Şimdi Ara

SEYİR HALİNDE AMPÜL PATLARSA NE YAPILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KISA UZUN BİR YANAN FARLARIN AMPÜLLERİ ŞEHİRLER ARASI YOLDA BİR GECE ANSIZIN GİDERKEN PATLARSA NE YAPILIR? HEP DÜŞÜNÜRÜM NE OLACAĞINI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 30 Kasım 2017; 20:1:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Torpioda her daim yedek ampul var. Bir tanesi patlayınca ikisini bir değiştiriyorum. Çıkan sağlam ampul yedek oluyor. Şu anda 2 tane yedek var.

Ikisini birden yenileriyle değiştirmek iyi bir fikir değil,ömürleri dolduğunda biribirlerine yakın bir aralıkla sönerler ve en azından bir adet yedekte yoksa ve dağ başı bir yerde ise zor durumda kalabilir insan.
  • Ne olacakki ? Benzinlikten bir far alip takarsin devam edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torpioda her daim yedek ampul var. Bir tanesi patlayınca ikisini bir değiştiriyorum. Çıkan sağlam ampul yedek oluyor. Şu anda 2 tane yedek var.
  • Yarın iki tane yedek ampül alıp bagaja atıverin. Önleminizi şimdiden alın. Sadece far değil, sinyal, stoplar vs. her birinden en azından birer tane yedek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 30 Kasım 2017; 20:7:47 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    400 tl kullandigim ampul ne yedegi kardes 😀

• x_1 X kullanıcısına yanıt
    Onu 400 liralık ampül almadan önce düşünecektiniz. 400 liralık ampüle sahip arabanız varsa, yeni ampül alacak paranız da vardır
  • İkisi birden patlamazya tek ampülle gideriz arada bi uzunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen kapıyı açar arabadan atlarsın

• Sisleri açar devam ederim gideceğim yerde değiştiririm

• Arabayi orda birakir gece karanliginda yürürken kurda kuşa yem olurum

• Benim bagajda bir kutu var. Eskiden surekli stoplar patliyordu bende yedekte tutmak icin aldim

• Ampulü nasıl değiştiryoruz

• momenty kullanıcısına yanıt
    Eski ampülü söküp yenisini takarak.

Şaka bir yana kaputu açıp farın arkasından, koruma lastiği vs. varsa onu çıkartıp, ampülün kablolarını söküp, ampülü yerinde tutan mekanizmayı serbest bırakıp farın içerisinden çıkartıyorsunuz. Yeni ampülün camına dokunmamaya dikkat ederek çıkarttığınız gibi geri takıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Torpioda her daim yedek ampul var. Bir tanesi patlayınca ikisini bir değiştiriyorum. Çıkan sağlam ampul yedek oluyor. Şu anda 2 tane yedek var.

Ikisini birden yenileriyle değiştirmek iyi bir fikir değil,ömürleri dolduğunda biribirlerine yakın bir aralıkla sönerler ve en azından bir adet yedekte yoksa ve dağ başı bir yerde ise zor durumda kalabilir insan.

• Ben istanbuldan bodruma gittim gece yolculugu ampullerim patlamadi ama cok eskimisti heralde aydinlatmiyordu hic. O ampullerle gitsiysem cep telefonu isiginla bile gidilir heralde

• Once ehliyet

• nacker kullanıcısına yanıt
    Tam yine şey geçtiler diyip kızcaktım eyvallah hocam teşekkürler ben baya takım taklavat gerekir diye düşünmüştüm kendimiz yapabiliyorsak güzel

• Benim arabada okadar zor bir yerdeki ön farlar, rahatça değiştirebilmek için sol tarafta ki far için hava filtresini sökmem gerekiyor sağ da ise elimi kanatarak araya sokmam gerekiyor

• Megane 2 sahipleri nasıl değişecek ?

Bu arada geçen bizim Fluence sağ ön farı aniden söndü 10 dk sonra da polis çevirdi . Farın niye yanmıyor deyince durumu izah ettim . Sonra orada fara bi vurdum ışık kendine geldi Poor French cars
  • Uzun yolda bir kere başıma geldi, daha doğrusu gelmiş farkında değiliz. Farlar zaten birkaç yıldır ayarsızdı, nerdeyse 2 far aynı noktayı aydınlatıyordu, yüzlerce km yol aldık neyse tepeden Bornova'ya doğru iniyoruz polis çevirdi, klasik evrak kontrol diye beklerken polis sağ farınız yanmıyor dedi. Kalktım baktım, sahiden de yanmıyor, cezası olduğunu bile bilmiyordum o akşam öğrenmiş olduk. Ertesi gün kuşadasında sanayiye gidip ilk iş far ampulünü taktırayım dedim, önü kalabalık bi elektrikçi buldum, sıra bana geldiğinde usta bana soruyor ampul nerden çıkıyor diye? Uğraştı biraz taktı ama aklımda kaldı tabii, eve dönünce senelik bakım da yaklaşmıştı, internetten adam gibi bi çift ampül aldım bakımda onları da taktırıp ayar da çektireyim diyordum. Yetkili servisin yaptığı ayarı beğenmeyince mecburen iş başa düştü girdik internete, ampulü söküp takmak için gerekli alyans anahtarını da aldım internetten, şimdi kısa ve uzun far işini artık kendim yapıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.