Şimdi Ara

Sevgilimin Ailesi ile tanışıyorum | TANIŞTIM |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
12
Favori
9.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet arkadaşlar yarın akşam hem iftar amaçlı hemde tanışma amaçlı kız arkadaşımın evine gidiyorum annesi babası ve abisi olucak. Hiç kimseyle çıkmadım sevgili olmadım bu kız ilk ve ciddi buraya kadar geldik. Ne yapmamı önerirsiniz mesela babasının yanında nasıl davranmalıyım.annesinin yanında Abisi ile kötü bi başlangıcımız var çıkmaya başlayalı ilk 1 ay olalı abisi ile telefonda küfürleştim beni o küfürleştiği çocuk olarak bilmiyo yani burası biraz enteresan gelebilir.

Nasıl giyinmeliyim giderken ne almalıyım tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.

Bölüm 2
    Evet arkadaşlar ofisten eve geldim ve hazırlanmaya başladım 1 kilo güllaç yarım kilo baklava alıcam giderken Tekrar söylüyorum kesinlikle CSB değildir ve çelişki konular ile alakam yoktur.

Bölüm 3
    Arkadaşlar gazamız mübarek olsun DH yi arkama aldım gidiyorum :) haydi bakalım 17:15 gibi orda olurum anca haydi sağlıcakla kalın gelişmeler yazılacaktır buraya.

Bölüm 4 Tanışma
    Evet arkadaşlar önerilerinizi aldım ve iftar yemeği için sevgilimin evine gittim. Güllüoğlundan 1 kilo antep fıstıklı yumuşak baklava aldım ve eve doğru yola koyuldum her nekadar heyecandan kalbim küt küt olsada zar zor gelebildim. Eve vardım kapıyı kız arkadaşım açtı annesi yanında ben merhabalar iyi akşamlar dedim ve içeri girdim babası bana bi bakış attı ve sonra gülümsedi hoşgeldin evladım diyince benim içimdeki korku bi nebze olsada azalmış oldu. içeri girdik annesiyle babasıyla ve kayınçom ile tokalaştım hoşgeldin kardeşim diye hitap etti. tatlıyı kız arkadaşıma verip oturma odasına geçtik..

30 40 saniye süren bi sessizlik ve benim aklımda dh üyelerinin verdiği taktikler diye kemal babama nasılsınız kemal amca diye bi laf söyledim. oda bana iyiyim evladım sağol sen nasılsın dedi.bende çok teşekkür ederim sağlığınıza duacıyım dedim ve annesiyle göz göze geldim kezban teyze sebahatin dediği kadar güzelmişsiniz dedim ve güldü :)

Abisinden hiç beklemediğim bi söz geldi demek senelerdir bizim ufaklığın kalbini çalan yakışıklı sensin dedi :) burada bi kem küm ettim ama sonra odunlukmu yaptım hıyarlıkmı yok abi seviyorum dedim :) daha sonra sofraya geçtik yemek yerken baya sohbet oldu abisi hemen askerlik yaptınmı dedi ben yok yapmadım kısmetse gelecek kış gidiyorum dedim. sonra babası nerede çalışıyosun dedi ben özel bi şirkette çalışıyorum asgari ücret alıyorum tabi bu benim işim değil geçici olarak çalışıyorum. istediğim iş sistem ve ağ uzmanlığı iyibi firmada deyince yüzü güldü. Annesini çok sevdim çok güzel yemek yapıyor :) sürekli bu yönde iltifat ettim yemekleriniz çok güzel dedim hereşyi çok güzel yapmışsınız diyince sürekli hereşyden koydu tabağıma daha sonra babası anne babamı sordu dedim annem ev hanımı babam sizlere ömür dedim. evin tek çocuğuyum dedim.. oda babama üzülmüş olmalıki bişey demedi.

sonra çay için oturma odasına geçtik ve çaylarımızla birlikte tatlılarımız geldi sonra kız arkadaşım abisine abi eyübü tanıdınmı deyince benim kafamdan aşşağıya kaynar sular döküldü abisi hayır tanımadım dedi hani 4 sene önce ben birisiyle konuşuyodum sen beni dövmüştün hattımı kırıp kavga etmiştin bi çocuk vardı dedi abisi evet hatırladım o eyüp dedi abisi bana baktı siz hala çıkıyomusunuz dedi çok şaşırdı sevindi heralde 4 senedir birlikte olduğumuza. kayın validem bi gün annemi de davet etti beraber gelin dedi tanışmak için bende neden olmasın tabiki dedim. ve yavaş yavaş ben kalkma aşamalarına başlıyodum çaylarımızı içiyoruz emm şey ben artık müsadenizi istesem dedim kemal amca ordan otur oğlum gidersin dedi ben dedim annem evde tek kalmasın dedim oda peki sen bilirsin dedi. yine gel dedi yine gel demesi çok hoşuma gitti bu demek oluyor onlara gitmeme birşey demiyecekler artık :) kapıya kadar yolcu ettiler eve girerken tokalaştım ama çıkarken hem tokalaşıp hem öpüştük bu olumlu bişey heralde ben aşşağıya inerken abisi seni yolcu edeyim dedi oda geldi durağa kadar yürüdük ve sohbet ettik dışarda görüşelim falan dedi numaralarımızı aldık ve ben bindim oda gitti.

