|
Ücretsiz Gemini kullanıcılarına kötü haber: Kısıtlama geliyor
2 Mobil
-
-
Değişmez taktik.Önce alıştır sonrası,pamuk eller ceplere.
-
Mecbur Google bile kendi yapay zeka çipini yapsa bile olmuyor işte giderek kapanacak bu sistemler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Üniversitelilere 1 sene ücretsiz verdiler her türlü olanağı gösterdiler, sürenin bitmesine yakın da bir bir ücretsiz alternatifleri azaltıyorlar. Bu oyunda da böyle otomotivde de maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Google da yalnızca 2026 yılı için öngörülen yapay zeka ve veri merkezi altyapı harcaması 195 milyar ile 205 milyar Dolar yaklaşık 6.7 trilyon TL ile 7 trilyon TL arasındadır. Böyle bir gerçek varken zaten ücretsiz olmasini beklemiyorum.
-
Gemini ilk terk eden kaptan olur demişler.
-
Bunların cöp yapay zeksını kullanmam. Kullanırsam Claude ve Grok kullanırım. Fakat yapay zekadan bağımsız olarak, elbette kurallar oldugu icin, G00gle'a hak ettigi cevabı buradan yazamıyorum..
G0000000000000000gle arama motorunu ve AI servislerini kullanmayın... Kullanmayın demek kolay özellikle arama motoru icin, cünkü daha iyisi maalesef yok ama buna rağmen kullanmamak cok daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2026; 19:20:56 >_____________________________ -
krediniz bitti demeyen tek servis idi oda gitti. Kahretsin. Hayat sadece zenginlere güzel.
-
uzun zamandır pro kullanıyordum zaten iyi olmuş, beleşçilerden bir farkımız olsun.
ayrıca o ekran görüntüsü antigravity uygulamasından ve low-medium-high ayarı uzun zamandır var yeni bir şey değil.
ek olarak antigravity'deki claude sonnet ve opus 5.5 kullanımı sadece para ödeyen pro üyelerine açık artık, 100 liraya 12 aylık pro üyeliği alanlara kapandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 4 Ekim 2026; 19:50:48 >_____________________________ -
Geminiyi sevmiyorum dediklerimi anlamıyor.
_____________________________ Yaşadığım zordu sandığımdan Konuşmak istemem usandığımdan Neler yaşandı, bilmiyorsan Sor yıllara, zor yıllara. -
demek ki herkes ücretli yada tanıtım amaçlı üst sürümleri kullanıyormuş ki herkes yakınıyor. Ben hangi sürüm bana cevap veriyorsa onu kullanıyorum. Google Assistan yerine Gemini'ı koydular. Bu anlamda akıllı assistan olarak kullanıyorum en çokta. Benim kullanım şeklimde pro da flash da flash-lite da aynı işi yapacağı için lite olsun sorun değil. Ha uzmanlığım olur, tezim olur, doktoram olur, piyasa araştırmaları gerekir (kaldı ki çoğu fizibiliteyi lite bile yapıyor), reklamcılık sektöründeyimdir, projeler çiziyorumdur, ha o zaman lazım olur belki. Yoksa Türkiye'de milyonları ilgilendiren bir durum değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 4 Ekim 2026; 21:36:11 >_____________________________ -
Tam bunu yazacaktım siz yazmışsınız. AI ilk çıktığındada bir uzman bunu demişti şuan ücretsiz sonrasında en ufak özellik için bile ücret talep edecekler demişti
Yuppi, keşke beleş olanını da kullanıma kapatsalar...
-
Önce milleti sınırsız kullanım ile alıştırdılar. Şimdi 2 soru soruyorsun, "Hakkın bitti" 1 resim koyuyorsun, "hakkınn bitti. Elbette bu sistemlerin geliştirilmesi, sunucuların işletilmesi, gelir elde etmesi lazım. Buna kimsenin itirazı yok. Peki, kullanıcıyı kendine bağladıktan sonra ücretsiz hizmetleri sürekli kısıtlamak gerçekten kullanıcı güvenini zedeleyen bir yaklaşım.
Geçen arkadaş annesine bir şey sordu, sonra çözümü için fikir de belirtti. Sonra annesi yazdı, "Chatgpt böyle diyor" Artık bir insan doğru bilgi verse bile kişi yine de girip yapay zekaya soruyor. Şimdi bu kişi kısıtlamayı görünce doğal olarak para verip almak isteyecek. Yapay zekayı bir nevi akıl hocası olarak görüyorlar.
_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
Mecbur sınırlama olmak zorunda yapay da olsa sonuçta bir işlem hacmi var nereye kadar görsel üretebilir? Tükenme noktası vardır elbet. O yüzden sınırlama mutlaka olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava peynir fare kapanında olur.
Bu işlere milyar dolarlar harcanıyor. Arka planda görmediğimiz bir sürü işler dönüyor. Elbette bir yerden sonra paralı olacak.
Hizmet var = para ya da reklam vardır.
Beni şaşırtan WP.
Hala reklamsız devam etmesi düşündürücü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Hem milleti alistirdi, hemde yapay zekasini bedavaya egitti. Klasik google hareketi 😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halocanaydin -- 5 Ekim 2026; 7:14:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet google kucağa alama politikası başladı, emin olun yakında fiyatları bir yükseltirler diğer yapay zeka firmaları olm biz niye bu kadar ucuz kaldık der ve fiyatların artmaya başladığını görürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasterreal -- 5 Ekim 2026; 08:00:58 >
-
Artık değişik jargonlarla insan taklidi yapabiliyor, sonraki düşünceni artık tahmin edebiliyor vs vs senden alacağı bir tek paran kaldı. Artık bir yüksün. Paran yoksa kalabalık etme uza buradan. Tezgahın önünü kapatıyorsun.
Diğer firmalar neyse de Google bunu hep yapıyor, "alıştır-kendine bağla" taktiği.
|
|
krediniz bitti demeyen tek servis idi oda gitti. Kahretsin. Hayat sadece zenginlere güzel.
|
Benzer içerikler
- windows bağlantısı
- ios 27 duvar kağıdı
- kalp emoji anlamları
- whatsapp hesap silme
- instagram hesap çalma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt