Evet kesinlikle öyle gerçeğe yakın yapmaya çalışmışlar o kısmı. Elbise varken bende rahat edemem mesela o halde o teçhizat ile :) Ama bana gitmedi maalesef oyun. Türkçe diye 3 4 gündür şans vermeye çalışıyorum ama bir insan 15 20 kere yanı yerde ölür mü arkadaş ilk kez böyle bir şey yaşadım :) oyun bayağı zor ve düşmanlar ciddi anlamda çok kuvvetli + mermi olayı falan tamam anladık kısıtlı kullanacaksın da abi 4 5 kere kafaya sıkıyorum yine ölmüyor bazen |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4187. sayfa)

-
-
Benim sabit 5 oyunum var Forza , FC 25 , Riders Republic , Steep X ,Topspin 2k25 ( Bunlar ilerlemeli ve süresi çok uzun oyunlar olduğu için konsolda devamlı kalıyor ve haftanın illa 2 3 günü bir ikisini kesin 3 4 saat oynuyorum belki daha fazla ) . . Ekstra olarak Bunların haricinde konsolda Cronos gibi vs 10 15 saatte bitirebileceğim herhangi bir oyunu yüklüyorum bitince siliyorum . Benim yöntemim bu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 9 Eylül 2025; 14:50:13 > -
Merhabalar, kendi kullandığınız ucuz yollu tornavida seti ve macun öneriniz var mıdır? Hem oyun kolunda parça değiştirmek hem de xbox'ın içini açarak tozları temizlemek ve macun değiştirmek için. Varsa başka önerilerinizi de alabilirim.
-
Anladım, çok oyun olduğu için ben bitire bitire devam etmeyi tercih ediyorum. Böylece hem mevcut oyundaki el alışkanlıklarımda kaybolmuyor. 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde bir nevi sizin gibi aslında farkı yok. Örnek Forza veya fifa dediğimiz oyun oynaya oynaya bitmiyor devamlı da bu oyunlar arka arkaya sıkıyor :)
-
Game Pass'in göz boyamak dışında hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum.
37milyon aktif Gamepass kullanıcısı hiç anlamıyor bu işten. Hepsinin gözü boyalı
-
Ad populum
Day one olarak eklenen oyunlar olmasa sizin gibi düşünebilirdim ama bu durumda katılamayacağım. Son 3 oyunumu (Wuchang, 33 expedition ve Hollow Knight) gamepass sayesinde çok çok az bir ücret ödeyerek oynamış oldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de xCloud ve Rewards gibi güzelliklerden faydalanamadığımız için, herkesi öyle zannedip tüm dünyadaki oyuncuları koyun olarak nitelendirmek mantıksız. Hatta saçmalık. Adamlar 1 ay rewards puanı biriktirip 1 ay gamepass ultimate alabiliyor mesela. Cebinden para bile çıkmıyor. xCloud ile istediği yerde oyununu oynayabiliyor. Oyunların Day one olarak eklenmesi de pastanın üstündeki çilek. Zaten COD serisi bedava. EA play oyunları dahil. Daha ne olacak ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Eylül 2025; 22:16:23 > -
Olaya şirket penceresinden bakmak lazım , bizim ülkemizde ekonomi rezalet , çok büyük yatırım yapsa yarın saçma bir şey bulunup kapatılma engellenme riskin var, bölgesel fiyatlandırma yapıyorsun Rusu bilmenesi bir şekilde alıp sömürüyor. Ülke genelinde internet hızı ve stabilitesi rezalet, belli başlı yerler dışında kimsede yüksek hızlı ve stabil internet yok.
Şimdi kendini bu firmanın yerine koy bence sen komple yok sayar daha çok para kazanacağın yerlere yatırım yaparsın. Ha ne zaman adam gibi ülken belirli standartlara kavuşur belirli altyapılar kurulur ondan sonra kısıtlanırsan konuşursun. Hani görende yaşadığın ülke muasır medeniyetler seviyesine gelmiş hiç bir sorunu yok ta sanki MS gıcıklığına böyle kısıtlıyor sanar komik dışarıdan bakanlar için gerçekten.
-
Siz yazdığımı tersten anlamışsınız. Ben Microsoft'u eleştirmedim. Buraya gelip neyin ne olduğunu bilmeden yalnızca ülkede gördüğü ile tümevarım yapan ve 37milyon kullanıcıyı koyun olarak nitelendiren üyeye cevap verdim.
-
Noldu VS de aradığını bulamadın buraya mı sallıyim dedin birazda.
Ben o arkadaşın oyunlarla uzaktan yakından bi alakası olmadığını düşünmediğim için yorum yazma gereği bile görmedim. Mevcut şartlarda gamepass i olup kütüphanesinde kendine uyacak 1 tane bile oyun bulamayan kimse video oyunları oynamıyordur zaten =)
-
O şahsı bloklayın kurtulun, şiddetle tavsiye edilir.
-
Bloklayan insanların ortak özelliği kendi yankı odaları haricinde karşıt görüşlere tahammül edememeleridir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X