Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adalet

quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

Nerede takildim biliyor musunuz? kocaman fanlarin bulundugu yine kocaman bir odada. Ropeburn gorevinde. Fanlari kapatsam bile
    bir sure sonra yine aciliyorlar. Isin kotusu cikis yolu bulamiyorum orada

karşıya duvar yürüyüşü yaparak geçip düğmeye bas.15 sn boyunca fanlar dönmüyor.Tam o sırada hızlıca karşıya geç yine duvar yürüyüşü ile.Orada havalandırmanın fanı duruyor vaziyette görüceksin.Oradan hemen shiftle eğilip geç karşıya..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

Nerede takildim biliyor musunuz? kocaman fanlarin bulundugu yine kocaman bir odada. Ropeburn gorevinde. Fanlari kapatsam bile
    bir sure sonra yine aciliyorlar. Isin kotusu cikis yolu bulamiyorum orada

karşıya duvar yürüyüşü yaparak geçip düğmeye bas.15 sn boyunca fanlar dönmüyor.Tam o sırada hızlıca karşıya geç yine duvar yürüyüşü ile.Orada havalandırmanın fanı duruyor vaziyette görüceksin.Oradan hemen shiftle eğilip geç karşıya..

oh adamim cok sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

1.1 ilaç için link verebilecek var mı bulduğum linkler hep kırık çıktı..

Alıntıları Göster
    ya mesajlarimin sayisi artmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-H-T

MirrorsEdge.exe e tıklıyorum açılacak hata veriyor.Team JPN riplemiş.Birkaç MirrorsEdge.exe indirdim denedim olmadı...Birileri çalışan MirrorsEdge.exe i bir yere upload edebilir mi belki ban yardımı dokunur.Binaries klasörünün içinde exe...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: L-H-T

MirrorsEdge.exe e tıklıyorum açılacak hata veriyor.Team JPN riplemiş.Birkaç MirrorsEdge.exe indirdim denedim olmadı...Birileri çalışan MirrorsEdge.exe i bir yere upload edebilir mi belki ban yardımı dokunur.Binaries klasörünün içinde exe...

yardımcı olabilecek kimse yok mu?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L-H-T

yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Alıntıları Göster
    ya su havalandirmali odayi gecemiyorum cildiracam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

ya su jacknife'i aradigimi bolumde o kapidan ciktiktan sonraki yerd takildim. Onumde kirmizi cisim var ve ona atlayarak
    daha sonrasinda bir sekilde yerin dibindeki o sarmal binanin en tepesine ulasacam ama nasil yapacam
    bilmyiroum YARDIIIM!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu türkçe yamayı oyunun yüklü olduğu yere yüklüyorum ama türkçe olmuyor oyun..

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

arkadaşlar bu türkçe yamayı oyunun yüklü olduğu yere yüklüyorum ama türkçe olmuyor oyun..

Alıntıları Göster
    ve sonunda bitirdim oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

ve sonunda bitirdim oyunu

Alıntıları Göster
    abi ilk bölümlerde bi yerde bi yere giriyorum sağ üstte bi boru var ona tutunup karşıdaki havlandırmaya girmem gerekiyo heralde ama havalandırmaya bi türlü giremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

abi ilk bölümlerde bi yerde bi yere giriyorum sağ üstte bi boru var ona tutunup karşıdaki havlandırmaya girmem gerekiyo heralde ama havalandırmaya bi türlü giremedim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ***No FeAr***

ss yollarsan yardımcı olabiliriz

bu oyuna bayılıyorum bee defalarca bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

1.1 ilaç için link verebilecek var mı bulduğum linkler hep kırık çıktı..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende yeni başladım oyuna benim pc mi takılıyor anlamadım ama karakterimiz kendi kendine koşuyor bi müddet sonra bende ben ileri tuşuna basmadan koşuyor devamlı durduramıyorum. bide ölünce mesela düşünce biyerden baştan başlayınca ileri tuşu kayboluyor ne iler ne geri gidiyor. geri tuşunu da ta M harfinde buldum. neden böle oluyor acaba bilgisi olan varmı. tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keek

arkadaşlar bende yeni başladım oyuna benim pc mi takılıyor anlamadım ama karakterimiz kendi kendine koşuyor bi müddet sonra bende ben ileri tuşuna basmadan koşuyor devamlı durduramıyorum. bide ölünce mesela düşünce biyerden baştan başlayınca ileri tuşu kayboluyor ne iler ne geri gidiyor. geri tuşunu da ta M harfinde buldum. neden böle oluyor acaba bilgisi olan varmı. tşkler

Alıntıları Göster
    http://img194.imageshack.us/img194/9229/adszvuj.png burda kaldım işte nasıl çıkcam oraya

• quote:

http://img194.imageshack.us/img194/9229/adszvuj.png burda kaldım işte nasıl çıkcam oraya

Alıntıları Göster
    tmm bu bölümü geçtim şimdi i tanme binaya gidiyoruz en başta daha bi kızı arıyo kate diye sonra kaç diyo swatlar takılıyo ofisten kaç diyo ofisten çıktım dışarı bi binanın yanına gidiyorum binanın arkasındaki demirlere tutunup üste çıkmam lazım galiba öyle anladım ama atlıyorum düşüyorum hep tutamıyorum boyu yetmiyo faith in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *No Fear* -- 11 Temmuz 2009; 17:54:46 >

