SÜPER CAN 1 problem?
Ne zamandır oynamak istediğim oyun bir ara kapatmışlardı sonra geri açtılar ama benim laptop özellikleri çok iyi gibi Monster Abra A5 Rtx 3050 16 GB ram Windows 10 ama oyun exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum...
sorunun çözümü bilen var mıdır fix dahi bilen var mıdır?... saygılarımla...
türkçe yama hangi program kullanıyorsunuz?
Türkçe yama için hangi program kullanıyorsunuz bundan bir zamanlar çizgiroman çevirmeyle uğraştım yaptım italyanca ve boşnakça filan yandex çeviri ile ayarladım... hatta kapak resimleri bile yaptım bilenlere sorabilirsiniz...
hangi program ile kullanıyorsunuz?...
oyunlara türkçe yama yapmak bayadır ilgi alanım...
Red Dead Revolver türkçe yama isteği
Red Dead serisi bilen vardır ama bu oyun ilk oyunu değerini bilinmeyen bir oyun PS2 türkçe yama yapabilir misiniz? çok makbule geçer Red Dead Revolver türkçe yama acaba yapabilir misiniz? yani değerini bilinmeyen oyun....
devil may cry HD collection ps3 türkçe yama
arşivinizde devil may cry HD collection Ps3 türkçe yama var mıdır?...
ps2 türkçe yama nasıl kuracam ?
ps2 türkçe yama yapmak istiyorum discord sitesinde ps2 kendi discord sitesi doğru dürüst anlatmıyorlar umdgen bile açılmıyor çözemedim please?
ilk defa ps2 ye türkçe yama kuracam... please
medal of honor warfighter türkçe yama sorunu...
oyunu kurdum yamayı da kurarken siyah ekran hatası alıyorum çözümü bilen var mıdır? ama sorunu çözemedim bir türlü...
Yakuza 3,4,5,6,7 çevirisi yok gibi kimse ilgilenmiyor keşke çeviren biri çıksa biri yapıyordu onu bıraktı keşke çeviren çıksa da oynasak...
call of duty (2019-2022) çıkan oyunlar kırılır mı?
Son dönemlerde aşırı zamlardan dolayı ne zaman kırılır herkes diyor ki online olduğu için kırılmaz diyorlar ne olacak eskiden her sene call of duty çıkan oyunları oynardık...
ne olacak bu oyunun akıbeti...
bende merak ediyorum...
GOD OF WAR 1 ve 2 ps3 türkçe yama
God Of War 1 ve 2 (collection) Ps3 özel çıkmış onun türkçe yaması nasıl bulabilirm her sitelere bakıyorum PS2 ve PS4 sürüme çevrilmiş god of war 1 ve 2 yani collection türkçe yama var mı bulamadım her sitelere baktım yok... please :(
call of duty black ops 2 ses sorunu
call of duty black ops 2 ses sorunu çözemedim directx yüklerken directx error log windows 10 hatası arıyorum çözüm öyle gösteriyor call of duty black ops 2 ses sorunu var çözüm directx 2010 yükle diyorlar ama directx error log windows 10 benim laptop monster abra a5 rtx 3050 windows 10 directx12 yüklü ama ben anlayamadım sorunu... please

Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.581)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun