hocam o 100k para bana milyarlar kazandırabilir belki milyarlar kaybettirebilir. Riske girmek istiyorum açıkcası bu zamana kadar risk sayesinde kazandım |
Shiba Coin hayatımı değiştirdi(The Shiba Returns-Rises) (2. sayfa)

-
-
coinin sayısı belli çıkıp çıkamayacağı rakam belli. belli bir likiditeyi geçmesi zor şu anda 50 milyar dolar civarlarında hacmi var. bence geçip geçemeyeceği hacme göre coinden çıkıcağın noktayı belirle. geminin batmasını bekleme dump gelince çok üzülürsün. yeni shibalara bakmak daha mantıklı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0,00000015 ken almamıştım 400 katına çıkmış vay be
Paranı ufakta olsa çekebildin mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artacağına inandıgım bi coin daha var ama onuda almayacam
1 lirasına dokunmadım hocam duruyor aynen
-
ney söyle de bilek knk
-
en azından 1 sıfır atması gerekiyor hocam tehlikeli konuma gelebilmesi için şuan insanlar daha yeni yeni başlamışken bu kadar çabuk pes edemezler bence YTD
-
@mrslimshady_reloaded kanka sen shibayı kötülemiştin dimi :D
-
Çıktığı gibi aldığım coindir kendileri dikkat et kazanma hırsının sonu yok daha artacak diye düşünüyor olabilirsin ama 3 günde 20bin lirayı bulamama ihtimalinde var unutma tadında bırak.
-
Hocam en az 150 çek ytd
haha
-
olm o kadar parayı nasıl çekcen banka bloke koymaz mi
Ohaaa helal bro yilda kac kisi ne is yapip 180k kazanabiliyor ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumar diyemezsin buna çok saçma
Örnek veriyorum basitce
Gram altın aldım x tarihinde 500tl ye
aradan biraz zaman geçti altın düştü bende x sebepten sattım altını 430tl ye
şans ya o günde sen gidip gram altın aldın 430tl den
aradan birkaç gün geçti altın yükseldi sende kaar ettim diyerek geri sattın 500tl ye
senin hesabına göre buda kumar ve kazancın olan 70tl benim kaybettigim para yani haram yiyorsun bence haram yeme iban vereyim gönder 70 tl mi :D
-
3 ay önce telegram grubumda, sesli sohbetlerde 6,5'dan almayanı dövüyordum. Mevcut durumundan, ileri durumuna kadar her şeyini yorumladım. Nokta atışı ile ve diğer coinleri.
-
350 noktasındayken aldım ben de 300 liralık falan, 10 bin tl olmuştu en son 2025 e kadar hodl olduğum için artık bakmıyorum.
Birçok kişi bu coin için saçmalık vs falan diyor bir insana bir şey saçma geliyorsa o konuda o kadar tepki vermezsin, 40x yakaladım bir ara nerseyse adam hala bu konuya gelmiş shibanın silineceğini, bir shşt coin ve scam olduğunu ima ediyor, böyle insanlara gerçekten çok üzülüyorum sürekli ağlayan bir bebeğe benziyorlar.
Eskiden günlük yakımları çok azken şu an daha da artmış durumda, bitcoin ve etherium da gün geçtikçe kendini geliştiriyor ve 2025 yılına kadar bu kriptopara muhabbetleri ve yatırımları daha da artacak ve shiba da bu pastadan yerini alacak.
Yatırım tavsiyesi değildir !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 31 Ekim 2021; 5:32:38 >
Arttıkça kademeli çekim yap sonra boşa düşme anaparanı al gerisi ile devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sakin araba falan alip parani carcur etme, yatirima devam et. 200bin tl suan hicbir sey degil. eline yatirim yapmaya degecek miktarda bir para gecmis, bosa harcama sakin cok pisman olursun.
-
genelde bu konuların devamı battım oluyor da. umarım olmaaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X