|
Merhaba, ilk aracım olacak. Bütçem max 1.5 milyon TL. Şu aralar yıl sonu dönemindeyiz kampanyalar var diye sıfır araç düşünüyorum. Renault Clio 1.0 Techno Esprit Alpine ve Volkswagen T-Cross 1.0 Life arasında kararsız kaldım. Bir de Opel Mokka'yı düşündüm ama güvenlik skorları ve tavan boyası problemleri yüzünden 3. sıraya koyuyorum. Kullananlar hangisini önerir? Renault Clio artıları ve eksileri: + yaklaşık 150 bin TL daha ucuz + içi Volkswagen modellerine göre daha teknolojik + dışı çok yakışıklı + güvenlik anlamında kendini çok geliştirmiş, NCAP testlerinde T-Cross ile denk gibiler + ihtiyaç durumunda bakımları daha uygun fiyatlı, yedek parça bulması çok kolay + satmak istesem hızlıca alıcı bulabilirim - binek araç, şu aralar binek araçları trafikte SUV'lerin çok sıkıştırdığını görüyorum - satılmaya hızlı satılır ama ikinci elde çok değer kaybediyor - ABS çok hızlı devreye giriyor ve araç kayıyor diye okudum, böyle bir şey yaşayan var mı? Volkswagen T-Cross artıları ve eksileri: + SUV araç + şu an kampanyalı fiyatı bir SUV'ye göre uygun (1360-1380 aralığında fiyatlar alıyorum) + güvenlik anlamında Volkswagen kendini kanıtlamış bir marka + ikinci el fiyatları şu an bile yükseklerde, daha az değer kaybı yaşayacağım diye düşünüyorum - kampanyalı fiyat için renk seçenekleri çok sınırlı, beyazı gerçekten çirkin ve hantal duruyor. - bakımları daha pahalı - DSG şanzıman - yeni bir model olduğu için henüz bir Polo, bir Golf kadar kendini kanıtlayamamış durumda, alsam elimde patlar mı? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.