|
Bu sabah turkcell hat takılı telefona baktığımda Turkcell 2G olmadığını 3G ve 4.5G vardı.Turkcell 2G her yerde aynı mı? ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Bu sabah turkcell hat takılı telefona baktığımda Turkcell 2G olmadığını 3G ve 4.5G vardı.Turkcell 2G her yerde aynı mı? ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
2G artık komple iptal edilmelidir ama Turkcell de halen az da olsa bazı noktalarda 2G var. Istanbul da gözüme çarpan : Diğer GSM operatörlerine de erişilebilir bakılabilir . Dikkatli olunmalıdır. Explore Mobile Internet Coverage with nPerf Maps https://www.nperf.com/en/map/TR/-/2004366.Turkcell-Mobile/signal?ll=41.01314674245682&lg=28.986439704895023&zoom=162G baz istasyonları ile her türlü saldırı ve hacklenmeye açıktır. Hatta 3G bile risklidir ... Samsung larda olan özellik güncel ONE UI lerde vardır konuyu açan arkadaşta eski model ve eski arayüzlüdür. Otomatik Engelleyici in bir özelliğidir güncel cihaz sahipleri 2G izinlerini kapatmalıdır ... |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |
|
|
Vodafone 3G yoksa 2g aktif olması lazım 4g olmayınca yada zayıf nokta da VoLTE olmayan cihazlarda 2g ve ya 3G ye geçmesi lazım birinden biri olması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Niye iptal edilsin adam belki yaşlı dokunmaktik telefon kullanamıyor. Eski Nokia telefonlar kullanıyor. Askerde de dokunmatik telefonlar yasak. Tuşlu kullanıyorlar. |
|
Bu görüş baydı. Artık dokunmatik olmayan birçok telefon da 2G li değil. Ayrıca akıllı telefon yaşlılar için de elzemdir kendisi tam hakkıyla kullanamayabilir ama arayüzü basittir ve kendisi veya birileri her türlü yardımcı olur oluyorlar da. Tuşlu Cep Telefonu Fiyatları & Modelleri 2026 https://www.trendyol.com/tuslu-cep-telefonu-x-c109459< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 26 Nisan 2026; 15:39:0 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Baymadı hala güncel. Git anadoluya kırsal bölgelere baydı mı baymadı mı görürsün. Birçok yaşlı insan dokunmatik kullanmak istemiyor. Elinde taş gibi Nokia telefon varken niye gidip yeni dandik yeni tuşlu bir telefon alsın. Milletin telefon parasını sen mi vericen. |
|
Ceza almışsınız ben şikayet etmedim. Baymak kelimesi polemik yapılacak bir ifade değildir ama siz belli ki absürt abartı yersiz tepki alınganlık yapmışsınız bunu seziyorum :/ . Açıkcası sırf elinde eskimiş ve bataryası da değiştirilebilir olsa da artık bulunması zor varsın kırsalda bir sürü cihaz sahibi olsun sırf onlar için 2G ile güvenlik riskini mi yaşamalıyız geri kalanlarca ? Birçok ülke 5 yıl hatta 10 yıl önce 2G yi kapattı hatta 3G de kapatılıyor sırf güvenlik açığı vardır diye ... Emin olun her ülkede de kırsal ve tuşlu telefon kullanan Avrupa dahil birçok ülkede de Asya da Amerika Kıtası Okyanusya da 2G kaldırılmıştır ... Verdiğim linkte de çok ta para etmiyor illa tuşu alınacaksa ... Hem yeni sıfır cihaz bataryası da çıkartılabilir ve tuşlu da ama 4G li işte ne güzel çözüm de sundum varmış üstelik Türkiye'de ... Ne vardı bu kadar içerleyecek :/ ... ? Bir de son polemiği de sen mi verecek diyor |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Katılıyorum, bizim evde halen kullanılan 3 tane 2G tuşlu telefon var, 2 tane de 3G cihaz var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|