eski bir tank oyunu...
güzel bir oyundu ama eskiden oynuyordum ama Win 10 sürümde açamıyorum sorun ne çözemedim...
Shade wrath of angels türkçe yama isteği
Aranızda Luna Translator bilen var mı?
Luna Translator bilen varmı ? belki Mort çeviriden iyi diyorlar yakuza 4,5 i sorunsuz çeviriyor diyorlar ama bir türlü çözemedim...?

herkese selamlar ben oyunlara yama yapmak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum ama bu konuda bilen varsa bana özelden yazabilir mi?
APİ bilen var mı ? kaç kere denedim anlamadım... bakınız ben çizgi roman çevirdim.. valla bilen varsa bakın denemek istiyorum.... herkes gemini veye yapay zeka ile yapanlar var yardımcı olabilecek kişiler var mı
Devil May Cry dmc ve just cause 2 türkçe yamaları kuramadım 15 saniye bekle diyor ama tık ilerlemiyor geri ... bunu çözemedim?
Gta eksik yamalar isteği
God Of war 2 PS2 türkçe yaması var mı?
bir sitede vardı orda link silinmiş.. elinizde var mı? çok acil lazım
Sirius çeviri güvenilir mi?
Terrorist Takedown ve battlestrike eski oyunları, ve eski oyunlar...
Terrrorist Takedown eski oyunu ve Battlestrike eski oyunları açamadım eski Windows oyunlarda açıyordu anlamadım oyun... oyun açılınca oyundan atıyor yok uyumluluk yapayım dedim olmuyor... sanki bir yerde hata mı yapıyorum WİN 10 da açmıyor çözemedim inat yapıyor...
birde aranızda Disney’s Donald Duck – Quack Attack oyunu açamadım ... o sıkıntı yapıyor...
birde Sinbad eski oyunu onuda açamadım... birde hellcarreir 2000 oyunu açamadım... Battle Tanks 2 oyunuda açamadım... yok bazen şöyle diyor video memory acced yok bazen sekme açmıyor ama terrorist takedown oyunu açınca başlangıç ekranından loading oyundan sonra oyundan atıyor.. aranızda bu oyunları oynayan var mı?
EA play ortak hesap ile ilgili..
Battlefield 6 ortak hesap almıştım ama kayıtlı yerden başlamıyor... yani steam gibi cloud özelliği kapatma özelliği var mıdır... EA play için....
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 190
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.700)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0