|
-
Üretim bandından siparişimizi geçtik bekliyoruz
_____________________________ Xbox Live : Ashes2Bashers
PSN : Spartan117-TR
Switch FC: SW-2311-2158-8916 -
Xbox büyük geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
kesinlikle alacağım bu cihazı, hem xbox'ın kendi oyunları var üstüne steam, bir taşla iki kuş harika oldu vallahi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GT: UlasAsmadiliPSN: UlasAsmadili -
Tarihe not
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Merhaba dünya Oyunda 30.yıl
PlayStation 5 :Xbox Series S: Steam deck -
Bu yeni cikacaklari cihaz herkesin anlayabilecegi uzere bir PC. 10. nesilde bir Xbox konsolu olmayacak. Xbox "konsollari" Xbox Series X ile sona erdi.
Basarisizliga mahkum bir cihaz. PC isteyen zaten PC alir. Steam Machine ile birlikte kim ilk 5 milyon satisa ulasacak diye yarisirlar onumuzdeki 3 sene.
Xbox'in hardware departmaninin da kapanisi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 5 Mart 2026; 23:43:4 >_____________________________ -
Yeni Xbox Sony'nin neredeyse tüm özel oyun külliyatını oynatacak.
https://www.playstation.com/tr-tr/pc/pc-games/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes. -
Konusu açılmıştı zaten?
Xbox Next Gen (Project Helix) | ANA KONU | Duyuruldu! 2026 Sonu? | DonanımHaber Forum
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Üretim bandı, day -300.000, geliştirici kiti, ne varsa alıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Siparişi geçtim bekliyorum üretilmesini 😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox Series S
Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20
Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old -
Series S gibi f/p konsol lazım. GTA 6'yı 480p'dr 60 FPS oynatsın yeter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yüksek çözünürlükte yüksek fps ile oynatır yeni nesil konsollar gta yı. Zaten rockstar games gta 6 dan sonra yeni nesil sürümünü ya da yükseltmesini ayrıca satacaktırquote:
Orijinalden alıntı: Victoriou_S
Series S gibi f/p konsol lazım. GTA 6'yı 480p'dr 60 FPS oynatsın yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Xbox oyunları zaten PC'ye de çıkıyor. Yeni Xbox konsolu PC oyunlarını oynatacak değil, yeni bir cihaz yapıyoruz PC ama konsol oyunlarını da çalıştıracak deseler daha iyi, yani bildiğin Steam Machine rakibi. Fiyat/performans olmadıkça pek bir esprisi kalmaz.
_____________________________ -
Bomboş bir cihaz daha steam machine ile birlikte unutulup gidecek cihaz geliyor. Hali hazirda PC sahibi olanlar zaten bu cihazlari almayacak konsol desen fiyat yuzunden oda mantiksiz olacak komple sacma bir urun. PS tekel olacak bu Microsoft ve beceriksiz departmani yüzünden.
_____________________________ PS5-Xbox Series X
PSN:yuzi_TR / XboxLive:yuziTR -
Rakibi PC ye oyun çıkartmamaya hazırlanırken bunlarda tam tersi her oyun PC ye çıkartmaya devam edecek. Sonrada xbox satmıyor derler. Nasıl satsın ki? Ayrıca aşağıdaki haberi okuyunca kan beynime sıçradı. Microsoft elden gidiyor haberimiz yok.
x (formerly twitter)
InevitableSouth (@InevitableSouth) on Xhttps://x.com/i/status/2029605810511200734
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The first player in Türkiye to reach 2 million Xbox gamerscore.
-
-
Özel oyun kavramını tamamen bitirdi Xbox
Steam oyunları oynanabilecek bir platformda insanlar Xbox Store'u niye kullansın soru işareti? Nasıl olacak bilemedim. Xbox oyunları zaten PC'ye de çıkıyor. Steam kullanabilmek ne alaka çözemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Mart 2026; 10:53:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelsin gelsin
cs ye geri başlamak için alırım
Xbox mağaza ve Epic store için girişimler olduğu doğrulandı ama steam için sanırım net bir doğrulama yok. Tahmin ediliyor ama net açıklama gelirse hoş olur. Ben konsolcuyum ve pc kullanmak oyunların genelinde grafiksel avantaj sağlasada genel olarak çok sevmiyorum. Kasa toplama ve ekstra pc külfetinden kurtarması iyi olacak.quote:
Orijinalden alıntı: ShinQdagelsin gelsin
cs ye geri başlamak için alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
|
playstation fanboyu neden yeni xbox'ın konusunu açıyor ve kimse yazmamasına rağmen diretiyor konular birleştirilsin benim umrumda değil konu sahipliği xbox fanı birinde olup güncel tutması yeter |
|
Gears konusunda da Ps fanı bir arkadaş önce ben açtım diye itiraz etmişti, admin onun konusunu açık bıraktı, o da bilinçli bir şekilde konuya en ufak bir katkı ve mesaj atmadan ölüp gitmesini sağladı sağolsun. Aynısı burada da olmasın, çocuk gibi önce ben açtım muhabbetinin anlamı yok, henüz duyrulmamış birşeyin konusunu açsan ne açmasan ne. Bende gideyim Ps 6-7-8 konuları açıp şimdiden kapatayım o zaman. |
|
4 hafta önce ana konusu açılmış. Konu kilitlidir. |
|
Bu yeni cikacaklari cihaz herkesin anlayabilecegi uzere bir PC. 10. nesilde bir Xbox konsolu olmayacak. Xbox "konsollari" Xbox Series X ile sona erdi. Basarisizliga mahkum bir cihaz. PC isteyen zaten PC alir. Steam Machine ile birlikte kim ilk 5 milyon satisa ulasacak diye yarisirlar onumuzdeki 3 sene. Xbox'in hardware departmaninin da kapanisi olur. |
|
Beyler her ne kadar burada ki Xbox'ci arkadaşları sevip saysam da şunu söylemeliyim. Öteki Next Gen Xbox konusu bu konudan daha önce açılmış. Burada yazarak diğer arkadaşa biraz ayıp ediyoruz gibi hissediyorum.
Bu konuların birleştirilmesi gerekmiyor mu ? Neden iki konumuz var? |
|
Highguard denen oyun bunun yüzünden patladı bu kadar reklam etmeseydi, insanlarla inatlaşmasaydı belki oyun kapanmayacaktı. Böyle bir mikrop işte. |
|
Admin diğer fake konuyu uçurur musun ? @Nat Alianovna |
|
+1 Diğer çöp konuyu açanı zerre kadar sevmem acil konu |
|
Rezil herif. |
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox series s alınır mı
- xbox ssd
- en iyi oyuncu kulaklığı
- en çok satan oyunlar
- tomb raider yeni oyun
- xbox series x ne zaman çıktı
- unreal engine 6
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler