Beyaz olanlar dijital sürüm hocam, siyahlar da cd ile oyun oynama şansınız var. En bariz fark budur herhalde. Benim tercihim beyaz yerine, temiz bir siyah x olurdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4184. sayfa)

-
-
Beyler Cronos sıkıntılı biraz, gerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cronos için pc'den ön sipariş vermiştim. ama kartım kapalı olduğu için, ödeme reddedilmiş uyarısı aldım. şimdi eski fiyattan alamıyorum oyunu. :) bunun için yapmam gereken bir yol var mı?
-
Sipariş iptal olmuş maalesef. Sadece yeni zamlı fiyattan alabilirsiniz artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mümkün değil.
-
-
Değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cronos u oynayan var mı? Nasıl ?
-
Peki
Kamuflaj desenleri oldum olası hiçbir şeyde sevemedim.
-
Kötü askerlik hatıralarınız mı var acaba 🤔...
Şunun üzerine kumanda yapamazlar daha...
-
Yok zamanında 12 ay yatarak yaptım ama kamuflaj olayı bana çocukça geliyor. Desenli şeyler biraz genç arkadaşların kullanacağı şey bana düz siyah en güzeli geliyor. Yaşlandık herhalde :)
-
-
Zevk meselesi tabi ama altın rengi kadar itici bir renk yok bence.
Oyunlara özel çıkan sürümler çok güzel oluyor, onları da ülkemizde bulmak zor yada çok pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her seferinde sadece birkaç yıl öncesine bakıp "vaay anasını laaa.." demediğimiz günler gelecek mi acaba . !?
-
Maalesef..
-
Daha drift sorununu halledemediler. Şekille maalesef kalite olmuyor. En azından bir Hall efect gibi blr özelliğe geçseler de oyuncular rahat etse
Silksong 56 lira alın aldırın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X