Şimdi Ara

İcloud fotoğrafları eşzamanlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığım macbook air ve iphone cihazları arasında fotoğraf eşzamanlaması yapmak ve fotoğrafları yedeklemesi için icloud+ 50 gb aboneliği satın aldım.

Ancak alalı iki ay olmasına ve bu arada sürekli wifi ağına bağlı olmama rağmen iphone cihazımda çektiğim fotoğrafları macbook cihazımda göremiyorum, yine macbook cihazımda olan fotoğraf ve videoları da iphone cihazımda göremiyorum. Sorunun kaynağı nedir bilen varsa yardım edebilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

+ Her iki cihaz da aynı icloud hesabına bağlı

+ Eşzamanlama yapması için internete bağlandığımda arkaplanda fotoğraf uygulamalarını açık bırakıyorum eşzamanlasın diye

• Yapay Zekanın Yanıtı

iCloud Fotoğraf Eşzamanlama Sorunları ve Çözümleri

iCloud eşzamanlama, cihazlarındaki fotoğraflarını ve videolarını otomatik olarak iCloud hesabıyla eşzamanlayan Apple'ın bir özelliğidir. Bu, içeriklerini tüm cihazlarında güncel tutmak ve verilerini yedeklemek isteyen kullanıcılar için kullanışlıdır.

Ancak, bazı kullanıcılar iCloud eşzamanlama konusunda sorunlar yaşayabilmektedir. Bu sorunlardan biri, "iCloud ile eşzamanlanıyor" mesajının sürekli görünmesi ve eşzamanlamanın tamamlanmamasıdır.

iCloud Eşzamanlama Sorunlarına Neden Olan Faktörler

• Yetersiz İnternet Bağlantısı: Eşzamanlama için güçlü ve istikrarlı bir İnternet bağlantısı gerekir.
    • Cihaz Ayarları: Cihazınızın iCloud hesabıyla doğru şekilde yapılandırılmış olması gerekir.
    • Yetersiz iCloud Depolama Alanı: iCloud hesabınızda yeterli depolama alanı olmadığında eşzamanlama yapılamabilir.
    • Sistem Sorunları: Cihazınızda veya iCloud sunucularında geçici sistem sorunları eşzamanlama sorunlarına neden olabilir.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılım: Cihazınızda bir virüs veya kötü amaçlı yazılım varsa, eşzamanlama sürecini engelleyebilir.

iCloud Eşzamanlama Sorunlarını Çözme

iCloud eşzamanlama sorunlarını çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Güçlü ve istikrarlı bir Wi-Fi veya hücresel veri bağlantısına bağlı olduğundan emin ol.
    • Cihaz Ayarlarını Kontrol Et: Ayarlar > iCloud bölümüne git ve iCloud hesabının doğru şekilde yapılandırılmış olduğundan emin ol.
    • iCloud Depolama Alanını Kontrol Et: iCloud hesabına giriş yap ve yeterli depolama alanına sahip olduğundan emin ol.
    • Cihazı Yeniden Başlat: Cihazını yeniden başlatmak geçici sistem sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Virüs Taraması Yap: Cihazını virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar için tarayarak bunların eşzamanlama sorunlarına neden olup olmadığını kontrol et.

Eğer bu adımları denedikten sonra hala iCloud eşzamanlama sorunları yaşıyorsan, Apple Destek ile iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • demiradam2727 D kullanıcısına yanıt
    Cihazlarda iCloud hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin bi bazen eşzamanlama sorununu çözüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu denememiştim, deneyeceğim teşekkürler.

• Merhaba, aradan biraz süre geçti geç döndüğüm için kusura bakmayın, dediğinizi yaptım, icloud üyeliğini önce iptal ettim sonra yeniden aktif ettim ancak yine aynı maalesef.

İcloud.com'da yedeklendiğini görebiliyorum, yani İphone'da çektiğim fotoğrafı veya Macbook'ta indirdiğim resimleri icloud.com'da görebiliyorum. Ancak bu yükleme diğer cihazlar arasında olmuyor maalesef.

Benim istediğim, iphone cihazımda çektiğim fotoğrafı başka bir zahmete girmeden macbook'ta görebilmek. İcloud'un pratikte en büyük numaralarından birisi bu ama bir türlü kullanamadım.

• demiradam2727 D kullanıcısına yanıt

iPhone'da,

Ayarlar/Apple Kimliğinize Dokunun/İCloud/İcloud kullanan uygulamalar kısmından Fotoğraflar'a girin/Bu iPhone'u eş zamanla açık olmalı.

Mac'i de kontrol edin. Sistem ayarları/Genel/Apple Kimliğinize tıklayın/İCloud/Fotoğraflar/Bu Mac'i Eşzamanla açık olmalı.

Fotoğrafları çeker çekmez Mac'de gözükmeyebilir. Bir süre beklemeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 28 Mayıs 2023; 15:56:9 >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Dediğinizin hepsini yaptım. İcloud. Com sitesine yedeklendiğini gördüm ancak diğer cihazlarda yine göremiyorum. Yaklaşık 4 aydır böyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcloud rehber gözükmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.