Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ercn7

Arkadaşlar şu kazık yerden nasıl geçecem biri yardım etsın bana...

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

Sağ üstte gözüken yeşil renkli yere çıkıcaksın daha sonra duvarda biraz yürüdükten sonra Q+SPACE yaparsan orda görünen kırmızı boruya tutunacak.

@[DMC]

"Mavililer" den kasıt polis,çantadan kasıt ise Faith'in esas işi oyundaki otoriter rejime ayak uydurmayan ve yasadışı yaşayanların haberleşme ve kuryelik işini görmek.Çantalarda kuryelik ile alakalı.

• yanlız ben p4 de sordum seninkisi sonırım dual
    quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

quote:

Orjinalden alıntı: canık123

beyler bi kaç yere sordum en iyi siz bilirsiniz heralde mirror's edgenin sistem gereksinimleri 2.4 ghz yazıyo bazı yerlerde acaba 2.4 ghz de çalışıyomu şimdiden saolun

2.26 ghz'de sorunsuz oynadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

quote:

quote:

arkadaşlar elinde ilaç linki olanlar varsa atabilirmi bulduğum bütün linkler kırık

• asiri zor oyun... ilk bolumdeyim hani kiz kardesimizi bir oadada birakiyoruz Baskani oldurmesler bis polislerden kaciyoruz orada kaldim

Minimum

CPU: Intel Pentium 4 3.0 GHz or AMD Athlon X2 3500

System RAM: 1 GB

Operating System: Windows XP SP2 or Windows Vista

Video Card: 256 MB, DirectX 9.0c compatible, Pixel Shader 3

Free Disk Space: 8.0 GB

<< paneldeki sistemle nerdeyse HIGH ayarlarda oynuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 9 Haziran 2009; 20:59:42 >
  • yahu konudisina konu acamiyorum birkac bolume daha.. onlarda hizli cevap ve yeni konu dugmeleri gorunmuyo
    NE YAPACAM?
  • Dip notlar:

*Nereye gideceğinizi bilmek için sol alt tuşuna basılı tuttun karakteriniz o tarafa doğru dönüyor.

*Tavana yakın boru var ve duvar kombinasyonları bunu destekliyorsa space+q+space kombinasonları bunun için en uygun harekettir.

*Polislerden silah almak için sağ fare kullanmalısınız,silah kırmızı olduğunda bu işi yapmalısınız oyunu yavaşlatmak için r tuşuna basıp silahın kırmızı olduğunu daha net anlayabilirsiniz.

*Kalabalık gelen polislerle çatışmaya girmeyin,girmek istiyorsanız yalnız yakalayıp teker teker avlamaya çalışın,silahları yerden sağ fare ile alındığını ve aynı şekilde yere bırakıldığını unutmayın.

Oyun çok iyi değil bence,bazı yerlerde oyun sizi bağlıyor ama genellikle aynı kalıplarla bölümleri geçiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 10 Haziran 2009; 1:12:09 >
  • cvp için saol usak_efesi
  • ya su jacknife'i aradigimi bolumde o kapidan ciktiktan sonraki yerd takildim. Onumde kirmizi cisim var ve ona atlayarak
    daha sonrasinda bir sekilde yerin dibindeki o sarmal binanin en tepesine ulasacam ama nasil yapacam
    bilmyiroum YARDIIIM!
  • 1.1 ilaç için link verebilecek var mı bulduğum linkler hep kırık çıktı..
  • merhaba bugun bir oturdum gecemedigim yerleri gecip birkac polis hakladim sonra jacknife'i buldum,
    derken pesinden gittim. bu sefer de ropeburns diye birini bulma gorevi cikti ve burada takildim
    nereye gidecegimi bilmiyorum yardim

ROPEBURNS BUILDING GOREVI

• türkçe yama nerede ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

türkçe yama nerede ?

Aynen. 1. sayfaya eklense iyi olur.

Çeviri nasıl arkadaşlar? Oyun içi yazıların tamamı TR oluyor mu? Oyun iniyor şuanda yarım saate elimde olur.
  • ben şuana kadar 3 üncü görevdeyim tüm yazılar türkçe mesela tv var karşıda ordan bi haber geçiyo bizimle ilgili onun bile türkçe çevirisi var
  • ARKADAŞLAR ORAYA NASIL ATLARIM LÜTFEN YARDIM

• quote:

Orjinalden alıntı: dramaguen

ARKADAŞLAR ORAYA NASIL ATLARIM LÜTFEN YARDIM

http://nextgenwalkthroughs.com/guide?seq=18&game=182

Buradaki videoda 4.00 - 4.25 arası..

• video yu açamadım
  • turkce yama birinci sayfada
  • soruma cevap bekliyorum
  • beyler ben bu oyunu yeni kurdum ama garip bi sorunum var sanki mouse arızalıymış gibi sürekli sola doğru dönüyor. mousenin hassaslığını minimuma indirdim ama fayda etmedi. Size göre sorun nerdedir?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.