2G ve 3G hizmeti verilmeyecek mi?
-
-
Vodafone 3g kaldirdi mesela. Cogu kaldirir yakinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
O kadar kolay olacağını sanmıyorum özellikle 2g için. Çünkü 2g yi sadece telefonlar değil pos cihazları da kullanıyor. Aklıma gelmiyor ancak başka kullanan cihazlarda var. Sadece telefon olarak bakmamak gerek. Yani zamanı gelince kapatacaklardır ama hemen olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
_____________________________ -
4.5G çok iyi çekiyor ya doğru 3G yi kapatmaları lazım🤨 Valla fiyatı ucuz diye kullanmaya çalışıyorum çekmediği yer çok oluyor 3G ye alınca bi nebze iyi oluyordu onu da kaldırırlarsa bi daha kullanamam telekom heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şehirlerarası yollarda araçla giderken Turkcell ara sıra 3G'ye, ender olarak 2G'ye düşüyor.
Bu açıklamayla birlikte demek ki artık 4G yani LTE'nin çekmediği yerde hat tamamen kopacak.
Bunu yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama pos cihazları için bence de yapamazlar ya da sadece pos cihazlarının kullandığı hatlar için 2G'yi sunmaya devam ederler.
Bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsidianElixir -- 29 Temmuz 2026; 0:30:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2029 yılında kapanacağı yazıyor görürüz 5 ay sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Doğruluk Payı olabilir benim evin bir üst Mahallesinde bina üstündeki Türk Telekom 3g antenlerini Telekom gelip söktü aylardır o şekilde boş duruyorquote:
Orijinalden alıntı: MobidikTt mh’den aradılar. Yeni yıldan itibaren 2G ve 3G hizmeti kesilecek dediler. Benim de yedek hatlarımdan biri nostaljik telefonuma takılı. Mağazalarına gidip 5G telefon almam lazımmış dedi.
Operatörümü değiştiririm dedim. Tüm operatörler için geçerli dedi.
ASLI VAR MIDIR?
Telefon satmak için yapmış olabilirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Telefon satmak için falan değil Türk Telekom'un 3G'yi kapattığı bazı bölgeler var gerçekten de. 900 4g kullanıyor eskisehir ve ıspartada. Kapatılması da isabet olur zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskimo404 -- 1 Ağustos 2026; 8:58:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara'da TT 3g aktif çoğu yerde
Hocam mesaji gelecekten mi yazıyorsunuz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
-
Hayır haberlerde öyle yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Onu bende görmüştüm anlaşma o tarihte bitiyordu galiba
2029 ve 5 ay sonra yazmışsınız da o yüzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Vodafone 3Gyi neredeyse kapattı, Türk Telekom ise yavaş yavaş kapıyor.
2G kapanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
Adamlar 5G ihalesinde ödediği parayı çıkarma derdinde. 3G internet anlamında zayıf ancak çekim anlamında hayat kurtarıyor. 2G’ye hiç ihtiyaç kalmadı gibi bir şey.
2G kapatırlar anlarım da 3G mağdur edebilir insanları. Şehirlerarası yolculuklarda insan mağdur olsa lastiği patlasa en azından 3G ile idare eder. Şimdi direkt şebeke gidecek.
Gerçi operatörlerin umrunda mı kesintisiz iletişim vs. 5G çekim gücüne yoğunlaşmalarını bekleyeceğiz.
Açık alan kapsama zorunluluğu var 3G kapatılan yerlerde frekanslarını 4g tarafına kaydıracaklardır .
Bazı bölge ve yerlerde kapatabilirler ama
burada hala aktif gittiği yere kadar kullanmaya devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Umarım öyle olur, 3G’ye düşeceğine stabil şekilde 4G’de kalması pil sağlığı için de iyi olacaktır.
2g ye nasıl ihtiyac kalmadı çoğu pos 2g ile çalışıyor m2m için şart. 3g kapanır ama 2g daha gideri var
4g tarafnda band 20 de takılı kaldığında sorun oluyor bakalım yaşayıp göreceğiz
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
Benzer içerikler
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- türk telekom e sim ücreti
- yeni değerli prime 65
- türk telekom mobil imza
- hat nasıl kapatılır
- wifi araması nedir
- bir kişi üzerine kaç tane hat alabilir 2026
- türk telekom arkadan gelen aramayı görme
- telefon arama yapmıyor
- türk telekom 5 g kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt