İşten çıkmıştım yoldaydım. Şimdi gördüm fiyatı hemen alayım dedim fiyat değişti tam alacağım zaman çok üzüldüm buna... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İşten çıkmıştım yoldaydım. Şimdi gördüm fiyatı hemen alayım dedim fiyat değişti tam alacağım zaman çok üzüldüm buna... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lafın gelişiydi o hocam ya 😁 Ama Evet o konuda haklısınız demek ki aniden gün içinde hatta bir iki saat içinde fiyatı değiştirebiliyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 4 Eylül 2025; 21:0:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam Şimdi gördüm normalde 50 liraya alacaktım çok oynadığım bir oyun değil zaten hatta belki oynamazdım bile :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
X'te Cronos denedim, sadece ilk 1 saatini oynadım. Oyun harika başladı. Resident evil + Dead Space tadında enfes bir oyun bizi bekliyor gibi görünüyor. Sadece HDR kalibrasyonunda bir sorun var gibi, karanlıklar gamma basmışlar gibi soluk siyah görünüyor ama benim tv + oyun ayarları da doğru olmayabilir, tekrar bakacağım. Kulaklık, yüksek ses ile oyuna kendinizi verip muhakkak deneyin derim. |