Programı bir parça denedim. Önce kayıt oluyorsunuz. Sonra ücretsiz ve ücretli iki çeşit plan var. Ücretsizi denedim biraz. Fena değil, muhtemelen Mort'dan daha hızlı ve stabil. Ama muhtelif yerlerde biraz rahatsız edici parça parça dokular çıkıyor ekranda. Belki altyazının olduğu yeri işaretlemek daha iyi olabilir. Çevrimiçi çeviri daha hızlı, her nedense çevrimdışı çeviri dosya indirmesine ve sistemim çok güçlü olmasına rağmen çeviriler çok geç çıkıyor ekrana, kullanılabilecek gibi değil. Deepl vb. alternatifler ücretli versiyonda. Ücretsiz versiyonu denemek ve ince ayarlarla kullanımı iyileştirmek gerekebilir. Ama Mort gibi başlat/duraklat düğmesi göremedim. Otomatik düğmesine tıklayınca duruyor ama tekrar başlaması için programı kapatıp tekrar taranacak bölgeyi seçmek gerekiyor, bu can sıkıcı ama belki çözümü vardır, böyle olması mantıksız. Aslında memnun kalınsa ücretleri çok yüksek sayılmaz. Hatta tek seferde ödeme yapıp ömür boyu kullanım hakkı da edinilebilir ama şimdilik bir denemek lazım ne kadar iyi diye. Fakat gördüğüm kadarıyla çok pürüzsüz ve mükemmel, sorunsuz durmuyor ilk izlenim açısından. Arayüz Türkçe sadece, yardım ve SSS kısmı İngilizce. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 24 Ocak 2025; 20:28:50 > |