Evet arkadaşlar kısaca özet geçtim olay bu gerçekten çok güzel bi gündü benim için hiç te korkulacak birşey olmadı darısı diğer Dh üyelerinin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skreyper -- 1 Ağustos 2012; 22:25:48 >

• Buralar dutluk iken yerimizi alalım.

REKLAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitaniumDioxide -- 2 Ağustos 2012; 4:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

Buralar dutluk iken yerimizi alalım.

teşekkürler. Diğer arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
  • rahat ol yemek yerken kasılma yeter
  • Kardeş serseri tarzında giyinme. Saç sakal birbirine karışmış bir şekilde de gitme. Gidince ne çok samimi ne çok soğuk davran. Göz teması kur yeterlidir bence. Birde eve gelince buraya neler olduğunu yaz.
  • Yaş kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvde bir program vardı ona katılıyor olmayasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

rahat ol yemek yerken kasılma yeter

teşekkür ederim çok çegingen bi insanım nasıl olucak bakıcaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Tvde bir program vardı ona katılıyor olmayasın

Sebekeyi mi diyosun

• quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

Yaş kaç?

Yaş 22 Hocam

Huseyinn31 : Hocam genelde çok sade giyinirim keten pantolon üstüne gömlek düşünüyorum saçada fön attırıcam

knab : Program derken kardeş ?
  • Bende annesiyle tanıştım , karşılaştıktan sonra o kadar kasıntı , heyecan , stres falan kalmıyor. Gerçi sen ailesiyle tanışıyorsun, umarım herşey istediğin gibi geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Bende annesiyle tanıştım , karşılaştıktan sonra o kadar kasıntı , heyecan , stres falan kalmıyor. Gerçi sen ailesiyle tanışıyorsun, umarım herşey istediğin gibi geçer

umarım sorun çıkmaz tek çekingem abisi 6 yıldır box yapıyor :)
  • Konuşmaların düzgün olsun.Edepli ol abisine,babasına karşı.Yemekler gelince "ellerinize sağlık" falan de annesine.Birde fazla heyecanlanma saçma şeyler yapabilirsin sanki evlenmişsiniz de 10 yıllık ailen gibi düşün onları.

Şimdiden bol şanslar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

Konuşmaların düzgün olsun.Edepli ol abisine,babasına karşı.Yemekler gelince "ellerinize sağlık" falan de annesine.Birde fazla heyecanlanma saçma şeyler yapabilirsin sanki evlenmişsiniz de 10 yıllık ailen gibi düşün onları.

teşekkür ederim giderken birşey almaya gerek varmı ?
  • Ilk tanışma, ilk görmenin evde olması büyük talihsizlik. Öncesinde eve bırakırken uzaktan selam verme gibi temaslar olsaydı işin daha kolay olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Sebekeyi mi diyosun

Onun çekimleri bitmedimi ya
    Hem öyle olmasa kimse yemez diye düşünüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Bende annesiyle tanıştım , karşılaştıktan sonra o kadar kasıntı , heyecan , stres falan kalmıyor. Gerçi sen ailesiyle tanışıyorsun, umarım herşey istediğin gibi geçer

umarım sorun çıkmaz tek çekingem abisi 6 yıldır box yapıyor :)

Isterse 60yıldır yapsın. Durduk yere sana saldıracak hali yok ya saldırırsada bi gece sizde onu tenhada yakalayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

Konuşmaların düzgün olsun.Edepli ol abisine,babasına karşı.Yemekler gelince "ellerinize sağlık" falan de annesine.Birde fazla heyecanlanma saçma şeyler yapabilirsin sanki evlenmişsiniz de 10 yıllık ailen gibi düşün onları.

teşekkür ederim giderken birşey almaya gerek varmı ?

Valla o konuda hiç bir bilgim yok.Böyle bir tecrübe de edinmedim zaten.Çikolata falan mı alsan ?

Tecrübeli arkadaşlar vardır yardım edelim abimize

• Kızın babasına babacım , annesine annecim deme sakın.

Abisi senin kim olduğunu öğrenirse olay var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.