< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Türk Telekom'da böyle bir şey mümkün değil. E-sim hattım var, yenisini çıkaracak bir seçenek yok online işlemlerde, o yüzden telefonumu değiştiremiyorum e-sim transferini de desteklemiyorlar çünkü. E-sim aldığım güne lanet ediyorum bunlardan. Sizinki kurumsal falandır o yüzden veriyordur, normal düz kullanıcı için yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 22 Mart 2024; 18:49:47 > |
|
e-Sim almak için 3 tane TT bayisine gittim, 3'üde Türk Telekom e-Sim yok dedi, bir bayi 500 tl istedi, şebeke gelmeyebilir, garantisi yok dedi, sonuç olarak hattı kullanamıyorum, cihazda da fiziksel sim girişi yok. |
|
hocam öyle derler. sebebi de şu. ttnet e-sim verirken senden imei numarası istiyor. doğru imeiyi vermen çok önemli. mesela 1 fiziksel sim girişi olan standart iphonelarda herkes şöyle zannediyor, fiziksel sim girişi imei1 kullanıyor e-sim ise imei2 kullanıyor.. HAYIR cihaza ilk tanıtılan sim ( ister fiziksel olsun ister e-sim) imei1 kullanır. ikinci takılan hat imei2 yi alır. insanları yanlış yönlendiriyorlar.cihazda fiziksel sim girişi varsa, müşteriye "imei2 yi söyleyin" diyorlar. halbuki o sim tepsisi boş ise , tanımladıkları e sim imei1 kullanıyor. neyse kısacası siz bayiyi dinlemeyin. açılmazsa sorumluluk bende diyip DOĞRU İMEİYİ verip e - sim e geçiş yapın. ayrıca para vermeden e-sim e geçmek istiyorsanız google a "turk telekom merkez ofis" yazın ve en yakındaki neredeyse gidin. ücret almıyorlar faturanıza 50 tl ücret yansıyor |
|
Bugün bir hattımı esime geçirmek için Türk Telekom ofisine gittim. Ofiste iPhone IMEI numarası vererek karekodu aldım ve esim okuyucu (9esim) olan sime yükledim ama hiç açılmadı. Hat hiçbir zaman gelmedi.Müşteri hizmetleri bir hata yok dedi. En son sinirimden sildim ve sonuç olarak yükleme hatası veriyor. Bu saçma Türk Telekom da zaten kolaylaştırma adına birşey yapmıyor.Türk Telekom esim sadece girilen IMEI olan cihaz üzerinde mi açılıyor acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazankkaya -- 13 Eylül 2025; 16:6:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bayilerden 70 TL'ye geçemezsiniz.700 TL'ye kadar rakamlar istiyorlat. Ofisten 70 TL'ye geçebilirsiniz. Ama gerçekten çok fırın ekmek yemesi lazım Türk Telekomun. Türkcell en kolay, Vodafone da ona yakın sistemde ama Türk Telekom zorlaştırıyor herşeyi. Esim için IMEI soran birtek onlar var. Ne işine yarayacaksa tabii < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben data hattımı geçirdim ve hiç çekmedi sinyal bile almadı. Sizin nasıl olur bilmem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçen hafta geçtiğim esim çalışmamış sinyal bile almamıştı. Müşteri hizmetlerine yazdım. Bana cevap olarak kısaca tekrar dene olmazsa yenisini bayiden al demişler. Ben de dün bayiden yeni karekod aldım ve bu sefer çalıştı. Şu an bir sorun kalmadı. Galiba bayinin karekod verdiği zaman ve onay arasında bir sorun var. Yoksa işlem aynı ama neden çalışmadı anlamadım. Ayrıca esim için verdiğim imei farklı(iPhone) kullandığım telefon ise esim okuyucı ile çalışan ve esim özelliği olmayan Vivo Y35. Farklı IMEI olması da sorun olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|