|
Fiat Egea Cross'a yeni standart özellik: Traction+
-
-
Buna SUV diyorlarsa Kartal'da SUV..
-
Bu peugeot 3008 e uyguladıkları sistemin bir benzeri.Patinajı daha seçici hale getiriyor.Uygun lastik olmaz ise yine işe yaramaz.Hani geyik testinde pug 3008 harika sonuçlar alıyor ancak arkadaşlar bakıyormu üzerindeki lastik PİLOT Sport 4.Tr deki satılan araçlarda conti cross contact a/t lastikler var.A/T lastiklerin asfalt performansının ne kadar sınırlı olduğu ortada.
Egea cross aslında ticari bir başarı.Product differentationa benzer bir yol izleyerek hb kasayı tamamen farklı bir algı objesi haline getirmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 31 Temmuz 2024; 14:28:1 > -
Suv değil cross diye geçiyor bu segment. Yaris e bile cross yaptılar 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cross wagon dedikleri modeli bayiye soruyorum yok diyoe elimizde gelicekmi belli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiat'ın a segment aracı panda'nin bile cross versiyonunu çıkardılar
Heh bununla altın semeri vurmuş oldular...
-
Arabaya bak egea, bu topraklarda üretilsin.. ama bu milletin evlatları, bu araca ihracat edilen bütün ülkelerden daha pahalıya binsin. Cidden çok ilginç...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😀 katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu araca kamyonet desinler bu halk yer.
-
Her şey tamdı ya bunda bir bu özellik eksikti. (Euroncap 3 yıldız)
Bu özellik zaten doblo trekking'lerde vardı.
Egea cross'a eklemek daha yeni akıllarına gelmiş.
fiat pazarlama ekibi işini yapmış
arkalarına yaslanıp bunu kutlayabilir
+6-12 maaş arası prim alabilirler...
başlığı görünce dedim 4x4 geliyor galiba..
4 mevsim lastik çak üzerine akıllı patinaj sistemi getirdik de ve pazarla
bunlar otomotiv sektörünün dehası
beni anlamadın ya...ben ona yanıyorum...
-
Vergilerden dolayı maalesef. %80 ötv ve %20 kdv var bu arabada.
5000 devir çevirmeden gitmeyen 1.4 atmosferik motora çekiş kontrolü koysan ne olur asıl odaklanmaları gereken konu harici her şeye odaklanıyorlar.
-
bosch esp sistemi sağolsun adamlar ince ayar çekmiş
-
Egea Cross’un 2016 modeli Euro Ncap güvenlik testinden 4 yıldız almış. 2024 modeli GSR2 standartlarıyla beraber daha yüksek puan alacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Standart donanımda 3, en full pakette 4 yıldızmış. Yani çarpışma önleme, şerit takip dahil olunca bu puan. Aracın kendi gövdesi çok iyi değil demek oluyor aslında bakarsan. Özellikler olmasa vay haline. 5 yıldız olarak gördüğümüz C segment corolla ve megane gibi araçlar en boş paket dahil olmak üzere 5 yıldız alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 30 Temmuz 2024; 15:10:41 >
Sene olmuş 2024 eskinin full paketi şimdinin easy’sinde bile var GS2 sayesinde. Öyle atla deve kadar ayrım yok. Bilgilerinizi güncelleyin. Eskide yaşayıp eski bilgilerle yeni insanların zihnini meşgul etmeyin.
Şaka gibi adama bak, gerçekleri yüzüne vurunca engel atmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Buna SUV diyorlarsa Kartal'da SUV..
|
Bu peugeot 3008 e uyguladıkları sistemin bir benzeri.Patinajı daha seçici hale getiriyor.Uygun lastik olmaz ise yine işe yaramaz.Hani geyik testinde pug 3008 harika sonuçlar alıyor ancak arkadaşlar bakıyormu üzerindeki lastik PİLOT Sport 4.Tr deki satılan araçlarda conti cross contact a/t lastikler var.A/T lastiklerin asfalt performansının ne kadar sınırlı olduğu ortada. Egea cross aslında ticari bir başarı.Product differentationa benzer bir yol izleyerek hb kasayı tamamen farklı bir algı objesi haline getirmiştir. |
Benzer içerikler
- instagram keşfet sıfırlama
- instagram keşfete düşme
- iphone film izleme programı ücretsiz
- x beğenileri gizleme
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X