Şimdi Ara

iphone 4S'in bataryasını değiştirdim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
9
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün değişimi gerçekleştirdim şarj döngüsü 2 çıktı. ilkini de kendim yapmış olabilirim usb ilk taktığımda hemem gelmediği için diğerine taktım hemen 1 atlıyorsa muhtemelen 2 olmuştur. şimdilik kullanıyorum ama yarın öbür gün test edip detaylı anlatırım
  • https://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-4S-Replacement-Battery/IF115-005-2
    Burada satılan bataryalardan satın alın, orjinaline en yakın kalitede bataryadır..
    İki adet satın alıp değiştirdim, birisi arkadaşımın ios 6.13 yüklü telefonuydu, diğeri ise ios 7.1.1 yüklüydü..
    ios 6.1.3 yüklü olanda ekran kullanım süresi batarya %15 oluncaya kadar 7,5 saati gördü, diğeri de 6 saati rahat çıkartıyor.. Aliexpress'te 5-6 dolara satılan bataryalar vasat düzeyde, pek tavsiye etmem, telefoncularda 40-50 liraya değiştirilen bataryalar bu ucuz bataryalardan sanıyorum..
    İfixit'e satılan bataryalar biraz pahallı ama kaliteli.. Bir de kargo parası var tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Kasım 2014; 19:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: joetly

bugün değişimi gerçekleştirdim şarj döngüsü 2 çıktı. ilkini de kendim yapmış olabilirim usb ilk taktığımda hemem gelmediği için diğerine taktım hemen 1 atlıyorsa muhtemelen 2 olmuştur. şimdilik kullanıyorum ama yarın öbür gün test edip detaylı anlatırım

Senin adına sevindim. Konuyu açan arkadaşla benim şanssızlığım herhalde. 200-300 döngüde geldi. Ama bu halde bile nerdeyse dün 6 saati bulacaktı.

iphone 4S'in bataryasını değiştirdim

• Pil değişiminden sonraki en iyi sonucu aldım. Şaşırdım açıkcası. Hiç 7 saati görmemiştim. 8.1.1 yüklü.

• HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    Araba motoru gibi zamanla açılıyor demek ki
    İos 8 düzene girdikten sonra daha da iyileşir.

• Yuzde yuz orjinal batarya 55 tl arkadaslar istediginiz yere gosterebilirsiniz

• Bende 4 - 5 ay önce bi batarya değişimi uyguladım gayette memnunum şuan gittigidiyor üzerinden 40 tlye almıştım. Ama benim söyle bi sorunum var iOS 8e geçtikten sonra pil kullanımında uygulamaların yüzdesi gözükmüyor bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • Benim batarya birden düzeldi nasıl oldu anlamadım. Telefon ekranı kapatınca uyku moduna geçmiyordu şimdi düzeldi şarj baya iyi. iphone 4S'in bataryasını değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox5578 -- 27 Kasım 2014; 19:23:16 >
  • Kardeş o programın adı nedir ?

• 2.5 senelik oldu benim cihazimda. 3G ile kullandigimda 1 saat dayanmiyor cihaz. Konuyu gordugum iyi oldu. Bir kac hafta icerisinde almayi dusunuyorum. Kargo geldikten sonra pil durumunu editlerim.

• Yeni bataryanız hayırlı olsun hocam.
  • Bir türlü tam kullanım yapmadım ama şimdilik şöyle bir foto yüklemek istedim

• 3 yıl oldu 4s alalı oyun oynamazsam 7-8 saat dayanıyor wifi srekli açık halde. Ama oyun oynarken sanki 5 kat hızlı gidiyor bi bakıyorum %90 10 dk sonra %40

• Nisan 2012 'den beri 4S kullanıyorum sanırım benim cihazın da batarya değişim vakti geldi...

%20'lerde kapanmalar başladı...

Nereden temin etmeliyim bataryayı ve nelere dikkat etmeliyim sayfaları tam okumadan yazıyorum şuan vaktim olmadığından...
    Vakit bulunca bütün konuyu okuyacağım.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

Nisan 2012 'den beri 4S kullanıyorum sanırım benim cihazın da batarya değişim vakti geldi...

%20'lerde kapanmalar başladı...

Nereden temin etmeliyim bataryayı ve nelere dikkat etmeliyim sayfaları tam okumadan yazıyorum şuan vaktim olmadığından...
    Vakit bulunca bütün konuyu okuyacağım.
    Teşekkürler.

Piyasanın en iyi bayaryasıdır..
    https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-4S-Replacement-Battery/IF115-005

• Benim de pili değiştirmem lazım 200₺ vermek istemiyorum videoyu da izledim. Çok zor görünmüyor ama ellerim titrediği için yapamam diye korkuyorum.

Benim 4S'in 2 saat kullanımı var 4 saat bekleme iOS 8.1.2 kullanıyorum yetmiyor günde 5-6 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Şöyle 50 liraya tamir edebilecek birileri var mıdır İstanbul Anadolu yakasında?
  • Gerçekten büyük beceri ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Benim de pili değiştirmem lazım 200₺ vermek istemiyorum videoyu da izledim. Çok zor görünmüyor ama ellerim titrediği için yapamam diye korkuyorum.

Benim 4S'in 2 saat kullanımı var 4 saat bekleme iOS 8.1.2 kullanıyorum yetmiyor günde 5-6 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Şöyle 50 liraya tamir edebilecek birileri var mıdır İstanbul Anadolu yakasında?

Aslında kolay bir işlem gibi duruyor ama zorlayan yanları da var. Örneğin videoda seyrederken Ufacık parçaları koca ekranda seyrettiğin için detaylarına kadar görebiliyorsun. telefonun başına oturunca seyrettiklerinden çok daha küçük Parça ve vidalarla uğraşmak zorunda olduğunu farkediyorsun. Kritik ufak bir Parça var mesela. Sökerken fırlıyor bir tarafa. Onu yerleştirdim ama tamamen kör dövüşü şeklinde. Tesadüf doğru yerleştirmişim. yani hem kolay hem değil. işlem basit fakat Parçalar ufak.

• HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Adam videoda bir tane parçayı çıkardı sonra onu takmadı geri yada taktı videoda görünmedi. Ben bu tarz işlerle hiç uğraşmadım bilemiyorum nasıl yaparım baka baka bile yapamam. Hiç güvenim yok kendime. Yedek telefon da yok bozulursa gidecek maalesef.

Bilen yapan birilerini arıyorum işte. Apple'a gidip 200₺'den yaptırmak istemiyorum. 2 saat kullanım 4 saat bekleme gece 60%'da bıraktım sabah baktım pil bitmiş yazık valla.
  • Benim de pil nanay oldu sayılır. Tek Şansım 7.1.2 de kalmak sanırım. Şu sıralar gitdip geliyorum. Acaba powerbankle devammı etsem yoksa ifixit'den alsam mı?

Diğer aklıma takılan şey ise n11 vb sitelerle ifixit'de satılan piller aynı mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.