Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Yav arkadaş oynayın gitsin sanki orjinal mi aldınız oyuna laf atıp duruyosunuz ? Ben orjinal almama rağmen laf etmiyorum burda herkes oyuna saldırmış silin gitsin bu kadar basit ...

Bu orjinal aldım korsan kullananlar kötü yorum yapamaz oyun hakkında görüş bildiremez anlayışını bir türlü anlamış değilim,korsan kullanmıyorum dersen bütün oyunları filmleri müzikleri satın alırsın yoksa kimse burda orjinal aldım havasına girmesin,oyun grafik haricinde berbat çöp denilebilecek düzeyde bu arada pirate 4ever

Alıntıları Göster
    intel hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Yav arkadaş oynayın gitsin sanki orjinal mi aldınız oyuna laf atıp duruyosunuz ? Ben orjinal almama rağmen laf etmiyorum burda herkes oyuna saldırmış silin gitsin bu kadar basit ...

Bu orjinal aldım korsan kullananlar kötü yorum yapamaz oyun hakkında görüş bildiremez anlayışını bir türlü anlamış değilim,korsan kullanmıyorum dersen bütün oyunları filmleri müzikleri satın alırsın yoksa kimse burda orjinal aldım havasına girmesin,oyun grafik haricinde berbat çöp denilebilecek düzeyde bu arada pirate 4ever

Alıntıları Göster
    intel hocam lütfen bi cevap yazarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Genryuusai

intel hocam lütfen bi cevap yazarmısın

o sistemle ne yazikki oyunu oynayamazssiniz hocam
  • quote:

sağol hocam.

Alıntıları Göster
    yav bu patchda gelse artık... oynamıyorum oyunu AA yüzünden... öylece duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

hocam swnin sorunsuz oynaman gerek bu oyunu..aa acamiyo musun?sorunun nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki mesajda oyunu beğenemediğimi yazmıştım. Evet beğenmemiştim. Ama şimdi fikrim değişti.http://forum.donanimhaber.com/m_54767805/tm.htm adresindeki konumda ağır oynatma sorununu çözmüştüm. İşte bundan sonra oyuna bağlandım bir anda. Çok hareketli ve sahneleride hoşmuş gerçekten.

Tekrar söylüyorum: Beğenmeyenler oyunu zar zor oynayanlardır benim gibi. Ama oyunu akıcı oynayabildikten sonra dünyanın en iyi oyunu oluyor gerçekten. NFS hiç yoktan (Most Wanted) kadar olmasada güzel bir oyun yapmış. Yeni farkına vardım.

Oyundan ekstra zevk almak için aşağıdaki uygulamamı yapmıştım :) Tavsiye ederim:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

NFS The Run'da yarış müziklerini kapatın. Daha sonra NFS Most Wanted soundtrack'lerini indirin ve tümünü karışık yürütmeye bırakın. Windows 7 deki ses karıştırıcısı ile Media player (hangisini kullanıyorsanız) ses seviyesini %50 azaltın. Daha sonra oyunu açıp oynayın. Böyle oyuna biraz daha zevk geldi benim açımdan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

Bir önceki mesajda oyunu beğenemediğimi yazmıştım. Evet beğenmemiştim. Ama şimdi fikrim değişti.http://forum.donanimhaber.com/m_54767805/tm.htm adresindeki konumda ağır oynatma sorununu çözmüştüm. İşte bundan sonra oyuna bağlandım bir anda. Çok hareketli ve sahneleride hoşmuş gerçekten.

Tekrar söylüyorum: Beğenmeyenler oyunu zar zor oynayanlardır benim gibi. Ama oyunu akıcı oynayabildikten sonra dünyanın en iyi oyunu oluyor gerçekten. NFS hiç yoktan (Most Wanted) kadar olmasada güzel bir oyun yapmış. Yeni farkına vardım.

Oyundan ekstra zevk almak için aşağıdaki uygulamamı yapmıştım :) Tavsiye ederim:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

NFS The Run'da yarış müziklerini kapatın. Daha sonra NFS Most Wanted soundtrack'lerini indirin ve tümünü karışık yürütmeye bırakın. Windows 7 deki ses karıştırıcısı ile Media player (hangisini kullanıyorsanız) ses seviyesini %50 azaltın. Daha sonra oyunu açıp oynayın. Böyle oyuna biraz daha zevk geldi benim açımdan :)

Alıntıları Göster
    Leaderboard'a ve multiplayer'a arkadaş arayanlar ekleyebilir.

id: hydramarine.

30 fps cap ve AA olmaması çok kötü ama campaign ilk 15 dakika itibariyle en iyi sunuma sahip NFS oyunu gibi duruyor.

Yamayı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Leaderboard'a ve multiplayer'a arkadaş arayanlar ekleyebilir.

id: hydramarine.

30 fps cap ve AA olmaması çok kötü ama campaign ilk 15 dakika itibariyle en iyi sunuma sahip NFS oyunu gibi duruyor.

Yamayı bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu hatayı nasıl çözecem

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

Alıntıları Göster
    Ekran kartının sürücüsünü güncelle.

• quote:

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/438006 981F0249E98A7E1617AB0CA127.jpg[/image]

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyip tekrar deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/438006 981F0249E98A7E1617AB0CA127.jpg[/image]

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyip tekrar deneyin

Alıntıları Göster
    Oyunu cidden beğenmeye başladım özellikle survive kısmı süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Oyunu cidden beğenmeye başladım özellikle survive kısmı süperdi.

Alıntıları Göster
    Windows xp de çalışmıyor oyun , uyuz herifler windows 7 sattıracaklar millete, Xp için yama falan çıkmaz mı acep???

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Xbox'da demoyu oynadım. Oyun olmuş gibi. Özellikle karlı pistte müthiş bir aksiyon var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunda kokpitten bakış var mı? Oyunun hiçbir videosunda kokpit bakışını görmedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Arkadaşlar oyunda kokpitten bakış var mı? Oyunun hiçbir videosunda kokpit bakışını görmedim de.

yok malesef..kamera seçenekleri oldukça kısıtlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

yok malesef..kamera seçenekleri oldukça kısıtlı.

Olmaması kötü olmuş. Araba yarışlarında en çok sevdiğim bakış açısıydı...
  • Yamanin 2-3 haftasi vardir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

sağol hocam.

Alıntıları Göster
    sizde sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Olayın sistemle ve başka bir sorunla alakası yok. Oyunda şuan için AA desteği bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Olayın sistemle ve başka bir sorunla alakası yok. Oyunda şuan için AA desteği bulunmuyor.

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar Bu Bolumu Nasıl Geçebiliriz Acaba Yardımmm !! ?

http://youtu.be/OoFle82HbL8

Teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: spiderman_

ARkadaşlar Bu Bolumu Nasıl Geçebiliriz Acaba Yardımmm !! ?

http://youtu.be/OoFle82HbL8

Teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    Oyunu bitirdim son yarış güzel olmuş ama sonu dandik...carbon'dan sonra oynadığım en iyi nfs diyebilirm,sana puanım 8 kanka...

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.