Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çıkan patch kurup ilacınıda sıkın şöle üstüne tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Çıkan yamayı kur

kurdum crack ' te yaptım türkçe yamada kurdum eyw . tamam. yine menüye dönüyor bu :S :s
  • yardım etmedığınız için teşekkürler
  • Arkadaşlar Q8200 işlemcim, 675 Mhz'de çalışan HD4830'um var ama çatışma sahnelerinde fps inanılmaz düşüyor. Ne yapmam gerekiyor?
  • Büyük ihtimalle PhysX açık.ATİ kartlarda PhysX desteği olmadığından kasmalar olması doğal.Grafik ayarlarından kaparsanız sorun düzelir.
  • Teşekkürler hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarahanter

yardım etmedığınız için teşekkürler
  • Arkadaşlar bana bu oyunun regedit dosyası lazım cd lerimi kaybettim ve oyunu kuramıyorum ama taşınabılır hdd de dosyaları kalmış regedit dosyası olsa sorun falan kalmıycak oyun kurulu olan varsa lütfen bişekilde reg alıp bana atabilir mi 2 gündür arıyorum nette de bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

Arkdaşlar aynı sorunla bende karşı karşıyayım oyun süper sardı gayet güzel gidiodum böle bi sorunla karşılaştım Pm den yardımcı olursanıs çok sewinirim arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: deeja

arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

Aynı sorun bende de var. Lütfen Pm'den yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?

Bu sorunu çözen var mı yha bndede aynısı oldu : (

• Hiçbirinizde oyun kurulu değil mi ?
  • umarım doğru dosyayı upload etmişimdir.

http://r a pidshare.com/files/274357772/mirror_s_edge.reg.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukÖzdemir

quote:

quote:

Arkdaşlar aynı sorunla bende karşı karşıyayım oyun süper sardı gayet güzel gidiodum böle bi sorunla karşılaştım Pm den yardımcı olursanıs çok sewinirim arkadaşlar...

quote:

arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen

Aynı sorun bende de var gıcık oldum, hiçbir yerde çalışan crack yok. Bulan varsa pm atsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: FarukÖzdemir

quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bende de var gıcık oldum, hiçbir yerde çalışan crack yok. Bulan varsa pm atsın lütfen.

Oyunun bu kısmında bende sorun yaşamıştım.Sorun yaşayanlar bana P.m atsınlar.Gerekli antibiyotiği göndereyim

• Ben oyunu bitirdim fakat hep 2.si cıkacakmış onu bekliyorum artık ama bişi sorcam bu oyun nerde geçiyor Şehir Çok Hoşuma Gitti Oyun nerede geçiyor callaghan city fln yazıyo ama o deil ole bi yer cıkmıyor :D
  • Oyuna daha yeni başladım oyun bana matrixde neonun ajanlardan kaçtıgı sahneyi hatırlattı çok zevkli bir oyun daha 3. bölümdeyim bugun yarın bitiririm büyük ihtimalle bide baya zaman geçmiş ama sorulan sorulara cevap vereyim
    oyun tamamen hayali bir şehirde geçiyor gerçekte yok yani bu şehir
    Bide donma sorununu bende yaşadım 2 çözüm yolu var ama bitanesi başka bir sorun nedeniyle işe yaramıyor donma sorunu için 1.01 yamasını kurun bu yamayı kurdunuzda donma falan kalmaz bide ekran kartının son driverini yukleyin hala sorun devam ederse
    asansörde kalma sorununuda yaşadım ve çok ugraştırdı yapılacak şey yine 1.01 yamasını kurmak ve gerekli dosyayı mirrors edge klasörüne degil bu klasör içindeki binaries klasörüne koplayamak o zaman sorun falan kalmıyor ilerde sorun yaşayanlara veya halledemeyenlere yarıdımcı olur umarım

• Oyunda bir yerde takıldım kaldım sondan 2. bölümün başında polisleri öldürdükten sonra duvardan havalandırmaya sonra 2 kırmızı direk sonra vinçden karşıdaki vinçin altındaki konteynra atlanan yerde kaldım çözüme baktım duvarda yürüyerek konteynra düşülüyor ama oraya kadar her yerde duvarda yuruyebiliyoken orda yürüyemiyorum ve düşüyorum hiç bir oyunda bu kdar ugraşmamıştım hile yapmaya çalıştım onlarda işe yaramadı varmı orada benim bilmedigim bir püf noktası orayı nasıl geçebilirim oyunu bitirmek istiyorum ama geçemezsem bırakacam artık klavyeyi kıracak duruma geldim umarım nereyi söyledigimi anlatabilmişimdir olmassa ekran görüntüsü alırım
  • arkadaşlar bu oyunun oynama süresi ne kadar?

yok hani bende polis baskınından sonra kaçma sahnesi oluyor ordan kaçıyorum ve oyun ana menüye dönüyor oyuna devam et diyincede en son save
    yani polislerin geldigi andan devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO
    arkadaşlar bu oyunun oynama süresi ne kadar?

yok hani bende polis baskınından sonra kaçma sahnesi oluyor ordan kaçıyorum ve oyun ana menüye dönüyor oyuna devam et diyincede en son save
    yani polislerin geldigi andan devam ediyor.

2 mesaj önce ne yapman gerektini acikladim olmazsa oZelden sor anlatayim
  • benm sistemi kısaca açıklaayaım warheadi gamer ayarlarıdna çözürnlkte 1200*1000 mi ne o ayarlarda takılmadan oyniyalbilyrm ama mirors edgede bazı yerlerde çok kasıyo pc yi ve aynı yerlerde btün ayarları en düşük yaptığım halde yine takılyıor sorun ne acaba
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.