Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: rockNblack
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.737
Cevap
833
Favori
4.275.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41834184418541864187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene haber vardı yan sanayi kollar çalışmayacak diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten gamepassin büyük bir nimet olduğunu düşünüyorum bağımsız yapımları deneyim etmek o kadar güzel ki xboxi aldığım günden beridir hatri sayılır şekilde bağımsız oyun bitirdim hepsi de birbirinden kaliteli idi.

Şu sıra stiil wakes the deep, as dusk falls ve jusant oynuyorum bitmek üzereler o kadar farklı tecrübe sunuyorlar ki kafamızı popüler kültürden kaldırirsak eğer ne denli cevherlerin var olduğunu görebiliyoruz işte bunu bağımsız yapımcılar yapıyor

Son olarak gözüme takılan bir oyun vardı ismi cocoon 3 saatlik bir oyun ve yaratıcılik da zirve yapmış adamlar bu yüzden mutlaka ama mutlaka indie oyunlara göz atın harika oyunlar olduğunu göreceksiniz.

• bu aralar Splinter Cell Blacklist oynuyorum. 360 oyunu olmasına rağmen grafikler gayet iyi. özlemişim Sam Fisher'ı. oyun bulamayanlara tavsiye edilir.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Bu tur oyun tavsiyelerinde bulunursaniz sevinirim, bende bu tarz oyunlari seviyorum

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt

Çok sağlam oyundur, Conviction da öyle. Bu tarz oyunlar olmadığı için bugün bile büyük keyifle oynanır grafikleri de çok sırıtmıyor.

online'ı çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: toprak12345

Bu tur oyun tavsiyelerinde bulunursaniz sevinirim, bende bu tarz oyunlari seviyorum
    Tabiki hocam seve seve bu saydığım 4 oyun dışında şunlar da çok güzeldir

The pathless
    Arise simple story
    Journey
    Tunic
    Road 96
    Neon white

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Rain World'ü de bir denemenizi tavsiye ederim. Bugün 1 saat kadar denedim. Sizi içine çeken tuhaf bir büyüsü var. Çok basit görünüyor ama bana kalırsa arkaplanda bir programlama şaheseri barındırıyor. Oynanış çok basit (ve aslında bir o kadar detaylı), animasyonlar hiç uzaktan göründüğü gibi değil. Keşfetme, hayatta kalma, avcı ya da av olma temasıyla başladı ama bakalım nereye doğru gidecek.

Curious Archiveyoutube
    Discover the most complex virtual ecosystem I’ve ever seen in a video game. An exploration of the unexpectedly brilliant worldbuilding of the indie game Rain World. (Part 2: https://youtu.be/f8iJpFFmIN0) --- If I were to tell you ‘Rain World has the most complex ecosystem of any game,’ you might go… ‘What?’ Because Rain World doesn’t seem particularly advanced — it’s a 2D pixel art game where you play as a weird slug, how complicated could its world really be? While there are other games with fancier graphics and denser lore, Rain World’s unique system of procedurally generated animation and complex AI come together to simulate the feeling of a living ecosystem better than (almost) any other game I’ve played. From the lizards, to the scavengers, to the daddy long legs, it’s an incredible feat of worldbuilding. So, for this entry into the archive, we’ll uncover the fascinating intricacies of Rain World’s pixeled biosphere. Now, let’s become part of this virtual food chain… 0:00 Welcome to Rain World 0:54 Animation and AI 2:04 The Outskirts 3:56 Industrial Wastes 5:11 Drainage System 6:24 Garbage Wastes 8:03 The Shoreline 10:20 The Scavengers 12:36 Shaded Citadel 14:14 Five Pebbles 16:06 The Wall 18:16 Farm Arrays 19:57 Void Sea 21:58 Beyond the Light? Copyright Disclaimer: Under section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education, and research. All video/image content is edited under fair use rights for reasons of commentary. I do not own the images, music, or footage used in this video. All rights and credit goes to the original owners. ♫ Music by Karl Casey @ White Bat Audio: Mysterious Green Fluid, Sanity Unravels, Haddonfield Horror, Alone in the Dark, Dusk, The Witch, The Vanishing, Tenebrae, The Guardian ♫ Additional music by Kevin MacLeod (incompetech.com): Beauty Flow Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ #CuriousArchive #Rainworld #Worldbuilding
    https://www.youtube.com/watch?v=GMx8OsTDHfM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Rain World'ü de bir denemenizi tavsiye ederim. Bugün 1 saat kadar denedim. Sizi içine çeken tuhaf bir büyüsü var. Çok basit görünüyor ama bana kalırsa arkaplanda bir programlama şaheseri barındırıyor. Oynanış çok basit (ve aslında bir o kadar detaylı), animasyonlar hiç uzaktan göründüğü gibi değil. Keşfetme, hayatta kalma, avcı ya da av olma temasıyla başladı ama bakalım nereye doğru gidecek.

Curious Archiveyoutube
    Discover the most complex virtual ecosystem I’ve ever seen in a video game. An exploration of the unexpectedly brilliant worldbuilding of the indie game Rain World. (Part 2: https://youtu.be/f8iJpFFmIN0) --- If I were to tell you ‘Rain World has the most complex ecosystem of any game,’ you might go… ‘What?’ Because Rain World doesn’t seem particularly advanced — it’s a 2D pixel art game where you play as a weird slug, how complicated could its world really be? While there are other games with fancier graphics and denser lore, Rain World’s unique system of procedurally generated animation and complex AI come together to simulate the feeling of a living ecosystem better than (almost) any other game I’ve played. From the lizards, to the scavengers, to the daddy long legs, it’s an incredible feat of worldbuilding. So, for this entry into the archive, we’ll uncover the fascinating intricacies of Rain World’s pixeled biosphere. Now, let’s become part of this virtual food chain… 0:00 Welcome to Rain World 0:54 Animation and AI 2:04 The Outskirts 3:56 Industrial Wastes 5:11 Drainage System 6:24 Garbage Wastes 8:03 The Shoreline 10:20 The Scavengers 12:36 Shaded Citadel 14:14 Five Pebbles 16:06 The Wall 18:16 Farm Arrays 19:57 Void Sea 21:58 Beyond the Light? Copyright Disclaimer: Under section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education, and research. All video/image content is edited under fair use rights for reasons of commentary. I do not own the images, music, or footage used in this video. All rights and credit goes to the original owners. ♫ Music by Karl Casey @ White Bat Audio: Mysterious Green Fluid, Sanity Unravels, Haddonfield Horror, Alone in the Dark, Dusk, The Witch, The Vanishing, Tenebrae, The Guardian ♫ Additional music by Kevin MacLeod (incompetech.com): Beauty Flow Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ #CuriousArchive #Rainworld #Worldbuilding
    https://www.youtube.com/watch?v=GMx8OsTDHfM
    Teşekkürler hocam listem de sürekli tavsiye olarak görüyorum bu oyunu en kısa sürede deneyeceğim

Splinter cell blacklist Xbox one x veya series x'te 3600x2160 çözünürlükte çalışıyor.

• legendwarior3 L kullanıcısına yanıt

belli hocam, cam gibi grafikler var. oynanış da baya tatmin edici

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

bilmiyorum denemedim online oynamayı ama co-op iyi sarar

• Dashboard arada cok lagli calisiyor. Hic akici degil. Bir cozumu var mi bunun yoksa sunucu kaynakli mi?

Ayrica gigabit internetim var. Modem dibimde. Diger cihazlar hep wifi'da bile 900 mbit civari aliyor. Xbox 500 civarini gecmiyor bir turlu. Ps5 de 400-500 civari. Ikisi de kablolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 9 Eylül 2025; 13:14:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cronosu dün bıraktım oynamayı. Oyun bana bayağı zor geldi bazı yerlerde sinir krizi geçirecektim artık ki sonra silmek zorunda kaldım   sorun oyunda değil tamamen bende .Keşke oynayabilseydim çünkü gerçekten zevkli ama ben oyunu kaldırabilecek kapasitede değilim demek ki . Bir insan aynı boss da 25 30 kere ölür mü  

• quote:

Orijinalden alıntı: haritaci41

Cronosu dün bıraktım oynamayı. Oyun bana bayağı zor geldi bazı yerlerde sinir krizi geçirecektim artık ki sonra silmek zorunda kaldım   sorun oyunda değil tamamen bende .Keşke oynayabilseydim çünkü gerçekten zevkli ama ben oyunu kaldırabilecek kapasitede değilim demek ki . Bir insan aynı boss da 25 30 kere ölür mü  

Dövüş sistemi iyi başladı, kötü devam etti. Yaratıkların karşısında kütük gibi kalıyorsunuz. Uzaktaki bir kayıt noktasından başlayıp aynı mermileri tekrar tekrar toplayarak 3-4 yaratığı alt etmeye çalışmak oyunun temposunu çok fazla düşürüyor. Bu konuda Steam'de bazı başlıklar açılmış. Oyun yapımcıları da bunu bir "challange" olarak görüp oynamalısınız demişler.

Ortam atmosferi, grafik, ses vs oldukça yeterli ama dövüş sistemine daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum. Belki birkaç upgrade yaptıktan sonra biraz daha rahatlar ve akıcı olur. Ben de 1-2 saat daha oynayıp karar vereceğim :)

• Cronosssssss ...   

• Kütüklük ve ani fps düşmesi haricinde beni sardı. Tabi kulaklıksız:) biraz sabır gerekiyor. Kütük hareketler üzerindeki kostümün ağırlığını gerçekçi aktaralım çabasından sanırım. Ben de soulslike'ları beceremiyorum ama Cronos iyi.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Demek ki yanlız değilmişim sadece beceriksizlik değilmiş kendimi 2 gündür çok kötü hissediyordum bu konuda   Dediğiniz gibi vuruş hissiyatı bir garip yakın dövüş kısmıda tuhaf geldi bana. Atmsosfer müthiş ona hiç lafım yok uzaktan gelen bağartılar falan tırsıyor insan gece karanlıkta oynarken ama işte gerisi yine de oyuna vermemek lazım benim de beceriksizliğim var . Ama şu durumda bu oyuna devam edemem yoksa sinir hastası olurum :)

Bu arada oyunda en sinir olduğum hatta nefret deresesine geldğim konu da kayıt noktası mevsuzu gerçekten o kısım tamamen bana göre fiyasko.

• Arkadaşlar aynı anda 3-4 oyun mu oynuyorsunuz? Ben tek oyundan ilerliyorumda her sefer, merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 41834184418541864187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.