Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bil. sürekli bağlı olan bi joystickim var. kontroller karışmış fişini çekince düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

soruma cevap bekliyorum

http://nextgenwalkthroughs.com/mirrors-edge

şu siteyi sık kullanılanlara ekle.Takıldığın yerde bölümün videosunu açıp seyrederek bölümleri geçebilirsin.Ben öyle yaptım ve bugün bitirdim oyunu
  • Oyunun başlarında swat timinden adamlar beni çok zorluyordu ve onları kolayca alt etmeyi buldum.Yanına yaklaşıp önce yumruk vurun sonra shift ile eğilip yerden tekme atın.O zaman ölüyorlar
  • beyler burda takıldım bi yardım pırandello kruger bölümü

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
  • http://www.resim upload.com/ds703927583_adsız.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: canık123

beyler burda takıldım bi yardım pırandello kruger bölümü

kardeş hemen sağ arka tarafında ufak bir oda var.Oraya gir.Sola dön orada bir düğme var ona bas.Dışarı çıkıp tellerin üstünden hemen atlayıp geç.Vinç yükü yukarı kaldırıyor ve konteynırın kalktığı yerden aşağıya bir delik açılıyor.Oradan in

• Ya arkadaşlar 4.bölümde merdivenlerden çıkarken şu iri eleman(Miller'dı herhal adı) bizi yakalıyıp aşşağı atıyor,sonra sopaylada eşşek cennetine gönderiyor ya :)..Haa işte tam orayı nasıl geçeceğiz..Adamdan nasıl kurtulacam..??? Bi türlü olmadı bayağı bir uğraştım ??
  • Arkadaşlar oyun nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkidd

Ya arkadaşlar 4.bölümde merdivenlerden çıkarken şu iri eleman(Miller'dı herhal adı) bizi yakalıyıp aşşağı atıyor,sonra sopaylada eşşek cennetine gönderiyor ya :)..Haa işte tam orayı nasıl geçeceğiz..Adamdan nasıl kurtulacam..??? Bi türlü olmadı bayağı bir uğraştım ??

Adam tam senin üstüne gelirken elindeki sopanın kırmızılaştığını göreceksin.Tam o sırada sağ tık ile elinden sopayı alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 24 Haziran 2009; 17:04:32 >
  • Prototype ü indirmiştim.Kastı şimdi b unu indirsem mi diye düşünüyorum sistem özelliklerim bunlar ACER 5738G
    nVIDIA GEFORCE G105M CUDA 512 MB>>> EKRAN KARTINDA BÖYLE YAZIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariss93 -- 24 Haziran 2009; 18:27:30 >

• bu oyuna lanet okuyorum. Yapimcilarina da desem? Insan sunun optimizasyonunu duzgun yapar be ya.. oyunu siradisi
    buldugumdan orijinalini almistim ve su ropeburnlu goreve kadar geldim.(chapter3teyim) Adamin ofisindeki masaustunden silahi aliyorum
    lakin o bolume kadar 800*600de kasmayan oyun inadina takiliyordu . Ne yaptiysam tersine ceviremedim.

lanet olsun! Oyun RAM mi istiyo islemci mi ne istiyo bu oyun ya?
  • quote:

bu oyuna lanet okuyorum. Yapimcilarina da desem? Insan sunun optimizasyonunu duzgun yapar be ya.. oyunu siradisi
    buldugumdan orijinalini almistim ve su ropeburnlu goreve kadar geldim.(chapter3teyim) Adamin ofisindeki masaustunden silahi aliyorum
    lakin o bolume kadar 800*600de kasmayan oyun inadina takiliyordu . Ne yaptiysam tersine ceviremedim.

lanet olsun! Oyun RAM mi istiyo islemci mi ne istiyo bu oyun ya?

Physix açıksa ondandır büyük ihtimal, grafik ayarlarından physix support'u kapatıp deneyin birde..
  • Bayagi ilerledim ve surada takildim yine. 800*600da lowa cektim ayarlari KATIL ETCEK BU OYUN BENI...

• bu arada resim 1024*768 low ayarlarda
  • arkedeşler bu oyun indrdim ama pek hoşlaşmadım açıkçası. kaldırıdım gitti.
    şu sıralar kafama göre bi oyun bulamıyorum.
  • Oyunu akici oynamanin yolunu buldum. Oyunda physx yuzunden bir performans kaybi pek yasanmiyor. Texture detail sebep oluyor kasilmalara
    BEN DE NAPTIM? Cozunurlugu yukari cektim hatta grafik detayini da HIGH yaptim oyun cillop gibi calisiyo
    SIZ DE DENEYIN!

surada takildim ya yine ..ROPEBURN GOREVI

Bir merdivenden cikiyorum ama gaz geliyor ustume olduruyor .Onu kapatacak bisey de goremedim ya

• quote:

surada takildim ya yine ..ROPEBURN GOREVI

Bir merdivenden cikiyorum ama gaz geliyor ustume olduruyor .Onu kapatacak bisey de goremedim ya

merdivenden çıkmadan önce sol taraftaki kutunun üstüne çıkıp vanayı kapat

• MirrorsEdge.exe e tıklıyorum açılacak hata veriyor.Team JPN riplemiş.Birkaç MirrorsEdge.exe indirdim denedim olmadı...Birileri çalışan MirrorsEdge.exe i bir yere upload edebilir mi belki ban yardımı dokunur.Binaries klasörünün içinde exe...
  • Nerede takildim biliyor musunuz? kocaman fanlarin bulundugu yine kocaman bir odada. Ropeburn gorevinde. Fanlari kapatsam bile
    bir sure sonra yine aciliyorlar. Isin kotusu cikis yolu bulamiyorum orada
  • quote:

Nerede takildim biliyor musunuz? kocaman fanlarin bulundugu yine kocaman bir odada. Ropeburn gorevinde. Fanlari kapatsam bile
    bir sure sonra yine aciliyorlar. Isin kotusu cikis yolu bulamiyorum orada

karşıya duvar yürüyüşü yaparak geçip düğmeye bas.15 sn boyunca fanlar dönmüyor.Tam o sırada hızlıca karşıya geç yine duvar yürüyüşü ile.Orada havalandırmanın fanı duruyor vaziyette görüceksin.Oradan hemen shiftle eğilip geç karşıya..
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.