Şimdi Ara

SEYİR HALİNDE AMPÜL PATLARSA NE YAPILIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: x_1

400 tl kullandigim ampul ne yedegi kardes 😀

Benim de aynı durumum var. Ama benden önceki sahibi sağolsun bir tane sıfır ampul yedek vermişti bana. Bir yıl olfu alalı, herhangi patlama Vs olmadı aldığımdan beri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Benim bagajda bir kutu var. Eskiden surekli stoplar patliyordu bende yedekte tutmak icin aldim

Araç linea mı hocam?

• arifomer kullanıcısına yanıt
    O da birşeymi Audi'de sol tarafı değiştirmek için koca tampon sökülüyor serviste.Şaka değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

O da birşeymi Audi'de sol tarafı değiştirmek için koca tampon sökülüyor serviste.Şaka değil.

abooovv. son kasa a4'ler değildir umarım bu şekilde olanlar...
  • Full led far ise başınıza gelmeyecek olan durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 1 Aralık 2017; 10:15:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010'dan beri bahsettiğiniz kalitede aydınlatması olan araçlar kullanıyorum. 7-8 yıl ve 4 araç. Sadece bir tanesinin gaz deşarjı tükendi kullanım süresi dolduğu için. Işık şiddeti zayıflıyor, renk pembeleşiyor falan uzunca bir süre önceden bilginiz oluyor yani. Özetle kolay kolay arıza yapmaz, her birinin voltaj kontrolünü ayrı donanımlar yaptığından aynı anda arıza riski yok gibidir. Bu donanımdaki araçlarda sis farı da genelde standart olduğundan paranoya yapmanıza gerek yok.
  • aracı yakarım önüm aydınlanır

• clio 3 far ampullerini değiştirmek işkence... el girmez, apmul tırnakları denk gelmez, klips görünmez, yerine oturmaz, vs. vs.
  • Bazı araçlarda değiştirmek çok zor, yüksek hacimli motorlara sahip araçlarda hele, motor zaten büyük olduğu için pek yer kalmıyor elin sağa sola girebileceği bir yer. Bir de bazı Renolarda farı değiştirmek için tamponu indirmek gerekiyor diye hatırlıyorum. Onun haricinde taş çatlasın 50 liralık bir şey zaten, idareten takmak için alın dursun.

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Ömürleri yakın evet. Ben de patlayınca çıkan eskiyi çöpe atıyorum, iki tane sağlam ampulü arabaya takıyorum. Çıkan sağlam ampul de yedek oluyor. Eğer yeni takılan ampuller de ömrü dolup ampul bulamayacağım bir yerde patlarsa, çıkma ampulü takıp devam ederim. Ne zaman ki ampul bulurum (Mesela ertesi gün vb.), iki eski ampulden patlak olan çöpe sağlam olan torpidoya döner.

Bugüne kadar 2 kere ampulüm patladı ikisi de şehir içinde olduğu için aldığım yeni ampulleri taktım, çıkanlar torpidoda duruyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Benim bagajda bir kutu var. Eskiden surekli stoplar patliyordu bende yedekte tutmak icin aldim

Araç linea mı hocam?

Hayir accent hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 1 Aralık 2017; 11:51:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ömürleri yakın evet. Ben de patlayınca çıkan eskiyi çöpe atıyorum, iki tane sağlam ampulü arabaya takıyorum. Çıkan sağlam ampul de yedek oluyor. Eğer yeni takılan ampuller de ömrü dolup ampul bulamayacağım bir yerde patlarsa, çıkma ampulü takıp devam ederim. Ne zaman ki ampul bulurum (Mesela ertesi gün vb.), iki eski ampulden patlak olan çöpe sağlam olan torpidoya döner.

Bugüne kadar 2 kere ampulüm patladı ikisi de şehir içinde olduğu için aldığım yeni ampulleri taktım, çıkanlar torpidoda duruyor şu an.

Başıma geldi birkez;hava kararmak üzereyken işe gitmek için çıktım,hava kararınca kendi kendime bir tuhaflık var,iyi göremiyorum diye düşünürken karşıdan bir iki kiş sellektör yapınca anladım. Ikisini birden yenilemiştim.

Diğer bir aracımda da bir yada iki gün arayla yeniledim ve bir gün arayla patladılar.

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Şu anda torpidoda tek çıkma ampul bile olsa beni en yakın benzinliğe kadar idare eder. Kaldı ki 3,5 senede 2 kere ampul patladı sadece.
  • quote:

quote:

quote:

Araç linea mı hocam?

Hayir accent hocam

Benim iş yerinde kullandığım araba da linea, onda da aynı problem var. Patlayıp duruyor. Araştırdım kronikmiş :)

• Ne kadar saçma yorumlar yapılmış saçmalayanların yeniden ehliyet sınavına sokulması gerekir

• 5 senede hiç ampul patlatmadım. Ne stoplar ne de farlar.

İşin özü bence gusül abdestinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Megane 2 sahipleri nasıl değişecek ?

Bu arada geçen bizim Fluence sağ ön farı aniden söndü 10 dk sonra da polis çevirdi . Farın niye yanmıyor deyince durumu izah ettim . Sonra orada fara bi vurdum ışık kendine geldi Poor French cars

Ön tekeri patlayan ampülün zıt yönüne sonuna kadar çeviriyorsunuz, orada bir kapak var, kapağı açınca ampüle ulaşılıyor. Bunu bilmeyen ustaya denk gelirseniz tamponu panjuru sökecez diyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Araç linea mı hocam?

Hayir accent hocam

Benim iş yerinde kullandığım araba da linea, onda da aynı problem var. Patlayıp duruyor. Araştırdım kronikmiş :)

Evet bende duymustum onlarda cok patlatiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.