Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clanthee

benm sistemi kısaca açıklaayaım warheadi gamer ayarlarıdna çözürnlkte 1200*1000 mi ne o ayarlarda takılmadan oyniyalbilyrm ama mirors edgede bazı yerlerde çok kasıyo pc yi ve aynı yerlerde btün ayarları en düşük yaptığım halde yine takılyıor sorun ne acaba

Oyundaki takılmalar sistemden kaynaklanmıyor genelde oyunun optimizasyonunda sorun var bundan dolayı oyun çıkar çıkmaz 1.01 yaması yayınlandı o yamayı yüklersen sorun kalmaz
  • saol valla hatırladm şmdi ilk aldığımda hemen yüklemiştimde unuttum mşmdi yüklemeyi vala çok saol kaçgündür oyniyamamıştım
  • yaw yapamadım patchi daha önceden yüklendi dior ama o oyunu açma simgesine mouseyi tutumda 1.0 diodu 1.01 ini indirdim binarise kopyalaDm 1.01 dedi ama yine takıldı
  • Oyunda donmalar devam ediyosa ya options bölümünden physX denetimini kapat zaten çok bir faydası yok yada ekran kartının son sürücüsünü yükle bide böyle dene imzamdaki sistemle bende 1366*768 de 2x en ufak takılma olmadan oynadım
  • burayı nasıl geçebilirim kaç gündür bir türlü olmadı duvarda yürüyemiyorum sürekli düşüyor buraya gelene kadar 50 defa duvarda yürüdüm burda olmuyor varmı özel bir yolu

[img=http://img4.imageshack.us/img4/4326/fath.jpg]
  • o bölüme hiç gelmedim ama bi tahminm var atlayarak shifte bas daha bi yüksek atlıyor ayaklarını fln kaldırıyor belki olur
  • bide şeyi sorcam mesela benm laptopta ati sağ tıkaldığımda boşulğa ati catlyst control center die bi sçeenk çıkıyor ama masaüstünde öyle bişey olmuyor c yede baktım atinin hiçbir programı yok ben atinin sitesinden indirsem mesela bnmki 4650 ama ben gitsem yanlış bi serinin programını inddirsem en kötü nolur yada yükledikten sora silsem bi sorun olurmu
  • Yanlış bir driver indirirsen büyük ihtimal ürün desteklemiyor diye hata verir diye tahmin ediyorum tabi sen dizüstünün özelliklerinden ekran kartını ögrenip atinin sitesinden uygun driveri indir bunuda genelde manuel yapman gerekiyor yani otomatik olarak kendisi uygunu bulmuyor dedigim gibi ati driver olarak googled a arat ilgili sayfa çıkıyor zaten işletim sistemini ve ürünü seçtiginde rahatlıkla indirirsin. Mesela 4650 ise heralde 4600 series seçmen gerekir.
    Takıldıgım yerle ilgili duvarda yürümek gerekiyor çözüm vedeosuna baktım ama yapamıyorum takıldım kaldım ne yazıkki
  • saol ya kaçgündür bütn sorduklarıma cevap verdin yorduk senide :) bu arada takılma pschsx şeyinden doalyıymış psyhx ayarını kapadım takılma gitti
  • Tr yamasını 64 bit vista sistemde 1.01 yaması kurulu olduğu halde bir türlü çalıştıramadım..Herşey ingilizce devam ediyor..Sistemi türkçeye çevirdim oyunu yeniden kurdum nafile..Bunun nedeni nedir..?
  • Tr yaması oldugundan bile haberim yok bence ingilizce oynamaya devam et olsun bitsin bu arada oyunu bitirdim genel itibariyle kolay bir oyun ama bir yer çok ugraştırdı orayı geçincede hemen bitirdim zaten.
  • Hikaye var pek anlamıyorum çok hızlı geçiyor konuşmalar alt yazı açıkda olsa yinede anlamıyorum..Sanırım kıs kardeşimiz polis ve birisi ona tuzak kurmuş..Bizde runnerız ama neden runner ız runner lar ne yapar orayı tam çözemedim..:( birde kim kimdir biz kimi takip ediyoz firma adları falan geçiyo oyun süper hikayeyi tam kavramak istiyorum..vın vın olmasın oyun..
  • Hikaye için sağol ..ikarus kısmını hiç anlamadım dı mesela..Yani bize rakip runner lar var bir iki tanesini dikkatimi çekmişti gerçi..:D Siyahlı birisini konuşturduk ben değildim dedi krakerler için orada idim gibisinden bişiler geveledi..Şahsen hiç gözüm tutmadı..:D

Neyse chapter 5 deyim kaç chapter..Son 2 si daha hızlı bitti sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 20 Ekim 2009; 21:52:28 >
  • Faith'in ablası dediğim gibi özgürlük vaat eden başkan adayı Robe(Rope'da olabilir hatırlayamadım şimdi) öldürmekten sorumlu tutuluyor.Otoriter rejim esasında Runnerlara fazla karışmıyor hatta aralarında birbirlerine bulaşmamak kaydıyla bir anlaşmaları bile mevcut fakat rejim artık runnerlardan da kurtulmak istiyor.Gizli bir proje ile Icarus'u kuruyor.Bu proje Runner'lar ile başa çıkabilmek için yine runnerlardan oluşan güvenlik ekibi.

Şuanki otoriter rejimde güvenlik özel şirketlerin elinde yeni başkan adayı Icarus'dan haberdar oluyor ve başa geldiğinde projeyi bitirme niyetinde olduğunu belli ediyor.Bunun üzerine güvenlik şirketi Icarus'u kullanarak başkan adayı öldürtüp suçu da Faith'in ablasına yıkıyor.Faith'in ailesinin yasadışı geçmişide bunda etkili.
  • Senin gibilerden her foruma ihtiyaç var..:D

Allah razı olsun üşenmedin yazdın..Son zamanlarda insanı soru sorduğuna pişman eden insanlar türedi de forumlarda..

Teşekkürler..

Oyun süper başından kalkamıyorum bu seneki anno 1404 den sonra beni en fazla oyalayan oyunu..Daha evvel physx falan filan yüzünden nvidia da oyunun tadı çıkıyor atide biraz ...kem küm lafları duyduğum için indirmedim idi..hata etmişim..:D

Son bir soru..Bir tuş varmış gideceğimiz atlayacağımız yerleri bize kırmızı bir şekilde gösteriyor muş..bişi eye diyor..Bulamadım o tuşu ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 21 Ekim 2009; 1:50:11 >
  • Oyunun sonu harika idi ya..Müzik falan..Çok güzel oyunmuş..
  • bilmem kaç gün sonra kazara dinleyince "Lisa Miskovsky - Still Alive" ı tekrar tetikledi daha önceden 2 kere bitirdiğim oyuna tekrar başlama ihtiyacı duydum.
    muhteşem bir atmosfer muhteşem fantastik öğelerle süslenince ortaya 5-10 senede bile eskimeyecek bir sanat eseri çıkmış.
    oyunu haala denemeyenler için şimdi türkçeleştirilmiş alt yazılarla çok daha güzel olacak hihayeyi oynamak..
  • Neymiş bu oyun böyle yaa. Bi deniyim bakalım. Bende basit bişey sanıyordum. Oynamalıymışım.
  • Wolfenstein, HL2E2, Mirror's Edge, Batman Ark.As., sıralamam bu şekilde bu oyunun türkçesi süper olacak
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.