Corolla vs egea cross
-
-
egea
-
Neden sizce?
-
toyota nın ses yalıtımı kötü . bazı corollalarda çarpışmada hava yastığı açmama sorunu var. bunu kazadan önce de bilemiyorsun. ben facebook gruplarında 1 yıldır takılıyorum .sırf bu sebepten eledim aracı . şimdi tucson ,xceed ve egea arasındayım. tucson iyi aslında kafama yattı gibi ama 2+1 ev mi alsan o paraya diye aklıma geliyor sonuçt araba durdukça eskiyor ama ev öyle değil. herkesinkafası farklı işte. konu dağıldı biraz.
-
Geçen hafta 5 araba ile gelmiştin 2ye mi düşürdün başka konu açıp başka araba ekleyecek misin
Ona göre yorum atalım
-
2'ye düştüm işte daha ne yapayım 😀
-
Bu ikisi arada kalacak araçlar değiller ki
Çok km yapıyorsan cross az yapıyorsan Corolla
Daha üst segment yol tutuşu daha iyi araç alayım dersen Corolla
Yerden yüksek araç alayım yollar kötü dersen cross
-
Hocam Egea çok güzel araç, birçok kişi tarafından da beğeniliyor fakat bu fiyatların arabası değil. Güzel dedikçe fiyatlar şişti. İçi ağır plastik kokan bir araba, petrolün en alt çıktılarıyla üretilmiş bu araba nasıl bu fiyatlara geldi anlamıyorum.
Hacmi sizi kurtaracaksa 1.5 hdi, tam otomatik 308'lere de bakmanızı tavsiye ederim. Aisin şanzıman ile geliyorlar, motorun kendisi de verimli ve sorunsuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X