< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turk Telekom eSIM

-
-
bayiden alabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her şeyi yokuşa sürmekte usta gibi Turk Telekom. İş hattım Turk Telekom’da, e-SIM’e geçmem lazım. Neyse artık bayi’den alacağız. İlk e-SIM alımları ücretsiz, umarım bayi rezillik yapıp ücret fln almaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell de öyle hocam dijital operatör reklamı yapılıyor ama hala bayiye yoruyorlar.
-
Online’da e-SIM profili oluşturma yapılsa, ücreti de karttan çekilse çok iyi olur. Aynı DENT sistemi gibi, DENT’i de denedim. Adamlar yapmış, uygulamadan e-SIM’i direkt tarıyor.
Ama DENT’i çözemedim, sanırım bölgemde Vodafone’u kullanıyor altyapı olarak, nasıl öğrenebiliriz? @Desident
Bence de web sitesinden yapma imkanı sunmaları lazım 2024 yılında
-
-
Türk Telekom'da internet üzerinden e-sim alabilmek için hattın da e-sim olması gerekiyor. Fiziksel olarak kullanıyorsanız internet üzerinden e-sim'e geçiş yapamazsınız. Önce bayiden e-sim'e geçmeniz lazım. E-sim'e geçtikten sonra online işlemlerden karekodu yenileyebiliyorsunuz.
Diğer 2 operatörde ise hem ilk işlemi hem de yenileme işlemini bayiden yapmanız gerekiyor.
E-sim normalde ücretsiz ancak bayilerin %95'i ücret istiyor. Ben bu ücreti vermemek için Osmanbey'deki Türk Telekom müdürlüğünden işlem sağlamıştım, onlar bile 1 sene önce 15 lira işlem ücreti almıştı.
Bölgemde Turk Telekom ve Vodafone’u kullanabiliyorum. Turkcell’i şebeke olarak seçtirmiyor, LTE ile Turk Telekom 10-20mbpsyi görüyor.
Türk Telekom'da böyle bir şey mümkün değil. E-sim hattım var, yenisini çıkaracak bir seçenek yok online işlemlerde, o yüzden telefonumu değiştiremiyorum e-sim transferini de desteklemiyorlar çünkü. E-sim aldığım güne lanet ediyorum bunlardan. Sizinki kurumsal falandır o yüzden veriyordur, normal düz kullanıcı için yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 22 Mart 2024; 18:49:47 > -
e-Sim almak için 3 tane TT bayisine gittim, 3'üde Türk Telekom e-Sim yok dedi, bir bayi 500 tl istedi, şebeke gelmeyebilir, garantisi yok dedi, sonuç olarak hattı kullanamıyorum, cihazda da fiziksel sim girişi yok.
-
hocam öyle derler. sebebi de şu. ttnet e-sim verirken senden imei numarası istiyor. doğru imeiyi vermen çok önemli. mesela 1 fiziksel sim girişi olan standart iphonelarda herkes şöyle zannediyor, fiziksel sim girişi imei1 kullanıyor e-sim ise imei2 kullanıyor.. HAYIR
cihaza ilk tanıtılan sim ( ister fiziksel olsun ister e-sim) imei1 kullanır. ikinci takılan hat imei2 yi alır. insanları yanlış yönlendiriyorlar.cihazda fiziksel sim girişi varsa, müşteriye "imei2 yi söyleyin" diyorlar. halbuki o sim tepsisi boş ise , tanımladıkları e sim imei1 kullanıyor.
neyse kısacası siz bayiyi dinlemeyin. açılmazsa sorumluluk bende diyip DOĞRU İMEİYİ verip e - sim e geçiş yapın.
ayrıca para vermeden e-sim e geçmek istiyorsanız google a "turk telekom merkez ofis" yazın ve en yakındaki neredeyse gidin. ücret almıyorlar faturanıza 50 tl ücret yansıyor
-
Merhabalar, halihazırda esim ile ilgili bilgisi, tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Standart sim kullanan bir telekom müşterisi olarak esim e geçiş yaparsak bunu farklı cihazlar arasında istediğimiz zaman kendimiz transfer edebiliyor, taşıyabiliyor muyuz? ilk cihazdan simi çıkarıp, kaldırıp diğer cihaza takmak,tanımlamak gibi...
1 yıl kullanılmadığından imei kapanmasından endişe ettiğim ikinci el almış bulunduğum bir kol saati var da, telekom da tek hat çift cihaz desteği sunmuyor. En azından kol saatinde bir kullanıp, sonra telefona geri dönerdim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 4 Şubat 2025; 20:42:17 >
Benzer içerikler
- türk telekom 5g açma
- türk telekom"a geçiş kampanyaları 2024
- cepten internet ne demek
- kullanılmayan numaralar
- türk telekom"a yeni geçtim sil süpür yok
- türk telekom internet çekmiyor
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone servis yok hatası
- wifi araması nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X