Switch 2 emulator ne alemde?
switch 2 emulator son durum nedir? bilen var mı?
Shadps4 ile ilgili bir sorum var
son dönemlerde baya ilerleme kaydetti,infamous secon son ve infamous first light çalıştıran var mı birde god of war 3 remastered
killzone shadow fall,the order 1886 çalışıyor mu son durum nedir... yani ps4 emulator diyorum...
başka oyunlar çalışıyor mu?
cheatglobal güvenilir mi?
bu site güvenilir mi yama indirecem de ... dublaj yaması?
eski bir tank oyunu...
güzel bir oyundu ama eskiden oynuyordum ama Win 10 sürümde açamıyorum sorun ne çözemedim...
Shade wrath of angels türkçe yama isteği
Aranızda Luna Translator bilen var mı?
türkçe yama nasıl yaparım yapay zeka ile... denemek isterim
herkese selamlar ben oyunlara yama yapmak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum ama bu konuda bilen varsa bana özelden yazabilir mi?
APİ bilen var mı ? kaç kere denedim anlamadım... bakınız ben çizgi roman çevirdim.. valla bilen varsa bakın denemek istiyorum.... herkes gemini veye yapay zeka ile yapanlar var yardımcı olabilecek kişiler var mı
Just cause 2,Devil May Cry dmc yamaları kuramama sorunu?
Devil May Cry dmc ve just cause 2 türkçe yamaları kuramadım 15 saniye bekle diyor ama tık ilerlemiyor geri ... bunu çözemedim?
Gta eksik yamalar isteği
Gta Forelli redemption,ta Sindacco Chronicles,Gta Advance 3D... bunların yamaları var mıdır? birde gta 1 ve 2 3d modu varsa onların yamaları var mıdır,gta London 3D modları olan yamaları var mıdır sence? yani Malum Gta 6 çıktı çıkacak o yüzden sordum
God Of war 2 PS2 türkçe yaması var mı?
bir sitede vardı orda link silinmiş.. elinizde var mı? çok acil lazım
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.608)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0