< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 7 Kasım 2019; 19:0:16 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 7 Kasım 2019; 19:0:16 > |
|
İstanbul depreminde sevdiklerime ulaşamadım. Ömrümden bi 10 yıl gitmistir.Benim gibi binlerce kisi buyuk yemin etti.Merak etmesinler, hem mobil hemde evdeinternet taahhütünün bitmesine şurda kalmış 2 ay. Herkes benim gibi gün sayıyor. Ondan sonra kendi aralarinda konusurlar artik
|
|
Kart 128kb. Kart zarfının üzerinde de yazıyor. Ha yok uyumsuz diyorlarsa "bayimizin mobil imza kullanımı için tarafınıza tahsis ettiği kart mobil imza servisine uyumsuzdur" diye bir yazı versinler sonra olacakları izlesinler. Zaten rezilliğin bir ayağı da bu. Sorunu bayi üzerine atıp benim işin peşine düşeceğimi anlayınca çark etmeleri. Mobil imza alma aşamasında birçok bayi ile ellerinde 128kb sim kart olup olmadığına dair görüştüm. Elinde olmayan net şekilde "elimde yok" dedi. Bayinin 5-10 lira için bunu yapacağına ihtimal dahi vermiyorum. Ha çok zorlarlarsa bayi üzerine de giderim.
Zaten şikayetvar ekran görüntülerini de ekledim. Kronik çözülemeyen bir problem var ve bu problemi çözmek yerine ( problemli sim kartları toplatmak yerine) çözümü müşterilerini sim kart yenilemeye zorlamayla bulmuşlar. Mobil imzayı kullanan önemli bir kısım da Avukatlar. Nasıl bir cesaretse bu yaptıkları. |
|
Esas deprem oldugunda anli sanli operatorlerin hizmet verecegini mi zannediyorsun? Hepsi cokecek. Cunku elektrikler kesilecek tum sehirde. Dogalgaz patlamalarini onlemenin tek yolu bu.
Simdi sevdiklerinle hayaller kurmaya devam et. |
|
aynen sen gidince 47.6 milyon abone kendi arasında konuşacak
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 1 Kasım 2019; 18:34:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 1 Kasım 2019; 18:53:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 1 Kasım 2019; 20:2:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 3 Kasım 2019; 0:36:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|