• quote:

tmm bu bölümü geçtim şimdi i tanme binaya gidiyoruz en başta daha bi kızı arıyo kate diye sonra kaç diyo swatlar takılıyo ofisten kaç diyo ofisten çıktım dışarı bi binanın yanına gidiyorum binanın arkasındaki demirlere tutunup üste çıkmam lazım galiba öyle anladım ama atlıyorum düşüyorum hep tutamıyorum boyu yetmiyo faith in

Alıntıları Göster

niye böyle oluyor ya?gamecopyworldden fixed exeleri indirdim denedim yine olmadı.biri kendi çalışan exesini upload edebilir mi lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Arkdaşlar aynı sorunla bende karşı karşıyayım oyun süper sardı gayet güzel gidiodum böle bi sorunla karşılaştım Pm den yardımcı olursanıs çok sewinirim arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: deeja

arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

Arkdaşlar aynı sorunla bende karşı karşıyayım oyun süper sardı gayet güzel gidiodum böle bi sorunla karşılaştım Pm den yardımcı olursanıs çok sewinirim arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: deeja

arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen

Aynı sorun bende de var. Lütfen Pm'den yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orjinalden alıntı: ***No FeAr***

ss yollarsan yardımcı olabiliriz

bu oyuna bayılıyorum bee defalarca bitirdim

Alıntıları Göster
    ekran kartı 4850.daha başlarda bir sürü silahlı insanın bana ateş ettiği yerde fps inanılmaz düştü moralim bozuldu kapattım oyunu.Umarım ekran kartı driver ı updatesiz diyedir.İndiriyorum şimdi son versiyonu yükleyeceğim.

Bir de ben video resolution u 1600x1200 den 1680x1050 ye getireceğin ve v-sync yapacağım ama oyunun içinde options-videoda yapılmıyor değiştirilmiyor bu ayar nedense...Başka bir yerden değiştirilir mi yoksa atinin programından ayar mı yapacağım?

• Oyun baya eğlenceliydi ancak çok kısaydı.

Tühya oyun bitti yeni gördüm tr sini

quote:

ekran kartı 4850.daha başlarda bir sürü silahlı insanın bana ateş ettiği yerde fps inanılmaz düştü moralim bozuldu kapattım oyunu.Umarım ekran kartı driver ı updatesiz diyedir.İndiriyorum şimdi son versiyonu yükleyeceğim.

Bir de ben video resolution u 1600x1200 den 1680x1050 ye getireceğin ve v-sync yapacağım ama oyunun içinde options-videoda yapılmıyor değiştirilmiyor bu ayar nedense...Başka bir yerden değiştirilir mi yoksa atinin programından ayar mı yapacağım?

aa yı kısıncadamı çok kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 29 Temmuz 2009; 1:55:36 >

• quote:

Hayır, oyunu bırakmana gerek yok. Onun sebebi, Physix'in devreye girmesi. Bildiğin gibi Physix de nVidia destekli. Grafik menüden bu özelliği kapattığın zaman kasma olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

quote:

Hayır, oyunu bırakmana gerek yok. Onun sebebi, Physix'in devreye girmesi. Bildiğin gibi Physix de nVidia destekli. Grafik menüden bu özelliği kapattığın zaman kasma olmayacak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyuna girerken stlport.5.1dll dosyası bulunamadı diyor.2 gündür hiç çözüm bulamadım
    Sorun hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyperneon

arkadaşlar oyuna girerken stlport.5.1dll dosyası bulunamadı diyor.2 gündür hiç çözüm bulamadım
    Sorun hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın.

Alıntıları Göster
    Kaç gündür uğraşıodum sonunda hallettim arkadaşlar crack yaparken benım gıbı dırek oyun klasorundekı exe ıcıne crack yapmasınlar.binaries içindeki dosyaya crack yapsınlar.stlport.5.1.dll die herhangi bi dosyayla uğraşmayın . hatayla ilgilenen herkeze çok teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hyperneon

Kaç gündür uğraşıodum sonunda hallettim arkadaşlar crack yaparken benım gıbı dırek oyun klasorundekı exe ıcıne crack yapmasınlar.binaries içindeki dosyaya crack yapsınlar.stlport.5.1.dll die herhangi bi dosyayla uğraşmayın . hatayla ilgilenen herkeze çok teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Az önce oyunu bitiridim.Dün yüklemiştim.Fakat gerçekten kısa olmuş 9 Chapter gerçekten az..İyi oyunlar herkeze

• quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim saatlerdir uğraşıyorum geçemedim alt a basıp yardım aldığımda asansörü gösteriyor swatların arekasına geçicem biliyorum yanda teller var atlayı geçiyorum fakat asansöre binince loading yazısı geliyor oyun menüye dönüyor continue game dediğimde yeniden bölümün başına dönüyor
    ne yapmalıyım ?

yardım edin lütfen bendede aynı sorun varrr

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.