lowest rolling resistance, excellent braking, good dry handling
    Negative: A little unstable during the wet handling tests

4th: Continental Premium Contact 5
    Total: 77.7 / Dry: 18 / Wet: 35 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 8.7
    Positive: One of the lowest rolling resistances, accurate steering, good control in the wet
    Negative: Low resistance to aquaplaning

5th: Michelin Pilot Sport 3 PS3
    Total: 76.7 / Dry: 18 / Wet: 34 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 8 / Overall: 8.7
    Positive: Well balanced in all tests, good grip in the dry and wet
    Negative: Low resistance to aquaplaning, slightly slow steering response

6th: Goodyear EfficientGrip
    Total: 77.7 / Dry: 17 / Wet: 35 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 9 / Overall: 8.7
    Positive: Good steering response, predictable at the limit, high resistance to aquaplaning
    Negative: Average overall grip in the wet and dry

7th: Dunlop SP Sport Fast Response
    Total: 74.5 / Dry: 16 / Wet: 34 / Rolling Resistance: 7 / Comfort: 9 / Overall: 8.5
    Positive: Quick steering response, very quiet, high resistance to aquaplaning
    Negative: Due to the quick steering, can be difficult to control in the wet

8th: Barum Bravuris 2
    Total: 64.2 / Dry: 13 / Wet: 29 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 7 / Overall: 7.2
    Positive: Low rolling resistance, price
    Negative: Very sluggish handling in the wet and dry, noisy, low resistance to aquaplaning

9th: BFGoodrich gGrip
    Total: 58.2 / Dry: 12 / Wet: 23 / Rolling Resistance: 9 / Comfort: 8 / Overall: 6.2
    Positive: Low rolling resistance
    Negative: Poor grip in the wet, poor handling in the wet and dry, low resistance to aquaplaning

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.