Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tayaydin , Inferioress
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.646
Cevap
833
Favori
4.262.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 41794180418141824183
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet benim hesabımda da demin puanlar ile 50 gift card almak istedim maalesef hesabınız geçiçi olarak askıya alındı diyip döünştürmüyor puanları gift karta... İşin garibi puan toplamaya devam edebiliyorum Pc ve Mobil Bing de.. Yazdım bakalım dönecekler mi.. Aslında yukarıda dediğim gibi arama işini gün içine yarım saat aralıklar ile bazen 3 bazen 4 arama yaparak akşam 7 8 e kadar bitiriyorum 1 - 2 aydır hep böyle yaptım niye böyle oldu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 29 Ağustos 2025; 11:51:37 >
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt

Kendinizi güzel ifşa etmişsiniz, tebrikler. "Kuralları ihlal ederek puan topluyorum ama siz yine de hesabı kontrol edin" diyerek rewards hesabınızı komple kapatmalarına sebep olabilirsiniz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Valla bunu hiç düşünmedim hocam ya cidden. neyse bunla ilgili pek bir şey yazmamak en güzeli galiba bıurada..  

• Samsung tv için xcloud yükleyebilen var mı arkadaşlar? Konsol yok bende bir denemek istiyorum ama harici bir cihaz kullanmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Eğer oyun bölümü içinde görmüyorsanız bölge kısıtlaması sebebiyle olabilir. Router üzerinden VPN bağlantısı yapıp televizyonu bu bağlantı ile kullanırsanız muhtemelen (Tv ayarlarıdan Türkiye yerine VPN ülkesi seçilerek) kullanılabilir. Alternatif olarak tarayıcıdan girmeyi deneyebilirsiniz.

VPN ile uğraşamam diyorsanız Android, ios ve LG TV için ücretsiz "better xcloud" yada tüm platformlarda ücretli XBplay ile deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 29 Ağustos 2025; 15:56:18 >
  • 
Sayfa: önceki 41794180418141824183
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.