Yüzbaşı
24 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Arastirma yaparken tevafuken bu teybi buldum. Emsallerine gore çok dolu bir cihaz. buletooth 5.1 var, 3 anfi çıkışlı. 2 usb portu var. usb cikislari şarj destekli ve 2a guce sahip. Uzaktan kanda var. 4 x 60w çikisa da sahip. Ve ayni zamanda android ve ios uyumlu uygulamasi var pioneer'in arc uygulamasi gibi herseyine ulasabiliyormus. 29 band ekolayzerda varmis. fiyatida 1200 ila 1400tl arasi. Ne dersiniz? Tavsiye eder misiniz?

ürün linki: For-x x-500dsp For-x x-500dsp tavsiye eder misiniz? For-x x-500dsp tavsiye eder misiniz?

Merhabalar değerli dostlar.

Benim Dacia Sandero Stepway 2011 hatchbag aracım var.

Aracımda ayrıca Soundmax SX-2000.4AB 3000W anfi, Rs-hk8 20cm Subwoofer Bas 800W, Kapıların ikisinde 13 cm sony xplod xs-fb131e 230w ve 2 tanesinde de aracın üzerinde gelen OEM hoparlör bulunmakta. Bass konusunda gayet memnunum ama tiz'in eksikliğini hissetmiyor değilim. Düşüncem şu; var olan iki tane oem hoplarlör yerine 2 adet Massive Ms-bs5tx Çiftli 13cm 250w mi almak mantıklı yoksa yine sony veya 2 adet PIONEER TS-G1320F 13 CM TWEETERLI 250W modelini mi alayım bilemedim. Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhabalar,

Elimde Toshiba OCZ TR200 240 GB 2.5" SATA3 SSD 555/540 SSD var. Kendimi kontrol edemeyerek SATA modunu IDE'den AHCI'ye geçirdim ve doğal olarak Boot olayı gerçekleşmedi. Birkaç kere Boot gerçekleşmeyince ben de şüphelenip ikinci HDD'den Boot edip disk yöneticisinden SSD'ye baktığımda "ayrılmamış" olarak görünmekteydi. Flash diske Windows'u atıp Boot ettim. Sonrasinda HDD seçim ekranında seçilen HDD'ye Windows kurulamayacağı hatasını aldım. Deniyorum, hata veriyor. Sonrasında diğer HDD'deki Windows'a geçip disk yöneticisinden formatlamaya çalışıyorum. Süreki disk 1'i başlat diyor, MBR'yi seçip (sistemim UEFI değil) başlat diyorum. Sonra bir g/ç hatası yüzünden başlatılamadı diyor. Dısk part ile list disk deyip disk0 seçiyorum (bu arada disk 0 SSD ve Online yazmak ile birlikte toplam HDD boyutunu da göstermekte), ilk başta clean diyorum successfully diyor ama create Partition primary dediğimde ise disk yöneticisindeki gibi bir g/ç hatası veriyor ve işlem yapmıyor.

Denemediğim program kalmadı. Linux'ta gpart programı ile denedim. Seatools'un bootable versiyonunu denedim, AOMEI, paragon hard disk Manager'i denedim. Birçoğu yeniden bölümleme işlemi başlatınca işlem başarılı dese de sonuç değişmedi. AHCI moduna bu şekilde alıp da HDD'nin böyle olması normal midir? Bu konuda yardımlarınız rica ediyorum. Ekran görüntüleri ektedir.

Merhabalar
Bende Casio MTP-1326 saat var.

Yaklaşık iki haftadır saniyeleri ikişer ikişer atlıyor. Neden oluyor anlamadım. Sorunu nedir acaba?

Merhabalar değerli uyeler,
Sizlere bir sorum olacak. Bende JVC KD G635 modeli olan bir araba teyibi ve ne zamandir kullanmadigim Creative Inspire 4400 4.1 ses sistemim var. Teybinden cikislarini ses sistemine uyacak sekilde aux kablosu olarak cevirim subwoofer in girisine baglasam. Subwooferin uydu cikislarini da kapilardaki hoparlore baglasam ve son olarakta zaten ses sistemi 12v ile calismakta onuda 12v ile akuden beslesem boylelikle hem daha kaliteli ses almis olur hemde elimdekileri boyle degerlendirmis olur muyum? Sizlerin goruslerini cok merak ediyorum. Bu konuda bana yardimci olur musunuz?
Merhabalar değerli üyeler,
Ben Lg 42lb652v tv ye ve Ati mobility radeon HD 4330 ekran kartuna sahip Hp probook 4510s laptopa sahibim. Hdmi kablosunu kullanarak bağlıyorum tv ve pc algılıyor ve pc de tv nin adı bile yazıyor fakat tv de sinyal yok yzıyor. İnternette çok aradım ve gördüklerimi denedim sonuç olumsuz. pc nin hdmi portu bozuk desem tv yi algılamaz. Tv de daha yeni kabloda sağlam başka pc de denediğim için biliyorum. Sorun nedir inanın çözemedim pc de son driverler kurulu. İşletim sistemim Windows 8.1 pro
Merhabalar,
Ben bir access modemden gelen internet bağlantısını inca ln-250nx modemimle kablosuz olarak paylaşmak yani evdeki telefon tablet ve bilgisayarlara dağıtmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhabalar herkese. Bende Seagate Freeagen Goflex 750 gb Usb 2.0 hdd im var. Düşürme sonucu bip bip sesi geldi ve bende hafifçe sallamak suretiyle kafayı diskten ayrıdım diskler dönmeye başladı fakat bu sefer diski bilgisayar görmüyor. Başlangıçta hdd okuyucu kafası üç kere sola gidip geliyor ve öylece kalıyor. Sadece diskler normal devirde dönüyor. Bende tozsuz bir ortamda 1 dk lığına açıp içine baktığımda okuyucu kafasının izini gördüm diskte. Onun için okucu kafası veya devre kartını değiştirip ve kurtarmayı deneyeceğim. Bu konuda önerileriniz nedir? Ayrıca eğer elinde bu hdd den olup çalışmayan varsa benimlr iletişime geçebilir mi?
Herkese merhaba,
Benim sorum basit. Ecs anakartım var ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. Anakart sitesinde am3 desteklediği söylüyor ama ne derecede performans alırım onu merak ediyorum. Ayrıca Bu anakart için hangi işlemciyi önerirsiniz?

Ayrıntılı Bilgi İçin;
www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=866&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Programcılığı
Forum İmzası:
“Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fâni dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme!” (Mesnevi-î Nûriye, s. 122)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 275
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.362 (Bu ay: 499)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 934 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.