Bildirim
Beşiktaş ataklarında ki siren sesi ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dışarıdan geliyor sanıyordum bende meğer herkesde varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Biri hastaneye kaldırılıyor sandım ben korktum la
Harbi ha bende sesi kısıp kısıp bakıyorum ne oluyor diye anlaşılmıyorda. _____________________________ 
-
bende disariya baktim
Stadin yangin alarmi olmasin ?_____________________________
-
1-2 kere sesi susturup bakındım etrafa ne oluyoruz diye.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NH_RAN
Geseli arkadaşlarımız siren taklidi yapıyor.
İyi tatiller.
COMINGSOON -
Ben ambulans falan sandım taraftar mı çıkarıyordu onu? _____________________________ CS:GO --> Amiller (Supreme) -
Konuyu ben açacaktım üşendim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanların yazdığı mesajları keyfince silen kişi veya kişileri kınıyorum! -
Uzun zamandır bu kadar gürültü kirliliği olan bir maç hatırlamıyorum. Çok rahatsız edici geliyor ekrandan. -
Sirenciler yine is basinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ● Galatasaray ● -
O ses Dany'den gelmiyormuş demek ki
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Noluyor konular karıştı
#1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro IcardiOkan Buruk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler