Bildirim
Yağmurda İphone Hoparlörüne Su Kaçtı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hava sıcak zaten,balkon gibi havadar bi yerde bıraksanız daha çabuk kurur
Pirinçte bekleteyim derseniz de 1 gün beklesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sAĞOL. başka önerisi olan -
TELEFONU 30 DK PİRİNCE KOYDUM DÜZELDİ. TAMAMDIR. -
Bu konuyu okuyanlar 30 dk yeterli gibi düşünmesinler garanti olması açısından 24 saat kadar pirinçte bekletin. En önemlisi ise sıvı teması olduğu anda telefonu kapatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 23 Haziran 2015; 2:34:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: der ve gider
Bu konuyu okuyanlar 30 dk yeterli gibi düşünmesinler garanti olması açısından 1 saat kadar suda bekletin. En önemlisi ise sıvı teması olduğu anda telefonu kapatın.
Suda??????
Pirinçte degil mi hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Götterfunken
quote:
Bu konuyu okuyanlar 30 dk yeterli gibi düşünmesinler garanti olması açısından 1 saat kadar suda bekletin. En önemlisi ise sıvı teması olduğu anda telefonu kapatın.
Suda??????
Pirinçte degil mi hocam
Haha yemek tarifi verir gibi yazmışım. :D Pirinç pirinç düzeltiyorum hemen. :) Sağ olun uyarı için. -
iPhone ların hepsinde var bu her modelde karşılaştım. Yağmurda dışardayken elime aldığımda karşı tarafın sesini hiç duymuyorum gidiyo tamamen.
Cebime koyuyorum 15-20 dakika sonra kendine geliyor hep. Pirinç falan uğraşmanıza gerek yok. Tahminin bir özellik bu sıvı ahizeye ufak bir sıvı gelince bir süre kendini böyle korumaya alıyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Götterfunken
quote:
Suda??????
Pirinçte degil mi hocam
Haha yemek tarifi verir gibi yazmışım. :D Pirinç pirinç düzeltiyorum hemen. :) Sağ olun uyarı için.
:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi gözün aydın kardeşim hatta sen yine de bir gece telefonu bir bardak pirince yatır sonra sen kalkınca onu da uyandırırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X