Şimdi Ara

iphone 4S'in bataryasını değiştirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
9
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4S'imin bataryası pert olmuştu. Doluyken 3g'de 1 saat nette gezinince bitiyordu. 5-6 gün önce şu ürünü aldım:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-4s-batarya-orijinal-1430-mah-128052505

Şu videoya bakarak değiştirdim, 5 dakika bile sürmedi:

http://www.youtube.com/watch?v=j6r51T1LhKg

TEDAVİDEN ÖNCE:

TEDAVİDEN SONRA:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 20 Eylül 2014; 2:45:57 >

• Programin adi ne ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum ama çok kararsızım çünkü yanımda yedek şarj doldurma aleti var günde 2 kere şarj ediyorum ama yetiyor bana ne yapsam bilemedim
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulama ile batarya durumunu gördünüz? Bana da lazımda.
  • 2.5 yılı geçmiş standart kullanılmış her 4s in bataryasının değişmesi gerek bence
  • Şarj döngüsü 345 olan bataryanın kapasitesi nasıl 1468 olur ki

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 20 Eylül 2014; 3:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Programin adi ne ??

360 battery doctor jb gerektiirir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu alalı 1 ay oldu %93 durumu fazla eksilmemişmi sizcede telefon 5S

• Aldığın bataryanın sıfır olduğuna emin misin ? 345 defa şarj edilmiş.
  • Uygulamanın adı 360 battery doctor. Jb'yle indirdim.

Evet 345 şarj diyor ama sıfır pilin mah değerini gösteriyor. Bütün gün aktif kullanıyorum beni götürüyor. Benim için önemli olan bu. Zaten 30 lira verdim 6 ay sonra bu da pert olsa bi 30 daha veririm, Apple'dan değiştirsem 200 lira tutacaktı.

Lazım olur diye konuyu favorilerimde tutuyordum. Ve oldu...:) Yüzde 11'e düşünce kapanmaya başlamıştı. Telefonda nerdeyse 3 senelik olmuştu zaten...Bakalım hayırlısı siparişi verdik. İnşallah değiştirirken bir sakarlık yapmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

peki kapsite yüksek görünenler var olmazmı bunlar

http://www.ebay.com/itm/2680mAh-High-Capacity-Gold-Business-Battery-for-iPhone-4G-4S-5-5C-5S-TOP-QUALITY-/181513146514?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2a4306d092

O tamamen bir aldatmaca. YouTube da videosu vardı. Sarı kaplamayı söküyor altından normal pil çıkıyordu. Mantıken zaten aynı ebada daha yüksek kapasite sığdırılabiliyor olsa apple koyardı. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Lazım olur diye konuyu favorilerimde tutuyordum. Ve oldu...:) Yüzde 11'e düşünce kapanmaya başlamıştı. Telefonda nerdeyse 3 senelik olmuştu zaten...Bakalım hayırlısı siparişi verdik. İnşallah değiştirirken bir sakarlık yapmam...

4/4sde sakarlık yapmak çok zor imkansız gibi bişey ;) umarım tornavidada sipariş etmişsindir

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Evet tornavidası vs diğer aparatlarıyla takım halinde.

http://m.gittigidiyor.com/urun/132652943

• sonuçlarını merak ediyorum
    1 hafta sonra gözlemlerini paylaşırsan seviniriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: joetly

sonuçlarını merak ediyorum
    1 hafta sonra gözlemlerini paylaşırsan seviniriz :)

İnşallah bir aksilik olmazsa paylaşırım tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Evet tornavidası vs diğer aparatlarıyla takım halinde.

http://m.gittigidiyor.com/urun/132652943

Aynı satıcı mı bilmiyorum ama ben de aynı takımdan aynı fiyata almıştım. Hepsi aynıdır heralde.

Pili çıkartırken ve takarken telefonun içinde bi pirinç tanesi büyüklüğünde bir parça var, videoda da görürsünüz zaten, onu doğru yerleştirdikten sonra sorun çıkacağını sanmıyorum bikaç dakikalık bi iş.

Takmadan önce ve taktıktan sonra pil durumunu paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.

Aynı satıcı olması Lazım. Senin linkten satıcının ürünlerine ulaşıp bakmıştım. Dün akşam 16:30 gibi almıştım. Bir saat sonra kargoya vermiş. Ilgili bir satıcıya benziyor. Yalnız Kargo şirketi tembellik yaptı. Bizim şubede gözükmesine rağmen bugün teslim etmediler. Pazartesiye kaldı.

Bir kaç video izledim. Evet o parçaya dikkat etmek Lazım. Teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 1 Kasım 2014; 20:03:56 >
  • Mng kargoda sorun Çıktığı için kargoyu bugün ancak ben şubeye giderek alabildim. İşlerimin yoğunluğundan pili değiştirme işi biraz aceleye geldi ama yaklaşık 15 dakika içinde değiştirmiş oldum.

O ufak Parça biraz uğraştırdı. O kadar ufakki parmakla tutmak çok zor.

Yeni pil ile çıkan orijinal pil Arasında görsellikte hatta üzerindeki yazılarda bile bir fark yoktu. %78 dolu idi. Akşam %100 Yaptım. Ilk izlenimlerimi ekran Görüntüsü eşliğinde paylaşayım.

Ilk foto eski pile ait. Ikincisi yenisine ait. %100'den inmek bilmiyor meret. :) sonra daha uzun süre kullanımlı bir ss koyarım.

iphone 4S'in bataryasını değiştirdim iphone 4S'in bataryasını değiştirdim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.