|
Ben bunun olayını hala anlayamadım mesela sana 2000tllik bi kart veriyor gidip 500liralik bise alıyorsun karttan 500lirayi çekiyor. Eğer taksit yapmak istersen daha da çok çekiyor ama yine de o ürünün ücretinin tamamını çekiyor. Şimdi ay sonu 2000tlnin hepsini bitirdin diyelim içindeki para da bitmiş oluyor hiçbir sey alamıyorsun minimum ücretini yatırırsan yatırdığın kadar yer açılıyor kartta yani bu saatten sonra iş nakit para mantığına dönüyor sadece borçlanmis oluyorsun üstüne aylık kullanım ücreti şu bu birsuru ıvır zıvır çekiyor. Şimdi bu kartın olayı ne o zaman? 2000liralik kredi çekmek kredi kartı kullanmaktan 100kat daha mantıklı değil mi? Ürünün ücretinin tamamını çekiyorsa taksitin mantığı ne? Elimde o kadar para varsa ürünü alırım bidaha taksit falan uğraşmam tamamen benim olur o alışveriş orada biter zaten? Hiç kredi kartı kullanmadım ve kullanmayi da düşünmüyorum bunu kullananlar neden kullanmaya devam ediyorlar ilk başta içi para dolu kart almanın cazibesine düşüp tuzağa mı geliyorlar çünkü ben bi mantık bulamadım bunda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

bu aşıyla bil geyts bize çip takacak diyen bir tip. Bide deve idrarı üzerine doktora yapıyormuş. He deyip geçin